reklama

Październikowe Mamy 2010

moja mała tez upodobała sobie monet jak ide spac i jak wstaje w dzien czasem machnie odniechcenia reka albo noga.
A co przeczyszczenia to ja juz tak mam od 3 dni. Generalnie latam po 10 razy dziennie. Własnie ubiłam komara to sie drugi znalazł tylko mnie ugryzł jeszcze przed smiercia gdzien na plecach bo juz nie wiem czym ma sie drapac bo nie dosiegam.

reklama
ja naszczescie do lekarza dopiero we wtorek a badania pewnie w srode i piatek zapewne do lekarza na sprawdzenie czy sa oki. Wie przyszły tydzien czeka mnie pracowity. Zaraz ide spac a rano zasuwam aby wszystko zrobic zanim przyjda kolejne ciuszki. A wy napewno znowu naprodukujecie duzo stron i bede siedziała cały wieczór i czytała

ufffffffffff przedarlam sie przez te kilkanasie stron:))))
Wiedze ze dzien obfitowal w rozne rzeczy. Szkoda ze takie przykre co dla niektorych.
Wiecie co a ja jeszcze nigdy nie korzystalam z kasy pierwszenstwa...nawet nie wiem czy w moim Teskaczu taka maja:baffled::baffled::baffled: Sprawdze nastepnym razem.
Ja dzis laba totalna a jutro do pracy:(
Jeszcze 19 dni i zaczynam wolne, wiec mam nadzieje ze bede na bierzaco.
Jacek szkole zaczyna od 7 wrzesnia wiec cale ranki bede przed kompem siedziec zeby czytac....

Dzis jedynie zaliczylam kilka sklepow i nabylam super nie seksowne 2 koszule do szpitala....matko jedyna nie ma tu nic ladnego!!! Te w Pl sa takie sliczne a tu rozpinane zeby bylo latwiej cyca wyciagnac wygladaja jak dla babc....ale coz ma 2.
Maz twierdzi ze nie sa najgorsze. ok trudno w koncu nie bede w nich paradowac caly czas po domu. hope......
ok uciekam bo rano nie wstane.

Witam znowu z rana:) Już sobie od 12 pospałam:) Skurcz nóżki uprzykszył życie i się obudziłam. Ale ogółem to śnił mi się poród:(( Że w domu rodziłam i tylko jedno parcie i koniec, mała była już na świecie,jak się obudziłam to sprawdzałam czy brzuch mam:) Ja już schizuje chyba.
A co do przeczyszczenia to na pewno od nabiału nie jest bo po pierwsze prawie mało co jem, a już na pewno nie nabiał. Jak jakiś czas temu objadałam się płatkami to teraz na nie patrzeć nie mogę, a zajadałam i z mlekiem i z jogurtem. A teraz mam wstręt do tego. Dla mnie fajnie bo przynajmniej do wc biegam, tylko ciężko się teraz siedzi i nie wygodnie bo mała się rozpycha.......

Miłego dzionka życzę:)

nie tylko kahaaa ciezko pracowala dzis na forum, naprawde tempo mamy nie ziemskie, wrocilam po calym dniu poza domem i nadrabiam nadrabiam :) daje rade
ida, dorisday moze to przejsciowe i jak sie malenstwo pojawi to przyjdas zmiany na lepsze, ida, ktoras z dziewczyn pisala odnosnie rozmowy z psychologiem, aby nie przeszlo to w depresje poporodowa, czy jak to sie zwie, zycze by jednak usmiech goscil na twej twarzy i te odczucia poszly tam gdzie pieprz rosnie
mala mi tesiowa to ty masz z tych wszytskich kawalow jednak, ale na pewno mimo, iz twoja mama bedzie w szpitalu biedziesz mial w niej oparcie i w mezu, tylko zeby tego arbuza nie zaczal jesc :-)
sparrowkot a moze ty sie przywiaz jakos z tymi nogami, choc wspulczuje i zycze by byly dzis spokojne

bylam dzis na spotkaniu z anestezjologiem odnosnie zzo (i chyba jeszcze z 30 kobitek w zaawansowanej ciazy) i sie od rana zastanawiam jaki ja mam prog bolu

a teraz historia z tesco
pojechalam potem do tesco po lovele i zastalam pusta pulke, a potem sie poplakalam przy kasie, zrobilam zakupy a ze kolejki wiec ide do tej z pierszenstwem i grzecznie, przepraszam kasa pierszenstwa, na co baba lat 4o i kilka z mezem, ale ona na mnie, ze gdzie sie pcham, bo ona juz wszytko wylozyla i wogole kultury nie mam, na co mowie, ze kasa z pierszenstwem i dam sobie rade, po czym jakos tak pomyslalam, ze moze juz kasjerka ja kasuje, wiec za nimi zaczelam rzeczy wykladac, a facet z tylu mnie za ramie szarpna, ze to szyt chamstwa i jak ja smiem w kolejke mu sie wcinac, na co pokazuje zanczek i ze jak nie dowidzi to bedzie stal.... i wiecie co powiedzial, ze obrzydzenie ma do takich jak ja/ owakich i wogole i on z tad idzie bo na mnie haftnie z tego obrzydzienia i etc. az mnie zamurowalo, a ta baba z przodu, ze jak wogole mam czelnosc tak dziecko denerwowac etc, na co mowie, ze mowi sie, ze mlodzi nie wychowani i jak by sama byla w ciazy to by pewnie tez jej bylo ciezko stac, a ona do mnie, ze gowniara nie bedzie jej mowic jak to w ciazy bo ona nie w jednej byla i stala wiec ja tez moge postac i nic mi nie bedzie, w miedzyczasie kasierka przeprosila ta babke i mowi, ze ja mam tu pierszenstwo i nie musze sie tlumaczyc i maja mnie przepuscic, ale juz wylozylam te swoej rzeczy i mowie niech ich kasuje, bo mi sie tego przekladac nie chcialo, wyszlam i w bek, :no::no::no: juz jakos ochlonelam,

Dzięki - przywiązywanie nie zdało egzaminu :(

A jestem przerazona tym co piszesz o ludziach - u mnie dzieje się dokładnie to samo i jeszcze w poprzednim miesiącu się tym tak strasznie przejmowałam a teraz się z tego śmieję ... jacy ci ludzie są zawistni - i to wszystko ci co pierwsi do komunii lecą wiesz??!!
A po drodze jeszcze łokciami ledwo nie pozabijają kilku osób hihi ... wiem jak to bulwersuje ale się nie denerwuj ..
Powiedziała ci że dziecko denerwujesz? Ty czy ona ??? Przecież nie ty zaczęłaś ... ha! A u nas w carefourze wogóle ta kasa pierwszeństwa nigdy nie działa a jak działa to pijoków na szybko tam obsługują i nie ma możliwości żeby mnie tam kto gdzie obsłużył .. mogę se stanąć i stać tak do porodu chyba ....
DZIULKA - a ty uważej bo jak mnie ostatnio mąż chciał obronić - jedna babka z mężem mi powiedzieli że oni tam na taśmie już mieli towar tylko po coś jeszcze poszli - a tam ino paluszki leżały i ja się miałam zwinąć sprzed nich z moimi rzeczami a pół wózka leżało już ... i mówię to sobie poczekają nie ma jakichś rezerwacji kolejek paluszkami - bez sensu - a ta laska do mnie że mam się przymknąć i cofnąć bo jej niedobrze jak patrzy na takie jak się puszczają a potem wykorzystywać chcą swoje puszczalstwo żeby sie litować nad nimi ! Ja już oczy mokre !! A mój małż do niej że ma spie....ać szma... jedna i wyobraźcie sobie że oni policje wezwali i mój małż dostał mandat 20zł za używanie wulgaryzmów w miejscu publicznym a oni za to co mi powiedzieli to tylko pouczenie ... ............. no i jak ??
Potem jeszcze na poczcie staliśmy 40minut żeby zapłacić ten mandat pierdzielony....i myślałam że już jajo zniosę !!

ja robię w Cerfie zakupy co trzeci dzień i jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby ,mnie ktoś przepuścił,a podobno jest tak że to kasjerka powinna poprosić kobietę w ciąży do przodu a nie my mamy znosić impertynenctwo tych co przed nami. Więc ostatnio, chamsko bo chamsko ale chodzę po zakupach do punktu obsługi i mówię o tym że nie zostałam obsłużona poza kolejnością a tu w całym sklepie trąbią że wspomagają akcję "więcej życzliwości dla kobiet w ciąży" może jak jedna z drugą reprymendę dostaną to w końcu się nauczą i może nie mi akurat ale innym z brzusiami będzie łatwiej..

reklama
Dzięki - przywiązywanie nie zdało egzaminu :(

A jestem przerazona tym co piszesz o ludziach - u mnie dzieje się dokładnie to samo i jeszcze w poprzednim miesiącu się tym tak strasznie przejmowałam a teraz się z tego śmieję ... jacy ci ludzie są zawistni - i to wszystko ci co pierwsi do komunii lecą wiesz??!!
A po drodze jeszcze łokciami ledwo nie pozabijają kilku osób hihi ... wiem jak to bulwersuje ale się nie denerwuj ..
Powiedziała ci że dziecko denerwujesz? Ty czy ona ??? Przecież nie ty zaczęłaś ... ha! A u nas w carefourze wogóle ta kasa pierwszeństwa nigdy nie działa a jak działa to pijoków na szybko tam obsługują i nie ma możliwości żeby mnie tam kto gdzie obsłużył .. mogę se stanąć i stać tak do porodu chyba ....
DZIULKA - a ty uważej bo jak mnie ostatnio mąż chciał obronić - jedna babka z mężem mi powiedzieli że oni tam na taśmie już mieli towar tylko po coś jeszcze poszli - a tam ino paluszki leżały i ja się miałam zwinąć sprzed nich z moimi rzeczami a pół wózka leżało już ... i mówię to sobie poczekają nie ma jakichś rezerwacji kolejek paluszkami - bez sensu - a ta laska do mnie że mam się przymknąć i cofnąć bo jej niedobrze jak patrzy na takie jak się puszczają a potem wykorzystywać chcą swoje puszczalstwo żeby sie litować nad nimi ! Ja już oczy mokre !! A mój małż do niej że ma spie....ać szma... jedna i wyobraźcie sobie że oni policje wezwali i mój małż dostał mandat 20zł za używanie wulgaryzmów w miejscu publicznym a oni za to co mi powiedzieli to tylko pouczenie ... ............. no i jak ??
Potem jeszcze na poczcie staliśmy 40minut żeby zapłacić ten mandat pierdzielony....i myślałam że już jajo zniosę !!

ale mnie zszokowałas ze ludzie tak umieja. Generalnie trzeba uwazac bo mozna dostac po mor....ie i to nawet od kasjerki.

smoniq wiesz mnie moj maz ubawił któregos dnia. Ja kocham spac w koszulach ale takich krótkich satynowych. I pewnego dnia pojechałam z mezem zakupic ze dwie koszule do szpitala dosc ładne z myszka miki ale dla mnie zero sexu. No moja druga połowa stwierdziła ze one sa seksowniejsze od tych satynowych i bardziej one go podniecaja. Normalnie mnie tym zabił.

A co do poranka to całkiem smacznie dzisiaj spałam tylko z jedna wycieczka do wc i nagle o 8 obudził mnie kurier z posciela, Ach droga ale cudowna. NAjładniejszy chyba jest rozek. Jak zobacze moja corke w tym rozku to ja zjem. Dodatkowo posciel jest biało ciemny bez a ona patrzac po rodzinie meza bedzie miała włosy juz od urodzenia i napewno czarne po tacie. mnia mniam bede miała niezły obiadek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry