reklama

Październikowe Mamy 2010

witam wieczornie. dzisiaj duzo lepiej...
pospalysmy dzisiaj z Leane do 9h:))))))))))))))))) na popoludnie mialam wiec nawet dziecie zdecydowalo ze bedzie spac ladnie i obudzilo mnie z tekstem " o cholera! o cholera!!! zesikalam sie!!!!" jak poszlam do niej to byla doslownie przelana do bodziaka i pizamy. myslalam ze z wyra spadne jak mnei to obudzilo:)
jak zaprowadzilam Leane na poludnei do niani to mi opowiadala co wczoraj w szkole bylo jak poszla z nia zaprowadzic swoje dzieci. podobno przywejsciu do klasy rozmawialy 3 nauczycielki i jedna zaczela cos gadac do Leane, a Leane... do niej po polsku!! a ta nauczycielka (juz ja zna bo codziennie ja widzi z corka niani) pyta nianie czy jest dwujezyczna bo nie rozumie co ona do niej wlasnie powiedziala, a Leane zlapala sie pod boki zmarsczyla brwi i do nauczycielki " ty nic z tego nie zrozumialas co mowie, NIIIC!!!" podobno niania sie prawie posikala a nauczyielce szczeka opadla...jak mi to opowiadala to myslalam ze sie przewroce:)))))) coraz lepsze to moje dziecko...

za to w corce niani to mloda chyba idolke ma bo smutno jej jak tamta wchodzi juz do klasy za to cieszy sie jak glupia jak Eden wraca:)))

a poza tym jutro do pracy na rano, jutro tez jade po jakies ciuszki na tance bardziej seksiarskiego cus i sportowego jednoczesnie:)))))))) bylam dwa razy do tej pory i mimo ze jest wycisk nei z tej planety to moglabym codziennie tak, w kazdym razie widze roznice po brzuchu i noogach ze chudne...

reklama
Się tylko przywitam, zamelduję a pogoda fakt sprzyja siedzeniu przed kompem najlepiej w łóżku pod kocykiem ale mnie już sen zmaga więc może więcej jutro, albo pojutrze napiszę, tzn. postaram się.

Jakoś zasnąć nie mogę... a Makuc Ciebie trzymam za słowo, bo bardzo Cię tu mało ostatnio i czuję niedosyt po Twoich wersach.

Edit...
Ida poranki były by lepsze gdyby nie kolejna zmiana pasty do zębów i rozmowy z muszlą...
Dziulka poprawy nastroju :****, spraw sobie coś sexi, to zawsze poprawia Kobietom nastrój.
Baśka i jak Kamil? Przeszło mu to zapalenie?
Sarisa pomogłabym ale coli nie pijam, tzn. b. rzadko kupuję.
Sheeney kusisz tylko tymi drineczkami.
Agusinka zdrówka dla teścia, a za wtorek trzymam kciuki będzie dobrze :-)
I na tym chyba zakończę te wypociny.
A te które się nie meldują tutaj choć wiedzą, że Nam ich bardzo brak wytykać paluszkiem nie będę !!!

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze jestem:-p ale cos czuje,ze niedlugo udam sie w kierunku lozka bo po wczoraj troche posiedzielismy i dzis caly dzien chodze spiaca..
Bylismy dzis w figloraju ze znajomymi i bylo calkiem fajnie,synek sie wyszlal..
Pochwale sie Wam ze nasz Tymek to po wczorajszej wizycie w helsestasjon ma wymiary i wage taka jaka Tomek mial w wieku 7-8 miesiecy:szok::szok:

kaniula pytalas kiedy bedziemy w Pl-za nical 3 tygodnie :-):-) :-)

Makuc :*
Sheeney dzięki, za odp. a Tymek po prostu więcej może zjada i dlatego szybciej rośnie :-)

U Nas ten rok jakiś pechowy jest, najpierw moi rodzice mieli wypadek, przedwczoraj mój brat... ehhh szkoda gadać. W tyg przyjeżdża moja sister z mężem i Anią i już się martwię ich podróżą :-(

Kaniula to juz chyba wystarczy pechajak na jedna rodzine.Poza tym jak pechowy jak nowe nowe dzieci w rodzinie sie pojawily (tzn Twoje sie dopiero pojawi),toz to samo szczescie;-):tak: a co do tymka to pewnie masz racje,chociaz teraz juz nie je tak duzo jak wczsniej ale od urodzenia wszyscy mowili,ze bedzie duzy bo mial dlugie palce u raak i duze stopki ,nawet w szpitalu polozne zwrocily na to uwage.tylko ciekawe po kim:confused:

reklama
Jestem i ja :-). Nie chcę być wytykana palcem,więc się melduję.
Dzisiejszy dzień był pełen dość pozytywnych wrażeń. Dlatego zaraz kładę się spać.
Jutro mąż o 6 wstaje i jedzie na grzyby:tak:. Jak dobrze,że nie będę musiała ich robić,bo tym też się zajmie mój małż;-)

kaniu niech ten rok się już dla ciebie skończy:*
sheeney jak to po kim Tymek będzie duży? Po Tomaszu:tak:. Przecież on jest niemały;-). A Tomuś będzie mniejszy po mamusi;-)

I co? Znowu musze męża obudzić,bo nie mam się gdzie położyć:-p.

Buziaki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry