reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dawidowe, ja kupię ten sam wózek, wybrałam go już z pół roku temu i chcę kolorek fioletowy 75. Tylko koła chcę mieć piankowe, bo nie pękają, nie trzeba pompować i wózek jest z tymi kołami lżejszy.

EFA ja tez bym psotawila na 75:))) ten fiolet wymiata:) ja chcialam moj wozek w takim kolorku ale nei bylo takiej mozliwosci i wybralam pastelowo niebieski (link podalam w czesniej-wozek Saturn)

jest jeszcze jedna kwestia... a jak trafi sie drugi dzidzius i to bedzie chlopak?? jakos rozowy wozek dla chlopaka to nie bardzo.... ja mimo ze dziewczynke bede miec to szukalam koloru neutralnego tzn tak jak ten pastel niebieski, czy cos od fioletu, pasuje pod oboje, bo na pewno bedziemy chciec drugie bejbi kiedys:))) typowo rozowe wozki do mnie nie przemawialy, tak jak typowo rozowe dekoracje do lozeczka czy pokoju. ubranek mam sporo rozowych ale mam tez cala mase kolorw neutralnych zeby w razie cos chlopaka w to ubrac:) wiadomo-kiecki odpadaja:))) rzeczy typu body, pizamki, dresiki na wyjscia jakies to wlasnie mam sporo w kolorach kremowych, zolte, bezowe, zeby w razie gdyby drugi byl chlopaczek by mogl skorzystac z ubranek po siostrze:pp

ja niestety nie planuje drugiego choc maz chce miec syna. Napewno wozek sprzedam poniewaz nawet nie wiem czy bede mieszkała w Polsce. A cała graciarnia nie bede leciała samolotem.

smoniq co do orzechow to pranie wyprane, pachnie czystoscia i powiem, ze jak dla mnie bomba, wiec proszek idzie w odstawke, zobaczymy jeszcze jak z ekonomia i czy dzidzia zaakceptuje, ale podobno orzechy nie uczulaja, mutsy natomiast kupilam w sklepie mamaija, maja tez sklep internetowy
a teraz sie wyzale...
jak masz cos zrobic to zrob to sam, przyjechal znajomy z angli, ktorego wyslalam do asdy po monitor oddechy dla dzidzi, zaznaczajac, ze jest w promocji.... i przywiozl ... tylko, ze nie monitor a zwykla nianie i jeszcze dumny z siebie, ze byly dwie jedna za 40 a druga za 35 i "taki same", tylko ta za 35 to niania i nie byla w promocji
normalnie rece mi opadly i chce mi sie plakac, a ja tak czekalam na ten monitor oddechu...
a wogole to taki rozgarniety czlowiek i sam ma dwojke dzieci
i na monitor juz kasy nie mamy, wiec ide poplakac...

reklama
margerrita
ale przeciez moze oddac jak ma paragon. Wiesz ja znalazlam co prawda w Anglii ze mozna je kupic nadal za ok 40 funtow
Tommee Tippee Sensor Monitor | Safety | ASDA direct

w tesco tez znalazlam ale na razie niedostepny ale poprosilam o wyslanie maila jak bedzie w sprzedazy,

Tommee Tippee SureSound Classic Sensor Monitor - Tesco.Direct

no i co tu powiedziec...faceci dal nich wszysstko jest takie samo....

co do orzechow napisz ile ich masz 1 kg??? i gdzie kupilas ,zamowilas ??

A moze ktoras ma namiar na sprawdzonego spzedawce?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry