reklama

Październikowe Mamy 2010

Agusinka to może moje prasowanko też chcesz.

Kania fajnie u nas tak nie ma a przynajmniej koło mnie. Będę musiała przejść się do jeszcze dwóch sklepów w poniedziałek i może troche zbiore każdego dnia. A widze że dużo będzie potrzeba. Spakowałam dziś jeden karton z ubraniami zimowymo Laury za małymi, które na jesieni będę chciała sprzedaż i zajęło mi to jeden worek. Masakra.

reklama
Dawidowe powiem Ci, że ja ciuchy wkładałam do worków, i tak później układałam w szafach więc miałam misz-masz. A książki, ramki, wazony itp do kartonów żeby się nie potłukło, przeprowadzał nas mój tato, ale na lublina na raz zmieściliśmy się ze wszystkim.

witam wieczornie:)

ROXI zajrzyj na zamkniety i powiedz mi czy ci data zlotu by pasowala i miejsce:)) bo jesli tak to by bylo super:)))))))))))))))))))))

MAKUC ja energia zyciowa,? eeeeeeeee... czasem jakis atak ale nie zawsze.....

witam wieczorkiem:)

wlasnei u nas taka burza ze ja pierdziuuuuuuuuuuuuu ale mloda spi. normalnei wala pioruny jak szlak. dzisiaj od paru dni przespala nocke, a ja i tak o 7h na ngoach bo duchota ze mozna oswirowac.... dzisiaj bylismy zrobic duuuuuuuuuuza czesc zakupow dla rodziny i przyjaciol w PL wyadlismy kupe szmalcu ale nei zaluje bo lubie sprawiac przyjemnosc ludziom ktorych lubie, kocham i cenie:) wlasnei zjedlismy pizze popijam piwo i jest super:)))

jutro podobno ma byc burzasto wiec dzionek z grzywki.... bede prasowanie robic z 2 pran. szumi mi w palce ...

hejka

Mi dzieciaki nie chcą dać spać i musiałam o 6tej wstać.
Co do jedzenia to u mnie jedzą nie za dwóch tylko za trzech. jedzą większość potraw, więc nie mam problemu, że muszę zmuszać. Nawet jak gorąco to wcinają.
Kania- umowa na próbny. Dzieciaki z M do południa, a potem któraś babcia, a Olka za mc idzie do przedszkola. Arek będzie z moją mamą bo ona na emeryturze jest od 1go sierpnia. A ty jak się czujesz zaciążona, widać już brzuszek.
Makuc- to jakiś dzień był że faceci rozdrażnieni łazili, mój też mnie wpienił, a raczej ja go. Nawet Arek miał zły dzień :shocked2:.
Dawidowe- szybko wam zleciał ten drugi rok. Nam jeszcze 3 mce zostało do 2 latek. Ale będę na nowej chacie robić. Co do ciuchów to ja mam Olki jeszcze od początku i muszę się wziąć za sprzedaż ich.
Czarodziejka- dzięki i jak ty z Krzysiem?
Baśka- to sobie twoje dziecko lubi pospać.
Dziulka- mi nie będzie pisane was zobaczyć :-(

Dziulka też tak mam, że prezenty lubię innym dawać :-)
Kroma widać widać :-) a samopoczucie różne, zależy od dnia ale męczą mnie mdłości po wszystkim co zjem...i to już nie jest takie fajne. Wiem właśnie że Ola do przedszkola idzie, cieszy się? Fajnie że mama z Arkiem zostanie, a Tobie jak się praca podoba to trzymam kciuki być tam na dłużej została :-)
I gdzie reszta mam w niedzielne przedpołudnie???

Moi pojechali do teściów, a ja siedzę uziemiona w mieszkaniu, teraz się ewakuowałam na balkon bo nie idzie wysiedzieć wśród ścian. Wczoraj musiałam załatwić sobie zaświadczenie od księdza, że chrzestną mogę być, mam nadzieję że nikt mnie na ulicy nie widział w sobotni poranek. Jeszcze spowiedź mnie czeka ale pewnie to załatwię w tygodniu na wieczornej mszy. Trochę boję się spotkania z bossem w środę...

Już nie śpimy od 5,40. Niunia sobie śpi a ja oglądam film. Potem w planach wypad do rossmana bo mleko mi się już kończy. I będę pakowała swoją ilość butów bo chyba 100. Przejrze to może jakiś się pozbędę

Witam.My wstaliśmy dziś o 8.30:-) dziewczyny ja nie wiem ale moje dziecko długo sobie ostatnio śpi co mnie bardzo cieszy:tak: zasypia ok.21 i wstaje po 8 lub przed ale to i tak nie 6.00:dry::-D a w dzień też nawet sobie śpi z dwie godz.lub dłużej:happy2: oby mu tak zostało:sorry2:
Teraz już od godz śpi sobie z tatusiem a mama ma chwilkę spokoju.
Miłego popołudnia:-):-)

Mnie spanie zmogło po zupie, 2 h odlotu ale już jestem na nogach bo mnie jakiś burek obudził, jak ujadał pod moim balkonem. Baśka cieszyć się tylko, że Kamil ma takie spanie. Dawidowe mnie ostatnio odrzuciło od melona i już się go nie tykam, chyba jakiś pod psuty był :baffled: i też tylko piję, ale soki, herbatki nie wchodzą tylko woda z cytryną i lodem.

reklama
u nas burzato bylo cala nocke... dzis i jutro podobno tez tak ma byc. a duszno ze masakra...
wlasnie umylam podlogi i zrobilam prasowanie:) popijam piwko i jem czekolade bo @ dostalam:pppppppppp fajnie bo w PL nie bede miec :)))))))

KROMA a jak ty daleko masz do KRK ? albo Olkusza? bo zapomnialam skund zes jest:pppp

Leane dzis przed poludniem zaczela miec gloda i stala za mna szarpiac mnei za dupsko i wolala " miesko!!! ziemniaki!!!" a ze matce prawie gacie zdjela to nic nie szkodzi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry