reklama

Październikowe Mamy 2010

Dawidowe posciel przesliczna ja tez bede z Milpola zamawiac ,ale nie moge sie zdecydowac czy serduszka czy na chmurce misio .Sliczna jest .moja kolezanka ja ma i dotykalam ja i jest taka delikatna i taka piekna :).

a jaki kolor? Mnie nie wiem czemu wpadła ta bezowa i nie chciałam innego koloru. W sumie to dzidzia bedzie ze mna w pokoju wiec tez nie mogłam sobie pozowlic na jakies krzykliwe kolory ale by miała swoj pokoj to i tak byłby bez

reklama
no wlasnie na kasjerka w tesco sie ladnie zachowala, bo stwierdzial na glos, ze teraz mnie poprosi i ja sie nie musze tlumaczyc bo to jest kasa uprzywilejowana, ale ja juz rzeczy wylozylam za tymi uprzejmymi ludzmi i mi sie przekladac i miedzy nimi smigac nie chcialo, wiec podziekowalam i poprosilam, zeby ich skasowala jak im tez tak ciezko, potem mi powiedziala, ze moglam z koszykiem podejsc i wcale sie nie wykladac, wiec co jak co ale ona akurat byla milam, w sumie nastepny raz jak trafie na uprzejmosc obslugi to to zglosze w dziale obslugi, moze czesciej beda panie zza kasy reagowaly
w sumie ciekawe czemu do tych kas zawsze jest najwieksza kolejka ludzisk, jakos slepe one czy co :)
dawidowe sliczna ta posciel, tez taka chce,

ja sie ciesze, ze my telewizora nie mamy bo z moim uwielbieniem seriali to bym pewnie siedziala przed nim, a tak na forum jestem :)

Ostatnia edycja:
Ta posciel z Milpola jest super. Ja tez u nich kupilam i strasznie mi sie podoba. Mąż wtedy byl odebrac osobiscie , bo akurat przejeżdzał tamtą trasą i mówi ,ze w szoku był bo to szyją w takiej przybudówce w ogrodzie . Trzy razy przejeżdzal kolo tego i nie mógl znależc bo szukal jakiejs firmy i wogole. Jakies 2 czy trzy babeczki to szyją a zamówień podobno mają masę! Jadą z tym równo. :-)
Ja juz nie mogę sie doczekac jak wreszcie przyjedzie łózeczko i rozłoze ta posciel i moskitierę .... ahhh :)

witam kochane

Co do seriali to ja uwielbiam Desperates Housewifes (Gotowe na wszystko) i juz sie nie moge doczekac jak we wrzesniu puszczą nową serię na ence.
.
tez juz uwazam, ze wrzesien moglby byc, bo w wakacje to nudy w tv. u nas ciagle leje to nawet na spacer wyjsc sie nie chce, dobrze, ze was mam.
a co do seriali to wtrace swoje 3 grosze, tez uwielbiam DH, i polecam rowniez seriale "lie to me" i "spartakus", rewelka. no spartakus moze pierwsze 3 odcinki troche rozwleczone, bo duzo walcza malo gadaja, ale potem naprawde wciagajacy.

Dawidowe też beż . Bo najładniejsza jest .Ten braz tak się ładnie zlewa z beżem. Tylko Misio niewiem ,który ,ale to z małżem bedziemy wybierać :). Wiec jak juz bedzie to się pochwalę

reklama
dawidowe śliczna pościel:tak:. My pozwoliliśmy wybrać Jakubowi wzór pościeli dla Franka. Moje dziecko zdecydowanie wybrało taki wzór:
6 elementowa pościel orginalna*BABY-RAJ*PROMOCJA (1191411782) - Aukcje internetowe Allegro

wzór 044-zamek niebieski.

emiś ładniutka ta pościel :-) Ale teraz mamy wybór w tych wszystkich rzeczach :-) :-)

a ja mam posciel - wzór nr 122- jasny beż księżyc
14ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1186308598) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry