reklama

Październikowe Mamy 2010

onesmile wg mnie jednak jeśli ktoś powiedzmy po ślubie zaczyna na własne życzenie stale tyć to jednak lepiej jak ma obok człowieka, który jej to powie, a nie będzie tylko głaskał po głowie. zresztą każda z nas ma prawo do swojego zdania i poglądów :)
QUOTE]

natolin - a ja uwazam, ze kazdy ma prawo do bycia grubszym, chudszym, waskim, czy szerokim. W koncu jakie to ma znaczenie, ile wazymy? No chyba, ze naparwde przegniemy i odbija sie to na naszym zdrowiu. Jestem jednak zwolenniczka bycia soba i nie wariowania z dietami i ograniczeniami. Zycie jest jedno, nazely byc w nim ze soba szczesliwym.

reklama
Przede wszystkim trzeba umieć cieszyć się sobą i tym kim się jest i jakim się jest:)
A czy u was też dzisiaj leje deszcz?? Bo u mnie pochmurno, nudno i sennie......................... i deszczowo:(

witam w piekny sloneczny poranek:)rano mialam orkiestre pod oknami i nerwa ze obudzili:)co do udzielania na forum jestem tego samego zdania co ryba30 trzeba bardzo uwazac co sie pisze bo moze to byc wykorzystane przeciwko tobie jesli ktos sie nie spotkal z tym to nie chce mu sie wierzyc.ja staralam sie dostac do grupy zamknietej ale mam za malo postow na koncie wiec odmowa.to nie jest tak ze ktos nie chce pisac tylko boi sie o wlasne bezpieczenstwo.w moim przypadku na forum jest osoba ktora jest oczywiscie przeszloscia ale jak to przeszlosc chodzi jak cien za toba i bardzo nie chcialabym aby czytala moje posty wiec na ta chwile sie nie otwieram za bardzo bo nie chce aby wiedziala za duzo o mnie.

Jezu brzuchatki, czy wy w nocy nie spicie?? ;-).

Jaga już chyba nosi buty na obcasie, i to takie 10cm szpile, którymi wbija mi się centralnie w pęcherz- aż mnie zgina wpół ;-).

Co do facetów, to u nas akurat ok. Ręka na brzuszku jest, buziaki itd też, ale Jaga skubana coś chyba czuje respekt przed tatą, bo często mnie skopie, a Tomka oszczędza ;-).I pamiętajmy, że faceci chyba w genach mają nielubienie zakupów, zwłaszcza ciuchy...chociaż mój się podnieca w sklepach zabawkowych i potem musimy uciekać, jak zabawki, piszczą, świecą itd.

Aha, w jysku jest wyprzedaż koszyczków, może ktoś chce zakupić jako organizer na kosmetyki itd.

Chodzi za mną pizza z sosem czosnkowym, ale po nim mam mega zgagę.

Co do seriali on line, to uwielbiam house'a, czystą krew i grey's anatomy. Teraz sobie odpuściłam, bo na wszystkim płaczę (nawet na rambo się popłakałam), no i czekam na nowe serie ;-).

Idziemy z mężem w niedzielę zwiedzać szpital, może uda się ukradkiem zrobić parę fotek tych strasznych łóżek porodowych ;-).

hej Laseczki:) w nocy sie obracalam z boku na bok...taka duchota ze mozna zwariowac....dopiero nad ranem deko chlodniej bylo i przestalo mi sie lac po czole i karku. mojego jaska mozna doslownie wykrecac. zarz wstawiam kolejna porcje ubranek do prania a prasowc chyba bede hurtem wszystko w poniedzialek na spokojnie. chyba ze dzisiaj mnie napadnie w co watpie.
co do prywatnosci na NK i Facebook, ja np poblokowalam dostep calkowicie i nawet w wyszukiwarce nikt mnie nie znajdzie. jedynie jesli ktos wie u kogo w znajomych jestem to moze mnie zaprosic a i tak zdjec nie obejrzy dokada ja niewyraze zgody. lepiej jak jest bezpeiczniej:)

no jedna uprzejma - wsparła mnie w tej ciężkiej chwili ... jaką jest włażenie do łóżka !!! PAPA całuję wasze bziuchole !!!!!!!!!!!
proszę bardzo:-)tylko szkoda, że średniawo pomogło:baffled:
gdyby to bylo faktycznie tak ,ze jak zgaga - to znaczy ze dziecku wlosy rosna to mój to chyba musialby sie urodzic owłosiony jak małpka .
a mnie się czasem zgaga zdarzy, ale córa pewnie łysa będzie po mamusi:-Dbo i ja i siostra szopy na głowach raczej nie miałyśmy:-p

onesmile, współczuję!!! robota na darmo, a jeszcze taką samą od początku musisz odwalić - oby teraz było warto i materiał podatnym sie okazał:tak::tak::tak:

nie , no bez jaj! Ja tam nie mam dylematu czy wierzyc w to co widac czyli usg czy jakies zapiski niewiadomo przez kogo wymyslone.
u mnie z tym chińskim kalendarzem też wychodzi odwrotnie...

margerita - z takimi najgorzej, bo wypadalo by ich walnac, bo zaden inny argument nie przemowi, a przeciez jednak bic sie nie bedziesz. wspolczuje chama

faktycznie jestescie niesamowicie plodne, od 18 naskrobalyscie chyba z 5 stron, a jak nadrabialam zaleglosci to mi przyszlo chyba z 10 maili z powiadomieniem o nowych postach. :) wstretne plotkary!
margerita - no faktycznie sytuacja nie do pozazdroszczenia... pewnie tak samo bym zareagowała... na takie mendy Dziulki naszej by trza było;-)
kahaaa, oświeć mnie, please - o co kaman z tymi mailami zawiadowczymi:baffled:

wiesz co? u mnie by to nie przeszlo...mam zbyt mocno niewyparzony pysk i po takim tekscie jak ten facet to dostalby ode mnei w morde az by zjechal na glebe (a ja taki lubie ciosy walic:)) innym razem trafilam na mlodych tzn mieli kolo 30stki i mieli wielkie ale zebym przeszla przed nimi i zaczeli mnie obrazac ze slonica sie wpycha, wiec sie odwrocilam i sie wydarlam na pol sklepu " uwazaj lajzo zeby slonica ci nie przypier.... w ryj bo ochrona bedzie cie skrobac z posadzki!!!"bez slowa mnie puscili i juz sie nie odezwali slowem:)
zazdraszczam charakterka:-D z tym że u nas w Polsce chronieni są atakujący a nie atakowani i faktycznie mozna później "być wygranym bo sie odpyskowało, ale z mandatem"...

kurcze jak mloda mi sie rozciagnela w brzuchu to az jeknelam w glos.... z prawej strony u gory i z lewej na dole rownoczesnie az mnie zgielo....tak sie jakby wypiela albo cos... kurcze zeby obrocila sie leptynka w dol to bede ja kochac jak nei wiem:)))
ehhh, moja tak sie wypina już od jakichś dwóch tygodni - rozciąga mamusi brzuszek i chyba wytrzymałość sprawdza:baffled: a co do obracania - moja poinformowana została, ze jak w końcu usiadzie dooopą w dół jak przystało na Ziemię, planetę z grawitacją - to mamusia na lody zabierze;-)

a ja dopiero teraz tu zjrzalam i przeczytalam wszystkie zalegle strony dzis od 4 rano ni z tego ni z owego dostalam biegunke.....najlepsze jest to ze nawet nie wiem co moge na to zazywac bo chyba nic...
antenka, ja tak mam ALWAYS, więc konsultowałam to z ginką i stwierdziła, ze wszelkie środki na loperamidzie można, bo toto działa miejscowo, więc nie wpływa na dziecia. no i ja stoperan jakby co biorę

mój małż dostał mandat 20zł za używanie wulgaryzmów w miejscu publicznym a oni za to co mi powiedzieli to tylko pouczenie ... ............. no i jak ??
o o o i to jest właśnie POLSKA:angry:

No moja druga połowa stwierdziła ze one sa seksowniejsze od tych satynowych i bardziej one go podniecaja. Normalnie mnie tym zabił.
A co do poranka to całkiem smacznie dzisiaj spałam tylko z jedna wycieczka do wc i nagle o 8 obudził mnie kurier z posciela, Ach droga ale cudowna. NAjładniejszy chyba jest rozek. Jak zobacze moja corke w tym rozku to ja zjem. Dodatkowo posciel jest biało ciemny bez a ona patrzac po rodzinie meza bedzie miała włosy juz od urodzenia i napewno czarne po tacie. mnia mniam bede miała niezły obiadek
co do koszulek bawełna vs satyna- mój zawsze twierdził, ze woli takie słodkie bawełniane, ale satynką też czasem nie pogardził;-) a teraz to ja juz nie wiem co on woli i mało mnie to interesuje...
dawidowe, jak mozesz to przypomnij jaką pościel wybrałaś:-)jakiś link wrzuć czy cuś, ok?:-)

A ty Idunia uważaj na siebie. Wygląda na to,że złapałaś depresję przedporodową. Może rzeczywiście warto porozmawiać o tym z kimś... Trzymam mocno kciuki z ciebie. Wiem,że po urodzeniu będzie tylko lepiej:tak:.
emiś, no nie zazdroszczę starcia z mężem...im czasem coś wytłumaczyć...to już lepiej nieraz odpuścić sobie... a co do depresji... heh, możliwe... ale dam sobie radę. sama. już nieraz w życiu musiałam radzić sobie bez wsparcia ze strony rodziny i żyję... a co do reszty rodziny, to ostatnio sie jeszcze z mamą pokłóciłam, bo według niej ja za bardzo przeżywam tą ciażę (śmiałam się jak to młoda wypycha mi się nad żebrami, a nie pod), że ona to tak wszystko naturalnie brała (że ja niby nie), a babcia (jej mama) to w ogóle nic nie wiedziała, kiedy ją kopnęłam czy cuś... ehhhhhhhh... brak słów... jasne, dobre tradycje trza kontynuować... i to chyba najlepiej obrazuje jak kochanym i rozumianym można się czuć w mojej rodzince... qrczę, jesteście mi bliższe niż rodzona rodzina...

malutka, ale masz wredna kadrowa
miniu77 czesto bywa tak, ze spotykamy nie chciane osoby w najmniej oczekiwany momencie, historia kahaaa z ex od razu mi sie przypomniala, choc to nie na forum go spotkala, a co do otwierania sie na otwartym to mozemy sobie tu pisac o tym i o tamtym, ale bardziej prywatne zwierzenie bezpieczniej na zamknietym, jak to mowia strzezonego Pan Bog strzeze. lepiej dmuchac na zimne, choc o tak swiadomosc ile informacji o nas jest w necie mnie przeraza,
co do seriali to ja bardzo lubie IT crew (brytyjski dobry humor), Housa, a z animowanych Futurama i 1000 zlych uczynkow, ale niestety jest kilka, potem wstrzymali produkcje (ci od much ale wladcy much jakos do mnie nie przemowili) wogole jestem fanka seriali i bym tu mogla cala liste, te polecam

Witam Was dziewczynki :) właśnie się obudziłam, ale zaszalałam :P Pogoda do bani, zimno, pada więc nic innego nie robić tylko spać. Gardło mnie boli, muszę kupić w aptece coś do ssania- mam nadzieję, że można w naszym stanie. A to gardło przez to, że w nocy okno mieliśmy otwarte, małż zamknął dopiero rano jak do pracy wychodził. A było naprawdę zzzzimnoo. Mój dzieć chyba jeszcze śpi bo kopniaków nie ma.

reklama
czesc dziewczynki:)
Chciałam sie przywitać, trochę poczytałam kilka godzin w tył a tyle do nadrobienia.
Nie wiem o co chodzi z tymi facetami, mój też cieszy sie niby ale jakoś średnio to okazuje.:((((
Dziś dla pocieszenia robię zupkę gulaszową, i już mi ślina kapie heheh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry