reklama

Październikowe Mamy 2010

Ida boskie motto. :-D:-D:-D Co do urodzin to ja też X.
Sylwia witaj i już nie znikaj.
Baśka super, że już na swoim. Powolutku do przodu i się zaraz całkiem urządzisz.

A i najlepsze życzenia urodzinowe dla dzisiejszych, przeszłych i przyszłych solenizantów.

Padnięta jestem i zaraz mam zamiar spać się udać. Dzisiaj świętowaliśmy w pracy, akademia jakoś tam się udała, potem się najadłam, przyjechałam do domu, zrobiłam obiad i dalej jadłam, jak zjadłam to znowu zaczynałam jeść. hahahha
No i zapomniałam, że na jutro mam spr przygotować i nie zabrałam CD.

reklama
witam wieczorem:)

SYLWIA ja cie pamietam glizdencjo!!!!!!!!!!! wracaj i pisz!!!!!!:))))))))))) no i inne zagubione sloneczka bb zapraszamy COME BACK:))))

ja w pracy dzisiaj swira dostawalam ... przezylam - kuniec dyskusji.;) koles ktoremu sie podobam ( ma 26 lat) dzisiaj zapytal sie ile mam lat wiec kazywalam mu zgadywac.... wyjechal ze 26 gora. ja oczy w slup ze co? ze jak?????, ja?????????????? pomylil sie o 8 zaledwie:pppppppppp

IDA twoje motto calkiem fajowe.... dla mnie jest jescze sroda... juz doczekac sie zumby nei moge.... to dla mnei taka NIEDZIELA w srodku tygodnia:)))) tak to kocham ze masakra...

poza tym moej dziecko robi sie kamikadze, wszedzie jej pelno, rzucila se dzisiaj lalke-dzidziusia do gory, spadla jej na lepetyne i co???? prawie sie poplakala ze smiechu!!!!!!!! ona nei chodzi tylko biega jak torpeda... i t en smiech..... ja dzis wieczorem sie zastanawialam czy ona bedzie spac..... jak widzialam co wyprawiala to szok.... pogon za robawionym dzieckiem po calym domu tylko po to zeby z gola dupka nei biegala ze spodniami od pizamy miedzy nogami coby se zebolcow nei wybic.... mlodej smiech i tempo biegu bezcenne:)))))))))))

a tak poza tym to byle do srody:ppp

Ida, Makuc dziękuję, już mi lepiej, a o dołkach wolę się nie rozpisywać bo złapię kolejnego ;-)
Makuc cieszę się, że czujesz się już znacznie lepiej :-)
Ida widzę, że u Ciebie podobnie jak u mnie, trzymaj się i mam nadzieję że uśmiech Misi Ci wszystko wynagradza :-) A jak praca? Pełne zadowolenie jest?
Sylwia witaj, nie kojarzę ale ja tu młodsza stażem więc mam do tego pełne prawo ;-)
E-lona Ty ostatnio czas na świętowaniu spędzasz ;-) A jak Laura po urodzinach?
Śniła mi się dziś Dawidowe i jej Laura, ehhh jakie Ona ma cudne te loczki :-) U Was wszystko dobrze?
Basia najważniejsze, że już jesteście z dala od tej patologii, a urządzanie mieszkanka to najprzyjemniejsza czynność pod słońcem.
Wioli a Ty gdzie zaginęłaś?
Sarisa, Doris, Roxi a Wy?
Sarisa zmobilizuj Doriska do napisania !!!

Dziś z rana piszę, Oliwia pojechała z mężem do żłobka a ja muszę iść badania zrobić, bo za tydzień wizyta i połówkowe usg. Nie lubię zostawiać niczego na ostatnią chwilę. Od 4 spałam z Oliwią bo oczywiście był płacz :-( Ale 6 rano z zegarkiem w ręku panna oczy otwiera i mama poczytaj mi bajki a tata mleko zrobi. Od wczoraj jestem spokojniejsza bo Maluszek w końcu się porządnie zmobilizował i dał znać o sobie :-)

Ostatnia edycja:
makuciek, a tak jakoś:baffled:pi.dowato:wściekła/y:ja chyba do jakiegoś czarymara pojadę bo albo jakaś klątwa albo zły urok albo po prostu się dowiem że taki mój za.ebisty los,o:crazy:
jakbym o sobie czytała dosłownie :eek: P.S ZAJE**STA ta koszulka! ja też chcem :zawstydzona/y:
łooo E-LONA coś skrobnęła w końcu. Czyżby wczoraj jakiś wciągacz Ci się uruchomił? skoro Cd nie zabrałaś to rozumiem, że dzieciaki dzisiaj sprawdzianu mieć nie będą? :-p
KANIU nooo w końcu! teraz brzuszkowy lokator będzie Cię kopal ile tylko będzie miał sił. Zobaczysz :-D a tych nocnych pobudek współczuję :no: i mam nadzieję, że niebawem i tu wszystko się zmieni na lepsze.

Ja wczoraj się tak dla odmiany pożarłam ze ślubnym, więc okres sielankowy won pajszedł. I dzięki temu mam znowu nastrój do duszy :wściekła/y::crazy::eek:

Kaniu, super, że Twój "leniuszek" wreszcie dał znać o sobie :-):tak:.A może powinnaś się cieszyć, że będziesz miała grzeczniutką, spokojną dzidzię;-):-D?
Ja dziś wstałam wcześnie, ale M. miał wyjazd do Kopenhagi przed 6.00, więc po pierwsze pomoglam mu się ogarnąć (z kanapkami itp.;-)), no, ale Amelkę musiałam pieszo do niani prowadzić.A ta jak na złość nie chciała wstać. A żeby tego było mało, to moja niania w tym tygodniu ma urlop (w Danii nadal są "kartofelferie";-):-D:eek:, a ona ma dzieci w wieku szkolnym), więc prowadzam Niunię do innej. Też jest super, ale więcej szykowania, bo u "swojej" to ma wszystko " na stałe", a tu muszę nosić to wszystko, co trzeba, codziennie.Na szczęście szybko się zaaklimatyzowała( duży udział w tym maja koty nowej niani;-):-D:-p- Amelka cała happy, że idzie do kotków).
Dopiero wróciłam.I lecę dalej działać- przycinać "moje" kwiatki:-)

edit:
Doczytałam.Makucku, Iduśku....:*** i słoneczka dla Was:tak:

Makuc toż to Twojego za uszy wytargać.... sielanka miała trwać i trwać...., przykro mi że znów się popsuło, ale mam nadzieję że niebawem się naprawi. Ja z moim cały weekend się kłóciłam więc wierzę, że miło nie jest i u Was :-**** Tulam mocno Ciebie i Iduśka !!!
Happy Oliwia była bardzo aktywna w brzuchu a teraz jest b. grzeczna (więc pozory mogą mylić). Naprawdę mam grzeczne dziecko, tylko czasami coś w nią wstępuje...Super, że Amelka tak szybko się aklimatyzuje :-) Moja ostatnio boi się wszystkich zwierząt...kotów, psów nawet królika, którego mamy...Skąd to się u Niej wzięło ???:eek::eek::eek::eek:

HAPPY widzę, że Ty tam nie masz czadu na nudę ;-)a Alicja ma podobnie do Amelki - wszędzie dobrze ale tam gdzie są koty - najlepiej :laugh2:
KANIU dziwne z tymi zwierzakami. Może to jakiś etap w rozwoju po prostu? A może się jakiegoś niedawno przestraszyła, stąd taki uraz? Mojego ślubnego wytargać za uszy to za mało. Czasami mam ochotę go z 10 piętra przez okno wywalić. No ale cóż - nie uśmiecha mi się za kratkami potem siedzieć :cool2:

reklama
Makuc właśnie tak sobie myślę skąd ten lęk, może rzeczywiście taki etap, raczej nie miała się czego przestraszyć, mnie ostatnio królik przestraszył przy niej, może stąd ta obawa teraz. A facetów na jakiś czas w kosmos musimy wysłać. Jak zatęsknią, to może zmienią swe myślenie i zachowanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry