kroma
Fanka BB :)
hejka
ja na chwilkę, widzę, że mało was na forum, nic nie piszecie,więc mało straciłam., Zalatana jestem. Jedynie co u nas, dzieci zdrowe, rozrabiają, ja zdrowa, mam @, więc nici z 3go., bo myślałam, ze zaciążyłam. Wybieram ciągle płytki i wybrać nie mogę. Pozdrawiam wszystkie.
ja na chwilkę, widzę, że mało was na forum, nic nie piszecie,więc mało straciłam., Zalatana jestem. Jedynie co u nas, dzieci zdrowe, rozrabiają, ja zdrowa, mam @, więc nici z 3go., bo myślałam, ze zaciążyłam. Wybieram ciągle płytki i wybrać nie mogę. Pozdrawiam wszystkie.
:-) ja nie daje rady, młoda włazi na mnie i choćbym jej puściła ulubione "Kolorowe kredki" to jak tylko mnie widzi z zakreślaczem to już jest przy mnie, przytula sie ciągnie za włosy, recytuje wierszyki i generalnie robi wszystko żeby mnie od papierków odciągnąć
a małż jeszcze mniej przydatny niż niunia tak więc jeszcze chwile a zaczne sie zaszywać w przedszkolu po godzinach w jakiejś kanciapie i tam sie uczyć ;-)
makuc,sariska mój Kamil jednak nie lubi lodów śmiem twierdzić bo nawet jak mu kupię te wodne lub jakieś śmietankowe,czekoladowe w ogóle jakiekolwiek to trochę zje resztę nam oddaje.jego chrzestana mówiła ze jej syn dopiero zaczął rok temu jeść lody a ma 5lat
u nas zamiast lodów to danonki,deserki czekoladowe prosto z lodówki
ikaa wiesz co jego chrzestny mieszka w tym samym domu co my tylko że pracuje w delegacji i jest w domku w weekendy ale Kamil uwielbia się bawić z jego dziećmi i myślę ze się nie boi przebywać z nimi
nie szalejcie tak Kobiety, bo nie nadążę czytać