reklama

Październikowe Mamy 2010

witam wieczorowa pora:)z niektorymi dziewczynami sie juz znam ale przedstawie sie raz jeszcze:)mam termin na 19 pazdziernika i spodziewam sie syneczka Kacperka:)dziewczyny czy moze sprawdzalyscie chinski kalendarz?mi wychodzi dziewczynka ale usg mowi facet:)hmmm....wierzyc czy nie?

nie , no bez jaj! Ja tam nie mam dylematu czy wierzyc w to co widac czyli usg czy jakies zapiski niewiadomo przez kogo wymyslone.

reklama
witam dziulka:)tez tak myslalam ale przy pierwszym sie sprawdzilo u wszystkich znajomych tez wiec zaczelam glowkowac:)moj a mowi ze jak bedzie dziewczyneczka to na niebiesko bedzie smigac:))ale teraz tak na serio to najwazniejsze aby zdrowe i cale bylo:)musze nadrabiac zaleglosci w czytaniu bo sie ociagalam ostatnio:)

nie tylko kahaaa ciezko pracowala dzis na forum, naprawde tempo mamy nie ziemskie, wrocilam po calym dniu poza domem i nadrabiam nadrabiam :) daje rade
ida, dorisday moze to przejsciowe i jak sie malenstwo pojawi to przyjdas zmiany na lepsze, ida, ktoras z dziewczyn pisala odnosnie rozmowy z psychologiem, aby nie przeszlo to w depresje poporodowa, czy jak to sie zwie, zycze by jednak usmiech goscil na twej twarzy i te odczucia poszly tam gdzie pieprz rosnie
mala mi tesiowa to ty masz z tych wszytskich kawalow jednak, ale na pewno mimo, iz twoja mama bedzie w szpitalu biedziesz mial w niej oparcie i w mezu, tylko zeby tego arbuza nie zaczal jesc :-)
sparrowkot a moze ty sie przywiaz jakos z tymi nogami, choc wspulczuje i zycze by byly dzis spokojne

bylam dzis na spotkaniu z anestezjologiem odnosnie zzo (i chyba jeszcze z 30 kobitek w zaawansowanej ciazy) i sie od rana zastanawiam jaki ja mam prog bolu

a teraz historia z tesco
pojechalam potem do tesco po lovele i zastalam pusta pulke, a potem sie poplakalam przy kasie, zrobilam zakupy a ze kolejki wiec ide do tej z pierszenstwem i grzecznie, przepraszam kasa pierszenstwa, na co baba lat 4o i kilka z mezem, ale ona na mnie, ze gdzie sie pcham, bo ona juz wszytko wylozyla i wogole kultury nie mam, na co mowie, ze kasa z pierszenstwem i dam sobie rade, po czym jakos tak pomyslalam, ze moze juz kasjerka ja kasuje, wiec za nimi zaczelam rzeczy wykladac, a facet z tylu mnie za ramie szarpna, ze to szyt chamstwa i jak ja smiem w kolejke mu sie wcinac, na co pokazuje zanczek i ze jak nie dowidzi to bedzie stal.... i wiecie co powiedzial, ze obrzydzenie ma do takich jak ja/ owakich i wogole i on z tad idzie bo na mnie haftnie z tego obrzydzienia i etc. az mnie zamurowalo, a ta baba z przodu, ze jak wogole mam czelnosc tak dziecko denerwowac etc, na co mowie, ze mowi sie, ze mlodzi nie wychowani i jak by sama byla w ciazy to by pewnie tez jej bylo ciezko stac, a ona do mnie, ze gowniara nie bedzie jej mowic jak to w ciazy bo ona nie w jednej byla i stala wiec ja tez moge postac i nic mi nie bedzie, w miedzyczasie kasierka przeprosila ta babke i mowi, ze ja mam tu pierszenstwo i nie musze sie tlumaczyc i maja mnie przepuscic, ale juz wylozylam te swoej rzeczy i mowie niech ich kasuje, bo mi sie tego przekladac nie chcialo, wyszlam i w bek, :no::no::no: juz jakos ochlonelam,

Ostatnia edycja:
ja wlasnie wciagnelam porcje lodow:))) a konkretniej miche gdzie byly 4 galki wielkie mniaaam:) czekoladowe z okruszkami czekolady i malinowo cytrynowe z sorbetem z owocow lesnych... nigdy nie jadlam lodow owocowych a tu masz:)))))
Widzę że lody jadamy o tych samych porach, ja wciągnęłam właśnie czekoladowo waniliowe manhatana :D i popchnelam czekoladowym ciachem :)

Czy wyście dziewczyny poszalały ?? Człowiek nie ma dostępu do komputera od 11 rano do teraz i 10 stron do nadrobienia na samym tylko wątku głównym !!!!! Oczy mnie już bolą przez was...... kurde no.... opanujcie się troche, bo ja sobie nie wyobrażam jak w czwartek pojade do Warszawy na 4 dni do teściowej i potem otworze forum to masakra jakaś będzie... nocki będę zarywać żeby was przeczytać !!

Co do forum to można by trochę czystkę zrobić, np. jak ktoś się nie odzywał np od 2 miesięcy to po co on nam tutaj....do zawyżania statystyk czy jak ??

Ja dziś od babci dostałam świeże warzywka z ogródka mhmhmh co ja mam teraz za zapachy w kuchni :) W niedzielę rosołek pyszny ugotuję :)
Odebrałam też kombinezon, który już wam kiedyś pokazywałam z kubusiem puchatkiem :) Boski jest :)

No to idę trochę poleżeć na kanapie bo dziś cały dzień w gościach i dupsko mnie boli od siedzenia :) A muszę zebrać siły bo jutro od rana mam w planach pranie, a potem na rynek odebrać zamówienie z DOZ.PL :)

Witam kobitki,

wreszcie czwartek...Boze co za tydzien mialam...Szkolilam laske na moje miejsce i wlasciwie zmarnowalam tydzien, bo niestety okazalo sie ,ze sie niestety nie nadaje...Jutro moj szef ma zamiar jej to zakomunikowac a od poniedzialku szkole kolejna nowa osobe...Jestem wyczerpana!

Wyslalam Wam dzieczeta ksiazeczki, takze dajcie znac, jak Wam sie podobaja.

Przeczytalam pobieznie to, co naskrobalyscie przez ostatnie 2 dni i:

kahaaa - zazdroszcze Ci pracy - calymi dniami na forum :-) hehe, kiedy dokladnie konczysz? Ja 29tego wrzesnia. Odkreslam dni w kalendarzu :-)

onesmile tez to przerabialam, laske tydzien szkolilam choc juz drugiego dnia wiedzialam, ze ja zwolnie, ale nie chcialam na suke wyjsc. teraz wyszkolilam faceta, nie jest najgorszy, choc rewelacji nie ma. poltora miesiaca pracuje a ciagle mi jeszcze o cos dupe truje.
koncze 1 pazdziernika, odliczam dni jak ity.
a i dzieki za ksiazki kochana

witam wieczorowa pora:)z niektorymi dziewczynami sie juz znam ale przedstawie sie raz jeszcze:)mam termin na 19 pazdziernika i spodziewam sie syneczka Kacperka:)dziewczyny czy moze sprawdzalyscie chinski kalendarz?mi wychodzi dziewczynka ale usg mowi facet:)hmmm....wierzyc czy nie?

nie wierzyc - ja mialam byc chlopce, chyba nie jestem

margerita - z takimi najgorzej, bo wypadalo by ich walnac, bo zaden inny argument nie przemowi, a przeciez jednak bic sie nie bedziesz. wspolczuje chama

faktycznie jestescie niesamowicie plodne, od 18 naskrobalyscie chyba z 5 stron, a jak nadrabialam zaleglosci to mi przyszlo chyba z 10 maili z powiadomieniem o nowych postach. :) wstretne plotkary!

Ostatnia edycja:
reklama
margerrita widze bardzo pouczajacy pobyt w sklepie mialas:)moim zdaniem kobieta kobiete powinna zrozumiec a facet to nawet slowa nie powinnien powiedziec no ale coz kultura rowna zeru!ja zawsze mojemu mowie jak zaczyna cos marudzic ze meczaca jestem to odpowiadam krotko sprobuj ponosic kilka kg na plecach przez 9 miesiecy a pozniej arbuza wydusic przez tylek to wtedy pogadamy o marudzeniu;)pomaga:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry