reklama

Październikowe Mamy 2010

fasolkaania ja tez mam problem z tym czyszczeniem:)ale dowiedzialam sie od poloznej ze moze za duzo mleka lub nabialu i dlatego tak czysci lub cos jest co szkodzi malemu wiec jak dalej tak bedzie to ogranicz jakis produkt i moze pomoze

reklama
dziulka obiecuje poprawe:)ale doszlam do tego ze na forum jest osoba z kregu nie pozadanych i nie chcialabym aby czytala co pisze.ale moj a stwierdzil ze mam to olac bo to przeszlosc wiec sie pojawilam:)

wiecie co, tak siedze i mysle, jak urodzimy dzieci to potem bedzie tak: syneczku/corciu nie teraz bo mamusia na forum pracuje :)))) hahahahaha juz czuje jak dzieci beda spac to my kompy w dlon zamiast odpoczywac:)))

uuuuuuuu a coz to za osoba??? nie bede wnikac w szczegoly ale widac ze swiat jest maly:)

dawidowe, ja bym sie zamieniła z byle którym samcem: on niech idzie na porodówkę, a ja poczekam aż mi przyniosą takie małe juz umyte i ubrane do przytulenia
o tak, zgadzam się, ja też :)))
chociaż mój mąż akurat sam mówi, że mi bardzo współczuje i w ogóle, że poród jest straszny i że może uda mi się z tą upragnioną zaplanowaną cesarką ;)

co do "skomplikowaności" mężczyzn to akurat się nie zgodzę, ale może dlatego, że ja zawsze wolałam być mężczyzną i ich takie proste myślenie i nie zagłębianie się i nie przeżywanie niczego za bardzo najbardziej mi się podoba ;)

mała mi uważaj na siebie!

onesmile wg mnie jednak jeśli ktoś powiedzmy po ślubie zaczyna na własne życzenie stale tyć to jednak lepiej jak ma obok człowieka, który jej to powie, a nie będzie tylko głaskał po głowie. zresztą każda z nas ma prawo do swojego zdania i poglądów :)

miniu - nie wierzyć! ale żeby dziewczynka śmigała w niebieskim to akurat nie widzę nic złego.

współczuję takich akcji w sklepie... ja tam dzisiaj znowu trafiłam na miłą kasjerkę, za to w autobusie pani wsiadająca razem ze mną prawie na mnie wpadła aby polecieć na wolne miejsce...

mysle ze siedzenie przy kompie to bedzie nasza jesdyna rozrywka:)i z czasem nasze kruszynki beda zasypiac przy dzwieku klawiatury:)))bo jak teraz slysza mily odglos to pozniej bedzie to dla nich najpiekniejszy dzwiek:)

DAVIDOWE ty mowisz o ktrym forum pazdziernikowek?? Przyszłe Mamy Październik 2010 - Forum BabyBoom o tym??? jak o tym to nas jest zaledwie kilka a postow 500 na chwile obecna:))) wlasnei wyszlam spod prysznica i patrze a tu juz nadziobane haha:))) kurcze jak mloda mi sie rozciagnela w brzuchu to az jeknelam w glos.... z prawej strony u gory i z lewej na dole rownoczesnie az mnie zgielo....tak sie jakby wypiela albo cos... kurcze zeby obrocila sie leptynka w dol to bede ja kochac jak nei wiem:)))

ide troche polezec kolo mezusia ktory oglada Rocky 4 chyba:)) musze go troche powkurzac zeby sie przyzwyczail ze bedzie mial dwie takie za kilka tygodni:) ja i cora to bedzie duet...juz to czuje:)))

Ostatnia edycja:
a ja dopiero teraz tu zjrzalam i przeczytalam wszystkie zalegle strony dzis od 4 rano ni z tego ni z owego dostalam biegunke... strasznie sie przestraszzyłam ze to objaw porodu bo gdzies tak czytalam...caly dzien mnie meczylo dopiero nidawno puscilo chyba z reszta...i siedze tu teraz bo w dzien sie wyspalam...najlepsze jest to ze nawet nie wiem co moge na to zazywac bo chyba nic...

reklama
widze ze nocnych markow tu jest sporo:)moj syneczek swoj dzien zaczyna o 23 wiec o spaniu moge zapomniec:)musze go chyba przestawic bo mowia ze malenstwo nie zmienia nawykow po porodzie wiec moj synus noc myli z dniem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry