reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam.Mały zasnął pierwszy raz od paru dni popołudniu w końcu ale dziś deszczowo i zimno może dlatego:dry: Byliśmy w sklepie po chlebek i mięsko bo robię na obiad gulasz.A Kamil jakoś ciągle chce zupkę kulkową (czytać;zupkę warzywną):-D więc mu przedtem ugotowałam a na drugie robię ziemniaczki i gulasz wołowy ale to tak dopiero po 17 żeby mąż miał świeże jak z pracy wróci.

BAŚKA szalejesz z tymi obiadami :-) najwidoczniej Kamil przyzwyczaił się w końcu do nowego lokum. A jak Wam się tam mieszka tak w ogóle? Odpoczywasz?

[edit]
nudzi mi się...

Ostatnia edycja:
Hej ho!
Ano Makuc napisałam i dziś jak widać też piszę, ale nie wiem czy nie zasnę zaraz, bo dzień taki do duszy, a gdzie tam pora nocnego spania.
A właśnie, słyszałaś to oomph "augen auf" ?
Kania a Laura po urodzinach tak jak i przed poza tym, że teraz starsza i więcej gratów w domu. :-p Super, że maluszek się odezwał. Ale ten czas leci, połówkowe usg już mieć będziesz.

Baśka podesłałabyś jakieś pomysły na szybkie obiady, bo u mnie w tym temacie kompletny brak weny. Dziś robię rosół na króliku.

Makuc, Ida, Kania szybkiej poprawy nastroju życzę.

A sprawdzian był, bo na okienku wszystko zrobiłam. :-p Teraz muszę sprawdzać, a mi się nie chce.

Ostatnia edycja:
Makuc to dobrze, że rodziców masz dalej to jakąś odskocznią dla Was będzie w razie potrzeby taki wyjazd. Dalej Ci się nudzi???
Baśka ale dogadzasz mężusiowi ;-) może drzemki u Kamila wrócą jeszcze :-)
E-lona widzę, że "okienka" wykorzystujesz maksymalnie ;-) Ehh te graty, u Nas też więcej więc doskonale rozumiem :-) A królika gdzie na ten rosół dorwałaś?

Moje chłopaki śpią.Kamil dziś rozbroił klawiaturę w laptopie i mąż składał jak wrócił z pracy a przekleństwa się sypały:confused2: a Kamil go pyta "tatuś mogę grać":eek: ja mu odpowiedziałam że jak się nauczy obsługi to wtedy tak :sorry:

Makuc mieszka się super cisza,spokój normalnie nerwy mam uspokojone no przynajmniej do czasu jak Kamil czegoś nie wywinie bo jakoś często mu się to teraz zdarza:oo: hehe duże mieszkanie to idzie i wymyśla co rusz nowe rzeczy a to z łóżka skacze,a to po ścianie kredą maluję (na szczęście w swoim pokoju tylko):szok:co do odpoczynku to tak na razie nie zbyt odpoczywam bo ciągle coś do zrobienia jeszcze mam:sorry:

E-lona wiesz ja akurat tak wymyślam różne obiadki a zwłaszcza takie co oboje z mężem lubimy.Jutro mam zamiar zapodać barszcz biały.A ja króilka bym nie jadła ja mam w zamrażalce kaczkę i gołębia ale jakoś żeby coś z nich zrobić weny brak:baffled:

Kania tak szczerze mówiąc to brak mi tych drzemek bo wtedy przynajmniej na spokojnie kawkę wypije czy herbatkę i mam nadzieję że jednak wrócą wystarczy godzinka i już lżej:yes:

Wczoraj mąż go pyta czy chce wracać do babci mieszkać on mówi że nie że tutaj zostaje:happy: A dziś teściowie nas odwiedzili przywiezli dywan który zamówiłam,ziemniaki jakieś warzywa no posiedzieli kawkę wypili i pojechali:sorry:

Dobra uciekam się położyć dobrej nocki dziewczynki pa:-)

hej chciałam odpisać z roboty ale klient za klientem i wylogowało mnie a drugi raz z tel nie chciało mi się zaczynać:-pa napisać chciałam że
Kaniuś, w końcu doczekałaś się brzuszkowego ringu:-)no to teraz czekam na wieści o płci kickboxera:-D
Makuciek, to zamawiaj ze strony diverse'a:cool2:niezła promołszyn jest bo ja za nią w sklepie dałam cenę pierwotną:crazy: a co do kwasów: wiesz co wczoraj zrobiłam? Mysza u babci spała (dzisiaj też śpi zresztą) a my wieczorem przy stole usiedli i se gadamy i w pewnym momencie tak mnie ten ślubny zdrażnił że zanim pomyślałam to powiedziałam to co częęęęęęęęęsto ostatnio mi po łbie lata: "nienawidzę cię":shocked2:ale nie że w sensie takiej nienawiści odgłębnej tylko totalnego "mania" dość jego osoby, towarzystwa, zagrywek itd itp... żeby było jasne: on odebrał te słowa dokładnie tak jak powinien czyli tak jak napisałam wyzej:cool2:i chyba to go ruszyło... dzisiaj znowu zaczął mnie drażnić i znowu mi się wypsnęły te same słowa i znów zatrzymał się i pomyślał:szok:heh, może jest jeszcze jakaś nadzieja na to że wróci do mnie taki samiec "przedślubny":-Dbo wiem że mu na mnie zależy - on po prostu nie widzi że zmieniło się jego zachowanie w stosunku do mnie, obowiązków domowych itd, a dopóki tego nie zmienię (czyli nie przywrócę do stanu pierwotnego) to dobrze między nami nie będzie, o nie:-p

a od siebie to tyle że byłam dzisiaj u ginki i 1) kontrolne usg kazała mi zrobić bo niby co roku trzeba:szok: 2) kazała mi jechać mutacje sobie sprawdzić (dobrze że jestem pod opieką kliniki bo prywatnie TYLKO 450zł:crazy:) 3) wysyła mnie do brafitterki:-D bo heh ostatnio każdy stanik (czyt. standardowy czyli miseczkowato-fiszbinowaty) powoduje ból w mych wypustkach przednich:zawstydzona/y: no i albo to kwestia źle dobranego stanika (w co niekoniecznie mi się chce wierzyć bo zawsze sama sobie kupowałam i było ok, albo... i tu dla mnie nowość: zatrzymywania wody w organizmie spowodowanego antykoncepcją hormonalną:szok:więc jak brafitterka nie pomoże to wtedy wspomóc producenta Aseqrelli będę musiała:rofl2:ale najpierw wykorzystam zbliżające się imieniny - niech mi ślubny fundnie taką wizytę "dopasowującą" i dopasowany stanik, a co:-D:-p:rofl2::cool2:

witam wieczorem:)
moje dziecko u niani dzisiaj siedzialo na wprost rowiesnika jak zaszlam, ten maly cos majstrowal przy swoich bucikach a leane w smiech i stukajac sie w czolo paluszkiem " ty to glupi jestes!!!":)))))))) smialysmy sie z niania jak chore:)
a dzisiaj wieczorem siedzi na nocniku maiala jakeigos smiecia na nodze i bierze go do reki i haslo " a coz to za cholerstwo jest?!":)))) normalnie umeiramy ze smiechu skad ona te teksty bierze:)

poza tym w pracy nerwy mialam juz az mnei trafialo... po pracy jak odebralam leane to zaliczylam Lidla i potem w domu porzadki i ugotowalam obiad na jutro:) jutro mi tylko zosztalo prasowanko i podlogi....

rano u nas dzisaj bylo 6 stopni myslalam ze oglupieje z zimna....

IDA niech najlepiej ci od razu malzonek przymierzy ten stanik:)))))))))))

ELONA padlam!!:) fajny " angielski":)

reklama
może kawy?

images

u nas od rana leje. Jest zimno, ciemno i jakoś tak, że aż się nosa spod kołdry wystawiać nie chce :baffled:
E-LONA "Augen auf" no baaa :-) swojego czasu denerwowałam ta nuta i rodziców i sąsiadów, bo jednak do najspokojniejszych ona nie należy. A jak już się ogląda teledysk to :szok: Ty to jednak obrotna Kobieta jesteś - przygotować sprawdzian na okienku? nie ma na Ciebie mocnych widzę ;-)
wakacje to: cholidei, sammer ferien i hollyday, a pupil znaczy pupilek.
laugh.gif
:shocked2::laugh2::laugh2::laugh2: nieee no co niektórzy rzeczywiście idealnie się do sprawdzianu przygotowali :-p
KANIA wysłałam męża z Alicją do teściów na całe popołudnie wczoraj a sama zagłębiłam się w błogim nic-nie-robieniu i słuchaniu głośno muzyki :cool2: także nudzić mi się przestało.
IDA właśnie taki mam zamiar z tym zamówieniem. Tylko na kolor się zdecydować nie mogę :confused:
on po prostu nie widzi że zmieniło się jego zachowanie w stosunku do mnie, obowiązków domowych itd, a dopóki tego nie zmienię (czyli nie przywrócę do stanu pierwotnego) to dobrze między nami nie będzie, o nie
o to, to. moja misja jest identyczna. Ja chce mojego męża SPRZED ślubu, ciąży, obowiązków domowych itp. chcę czuć, że mnie pragnie, docenia i że się stara. A póki co buziak na dzień dobry i siad przed kompem wieczorem to szczyt jego możliwości :no: a z tym "nienadwidzę Cię" dokładnie rozumiem. Ech... oby się udało i Wam i nam cokolwiek pozmieniać, bo taki związek non-emołszyn to masakra straszna. Brafitterka powiadasz? U mnie nie byłoby na co stanika dobierać, bo po ciąży ze sporego C mi się małe A zrobiło :confused::zawstydzona/y::baffled::wściekła/y: poza tym dziwne, że Cię "wypustki przednie" bolą. Ja bym tu raczej winę na hormony zganiała niźli na źle dobrany stanik. a i wiem co jeszcze - co byś powiedziała na to, że mi przy naciśnięciu piersi jeszcze siara wylatuje :szok: ja to mam dopiero popierdółkę w organizmie :crazy::eek: a do gina mi jakoś nie śpieszno od porodu :dry:
DZIULKA dla mnie, przy aktualnej pogodzie w PL, 6 stopni to dar niebios, więc wiesz :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry