reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Kania z tą kawą rozpuszczlną to wiem że jest tak że jedne są słabsze inne mocniejsze (z własnego doświadczenia wiem) kiedyś piłam jaką taką z biedronki to mocno jak nie wiem była potem neskafe i była ok a teraz kupiłam arabie i ta to dopiero mocna:confused2:

A co do zastrzyków to konkretnie nie wiem bo lekarz codziennie mu dodaje jak na razie to od piątku codziennie dwa wziął więc 14wział a raczej ok.17 bedzie 14:confused2::dry: a jutro jak mu zobaczy do uszka to się okaże bo ja mam tak że codziennie widzę pediatrę jak jadę na zastrzyk i on go tak bada co drugi dzień:confused:

Kaniu już się nie skarży a zapalenie miał chyba duże bo jak gardło minęło po dwóch zastrzykach a z tym uszkiem nadal jest kiepsko ale wczoraj pani mówiła że już jest lekkie więc od wczoraj 4zastrzyki wziął to może jutro bedzie ok:cool: a bolało go chyba dwa dni z tego co mówił a potem to już dawałam mu ibufen bo pediatra mówił że dawać mu rano i wieczorkiem bo to przeciwbólowe może to go znieczuliło:sorry:

Halo
przywitam się póki mam chwilkę. Ostatnio cały czas coś robię i dodatkowo humor nie bardzo dopisuje :-( (bo jak pomyśle o $ to mi się coś robi. Teraz mam jeszcze macierzyński, ale od nowego roku to będzie masakra :-( Emiś tulam bardzo Cię rozumiem i życzę lepszych czasów)
Baska zdrówka dla Kamilka
Kania a zamiast kawy spróbuj pić zieloną herbatę (parzoną 2-3 minuty) pobudza tak samo jak kawa :-)...
Idusia super, ze z pracy zadowolona jestes :-) to najwazniejsze :-)
niestety więcej nie doczytałam.

U nas wszystko ok :-) dzień za dniem mija jak szalony. Zuzka każdego dnia rozbraja, piosenki łapie w mig i cały czas trzeba śpiewać, tańczyć i do tego najlepiej jakby się dało pokazywać do tej piosenki. Mówi jak najęta :-) i jest przekochana ehhh. A Polcia śmieje na całego , brzuszek zdecydowanie lepiej , czasem się zdarzy że zapłacze, ale to nie jest to co było.
pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie

Sariska ja pije herbatę zieloną ale taką w torebkach:sorry2: super że z brzuszkiem Polci lepiej i Zuzia się tak ładnie rozgaduje:-) a co do $ to u Nas też nie najlepiej ale mam nadzieję że w przyszłym mcu będzie lepiej:confused2: W każdym razie trzymam kciuki aby u Ciebie i EMIŚ nadeszły lepsze czasy co do finansów;**

Mam pytanie; czy może być małżeństwo świadkami na ślubie cywilnym?jak myślicie?

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja:-) moze wiczorkiem cos wiecej napisze bo poki chlopaki spia to staram sie zrobic co sie da...a ze Tymek ma ostatnio krotkie drzemki to musze sie streszczac ;-) buziaki dla wszystkich

Sariska co tam u Doriska slychac????

Ostatnia edycja:
reklama
sariska mnie nie chodzi o zabobony tylko jakieś prawne sprawy bo wiem że np małżeństwo nie może być rodzicami chrzestnymi tego samego dziecka(a przynajmniej masz ksiądz tak mówił):dry:

My właśnie wróciliśmy z pół godzinnego spacerku bo ile to można w domu siedzieć:cool:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry