reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dziewuchy moje !! |Znów atakuje mnie zespół niespokojnych nóg poza tym mam obrzęknięte stopy bardzo ale to bardzo mocno (aż mi pulsują !) ide spać - życzcie mi prosze powodzenia !!!! To nie rozkaz ale możecie się postarać no .. prosze ... prosze ... .... czekam ..... chcę dziś pospać !!!! I koniec !!!!
POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiecie ja juz mam sposob na brak snu moze wam sie przyda i sprobuje moze podziała. Isc najedzona spac.

Oj ja tak spróbowałam i o mało sie nie udusiłam. Jak juz zasnęłam cofnęła mi się tresc zołądka do gardła i chcąc wziąć oddech zaksztusilam się .... i prawie zwymiotowałam. Masakra ;-( okropne to bylo i wole juz nie jesc tak zaraz przed snem , poza tym wtedy mnie strasznie zgaga meczy.
Ale fajnie Ci ,ze Tobie pomaga i spisz sobie smacznie.

Sparr milych snów.

az za smacznie dzis w dzien spałam 4 razy po dwie h zawsze po jakism posilku. Naszczescie mnie zgaga moze ze dwa razy meczyła w zyciu. ZAwsze po zjedzeniu pizzy na słowacji ale to była najlepsza pizza jaka w zyciu jadłam wiec warto było i nie mogłam sobie odmowic zjedzenia jej 4 dni pod rzad.

ja wlasnie wciagnelam porcje lodow:))) a konkretniej miche gdzie byly 4 galki wielkie mniaaam:) czekoladowe z okruszkami czekolady i malinowo cytrynowe z sorbetem z owocow lesnych... nigdy nie jadlam lodow owocowych a tu masz:))))) poza tym cos mnie napadlo dzis wieczorem i zrobilam haje na calego mezowi a o co to nie wiem.... ryczalam jak bobr i w ogole gadalam glupoty. fakt ze mi przeszlo ale z drugiej strony nie zasluzyl sobie doslownie niczym i mi go teraz tak bardzo zal mimo ze mnie przytula. jestem porypana i tyle. potem drugie sciecie mialam z mama na telefonie i tez nei wiem co bylo powodem.... po prostu wrzeszczalam o wszystko naraz.... jakies glupie emocje mi sie nazbieraly w glowie.... wazne ze juz se poszly tylko tylk oszkoda ze moje dwie najukochansze osoby ucierpialy.... jestem swirus!!!!!

no to zazdroszcze ,ze nie masz zgagi. ja mam caly czas a w ostatnim miesiacu to jest gorzej niz na poczatku :-( . gdyby to bylo faktycznie tak ,ze jak zgaga - to znaczy ze dziecku wlosy rosna to mój to chyba musialby sie urodzic owłosiony jak małpka .

reklama
witam wieczorowa pora:)z niektorymi dziewczynami sie juz znam ale przedstawie sie raz jeszcze:)mam termin na 19 pazdziernika i spodziewam sie syneczka Kacperka:)dziewczyny czy moze sprawdzalyscie chinski kalendarz?mi wychodzi dziewczynka ale usg mowi facet:)hmmm....wierzyc czy nie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry