reklama

Październikowe Mamy 2010

ja wlasnie wstawilam druga porcje prania i sie juz kreci a to co wczoraj popralam to chyba bede dzisiaj po poludniu prasowac.... kurcze zas u nas taka patelnia ze chyba sie pochlastam.... kiedy do nas zawitaja temp.takie w granicach 18-20 stopni a nie 37 w cieniu??? najgorsze te gorace noce... nawet nie mam checi sie przytulac do meza bo oboje sie skleimy i dopiero beda jaja.... normalnie masakra....

reklama
malutka ja to nie lubię bardzo się przeprowadzać, ale jednak z tego co widzę to u Ciebie naprawdę zmiana na lepsze :)
onesmile niby rozumiem, ale z drugiej strony jednak nie do końca się zgadzam;) a otyłość akurat dla zdrowia nigdy dobra nie jest, ja jescze dodatkowo mam skrzywienie kręgosłupa, więc zawsze dla niego lepiej, żeby było mniej kg ;) no i ja niestety źle się czuję ze sobą grubą,ale nie wpływa to na moją silną wolę przy ograniczaniu jedzenia niestety...
fasolkaaania u mnie też dzisiaj leje i jest szaro i buro i głowa mnie boli trochę i spałam trochę teraz
agrafa jeśli to buty na obcasie to ciekawe czemu mój syn już w nich chodzi ;-) tylko on nie w pęcherz, a pod żebro wbija ;-)
dawidowe pościel bardzo ładna. u mnie będzie bez pościeli, tylko prześcieradło w kolorze ścian i ochronka na szczebelki

emilab - ale to wlasnie fajnie, ze synek wybral, bo dziecko sie wtedy czuje wazne i doceniane. wiadomo gusty dzieci odbiegaja od naszych, ale to co z tego. Jakub pewnie sie czuje dumny jak paw, ze mogl o czyms tak waznym zadecydowac i przypuszczam, ze wszystkim gosciom bedzie opowiadal, ze te posciel co Franus w niej spi to on wybieral.

ale u nas brzydka pogoda .. rano było urwanie chmury i tak ciemno że musiałam żyrandol oświecać ...
a ponoć już ma nie być ciepła .. i jesień brzydka i ponura .. :( A ja tak tego nie lubię ...
chciałabym te 30stopni zaś mieć - uwielbiam takie pogody a nie te chmury przebrzydle .. nawet nie wiem co ja będę ubierała teraz nic nie jest na mnie dobre już - żadnej kurteczki nie mam ani sweterka z długim .. w czym ja do tej szkoły rodzenia będę biegała????? Ochhhhhhhhhhhh

emilab - ale to wlasnie fajnie, ze synek wybral, bo dziecko sie wtedy czuje wazne i doceniane. wiadomo gusty dzieci odbiegaja od naszych, ale to co z tego. Jakub pewnie sie czuje dumny jak paw, ze mogl o czyms tak waznym zadecydowac i przypuszczam, ze wszystkim gosciom bedzie opowiadal, ze te posciel co Franus w niej spi to on wybieral.

Dokładnie tak. Właśnie pościel przyszła i syn jest wniebowzięty:) O to też nam chodziło. Niech aktywnie uczestniczy w przygotowaniach do przyjścia na świat brata, a potem w codziennych czynnościach związanych z Frankiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry