reklama

Październikowe Mamy 2010

kahaaa, tak jak pisze onesmile, wszystkie rzeczy potrzebne do szpitala, w tym wklady poporodowe, podklady na lozko itp dostaniesz w kazdym mothercare.
ladna.ex.panna, co do krwi pempowinowej to wiem ze ten atek byj juz poruszany niedawno....
simoniq, czy jestes zadowolona z wykonania lozeczka, ktore kupilas ostatnio w Ikea? bo wlasnie nad takim samym sie zastanawiam....
anetka86 to mydlo jelen podobno jest najlepsze do podmywania sie po porodzie, ma wlasciwosci sciagajace.

Ostatnia edycja:
reklama
kahaaa, tak jak pisze onesmile, wszystkie rzeczy potrzebne do szpitala, w tym wklady poporodowe, podklady na lozko itp dostaniesz w kazdym mothercare.
ladna.ex.panna, co do krwi pempowinowej to wiem ze ten atek byj juz poruszany niedawno....
simoniq, czy jestes zadowolona z wykonania lozeczka, ktore kupilas ostatnio w Ikea? bo wlasnie nad takim samym sie zastanawiam....
anetka86 to mydlo jelen podobno jest najlepsze do podmywania sie po porodzie, ma wlasciwosci sciagajace.

Ja zakupilam juz i maternity pads, i breast pads. Supermarkety tazke maja je w ofercie, ale tak jak pisalam w supermarketach sa nedznej jakosci i lepiej kupowac te rzeczy w sklepach firmowych dla matek i dzieci.

Mydlo bialy jelen tez mam, aczkolwiek uzywalam go do prania recznego. Nie wiedzialam, ze mozna je wykorzystac do takich celow jak podmywanie po porodzie.

kahaaa tak to bywa w zyciu, ze w najmniej oczekiwanej momencie :)
a do mnie jakis malolat chyba wysyla z nudow sms, ze gdybym miala zazdrosnego meza to by chyba mnie o jakis romans posadzil, napisalam, ze pomylka, ale chybe nie trafilo, moze jak oleje to przejdzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wlasnie nastawilam pralke z orzechami na test, zobaczymy czy dzialaja
a na badania ide jutro bo dzis w przychodni nie bylo zadnego ginekologa i na tego pasozyta sie przebadam, tak z ciekawosci ile placilyscie za to badanie bo u mnie 28 zl, ze znizka, to chyba normalna cena tak?

dawidowe buszujace po skelpach, wozek wybrany?
ja uzywam lactacyd i go zabieram do szpitala tez, bo jestem z niego zadowolona, ale tego jelenia musze jakos wyprobowac, jak gdzies dorwe to zwierze :-)
odnosnie wkladow poporodowych to kupilam belli, tak jak i podklady do lozka i wkladki do biustonosza(choc podobno takie sobie sa, ale sie dowiedzialam jak juz kupilam, wybprubujemy/ zobaczymy)

ja breast pads kupilam w Asdzie i nie wiem jaka moze byc roznica miedzy tymi kupionymi w mothercare jesli sa tej samej firmy? a po te podklady faktycznie musze sie do jakiegos mothercara przejechac, ale niestety w poblizu nie mam.

mydlo bialy jelen to chyba produk polski czy tez mam moze szukac w UK jakiegos "white deer"?

margerita - nie kumam o co biega z praniem orzechów? a bardzo mnie to zaintrygowalo.

pierwszy link w googlarce :
http://orzechypiorace.com.pl/
i wlasnie mi piora testowe pranie, wypowiem sie co do jakosci za 40 minut, podobno rewalacja do prania, nie uczulaja i nadaja sie do prania dzieciecych ciuszkow a do tego sa tanie, na razie nic mi nie pofarbowalo z tego co w bebnie widze
kahaaa ale masz szatanska ilosc postow :)

reklama
kahaaa niezłe spotkanie z rana... ale niech spadają ;)
ladna.ex.panna zastanawiam się ile tych majtek poporodowych i czy w nie wejdę, bo nie wiem czy je się zakłada tak pod brzuchem?
ja też używam lactacid i jestem zadowolona, ale jak położna poradziła tak zakupiłam biały jeleń, zaczęłam używać nawet i jak na razie to jest na prawdę OK

jak o 12 się zabrałam za niby pakowanie torby tak z pakowania nic nie wyszło, natomiast zaczęliśmy sprzątać do przemeblowania i dopiero skończyliśmy, ledwo żyję. tzn nie skończyliśmy jeszcze, ale koniec na dzisiaj...
okazuje się, że - wcale nie jestem przekonana czy wybrałam dobre miejsce na łóżeczko :( a po drugie łóżeczko, które dostaliśmy i do którego chciałam tylko dokupić materac to jest łóżeczko takie jakby z siatki, chyba takie turystyczne, więc rozumiem, że raczej odpada do codziennego użytku, nie? ech...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry