reklama

Październikowe Mamy 2010

kahaaa, oświeć mnie, please - o co kaman z tymi mailami zawiadowczymi:baffled:
grawitacją - to mamusia na lody zabierze;-)

Ida - w narzedziach watku masz opcje subskrybuj temat, mozesz zaznaczyc, ze jak jest nowy post to masz powiadomienie na maila. przychodzi tylko jedno, nie przy kazdym poscie. jak przeczytasz to znow dostajesz, wiec jak wczoraj was czytalam to przy kazdym nowym poscie mi tlen wyl. no i jak subskrybujesz temat to potem w "szybkim menu" mozesz je wszystkie przegladac - przydatne jak udzielasz sie na kilku podforach.

reklama
Dzis tyle ambitnych planów a tu leje wiec z prania nici. Zostane tylko na odkurzeniu i wypraniu jednego dywanu i pomyciu podłóg. A zaraz ide do carrefula.
Co do ustepowania miejsca to ja raz jak porosiłam o ustapienie miejsca z krzyzykiem i dziewczyna wstała bez zajakniecia a mnie było tak cholernie głupio jak bym jej conajmniej pałka przyłozyła. Miałam wrazenie ze kazdy sie na mnie gapi. No coz to był monet ze mnie tak nogi bolały i miałamwyjscie poprosic albo pasc.

A tu jest link do poscieli ja kupiłam 107 serca ciemny bez
14ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1186308598) - Aukcje internetowe Allegro

Czesc Dziewczyny
ja dzis znowu o 7 wstałam , bo robotnicy uwielbiają o 7 rano wiercić .Kużwa jakby nie mogli teraz tego robic,a teraz nic sie nie dzieje cisza spokoj. U nas od rana deszczowo i masakra jakas ,bo spać się chce ,chociaz zrobilam pranie i jakies sloneczko zaczyna wychodzic :) wiec moze bedzie fajnie. Prawie 40 minut nadrabialam to co wczoraj stworzylyscie hahahahahah
Jak juz mowimy o kasach z pierszenstwem , to ja tam ide i sie przepycham ,nawet nie pytam czy mnie ktos przepusci. W tych kasach kasjerki udaja ,ze nie widza brzucha. A pozatym dziewczyny te kasy sa dla nas i to Ci co tam staja niech patrza gdzie staja a nie sa zdzwieni ,ze ktos ich omija . Taka jest prawda. Pozatym chociaz z tego mozna korzystac ,bo ja tylko raz spotkalam sie z uprzejmoscia ze strony kogokolwiek. A jak zawsze straszych i kobiety w ciazy puszczalam i nie udawalam ,ze ich nie widze !!!!!!!!! Kiedys w kasie z pierszenstwem byly 2 osoby ,ktore juz mialy towar wylozony jedna mloda laska, a druga strasza i stanelam za ta starsza no bo towar wylozony itp.Ale jak zobaczylam ile oni maja (zwlaszcza ta starsza pani to stwierdzialam do malza ,ze nie bedziemy stac) i przeprosilam i ominelam tych co maja wylozone na kasie. I nikt nic nie powiedzial , kasjerka skasowala ,malz zaplacil ja zapakowalam i sobie wyobrazcie ,ze ta stara co miala tone zakupow podchodzi do mojego malza i mu mowi ,ze jej tak ciezko stac a my sobie tak przeszlismy ,ale sie wkurzyl ,ale byl uprzejmy usmiechnal sie i powiedzial ,ze to kasa z pierszenstwem i nie widzi ,zeby ona w niej byla hahahahhaah

Dawidowe posciel przesliczna ja tez bede z Milpola zamawiac ,ale nie moge sie zdecydowac czy serduszka czy na chmurce misio .Sliczna jest .moja kolezanka ja ma i dotykalam ja i jest taka delikatna i taka piekna :).

witam kochane

ale dzis smętny dzień. Jakos tak pozbierac sie z wyrka nie mogę.... zmierzylam z ciekawosci sobie cisnienie i tez szału nie ma : 94/56 takze tymbardziej energią nie tryskam.
Co do seriali to ja uwielbiam Desperates Housewifes (Gotowe na wszystko) i juz sie nie moge doczekac jak we wrzesniu puszczą nową serię na ence.
Kiedys tez ogladalam namietnie CSI i Housa , ale wkurza mnie juz ,ze on zawsze tak samo wpada na rozwiazanie kazdego medycznego problemu. Ot tak ktos cos poiwie i on nagle dostaje olśnienia. hmmmn trochę to naciągane.
W kazdym razie ja sie cieszę ze już wrzesien bo znów zaczna w telewizji puszczac jakies fajne programy , a nie w kółko tylko powtórki.

reklama
Doris Ty odpuszczasz Housa a ja dopiero zaczynam ogladac 1 serie i powiem Wam ,ze z tej pierwszej to lejemy strasznie z M. Ale jak na TVP2 ogladam dalsze sezony ,bo tam chyba 5 to juz mi sie tak nie podoba jak ta 1 seria . No nic zobaczymy i pozyjemy.
Spar w wiekszych miastach działają ,ale jak jezdze do rodzinnej miejscowosci to kasy z pierszeństwem sa niestety też zamkniete i trzeba stać w kolejce :(.
Kasis teraz mi ślina leci na tą Twoją zupke , dodałabys przepis na wątku kulinarnym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry