reklama

Październikowe Mamy 2010

margerita to miałas niefajnie przy tej kasie. Co za ludzie ... jeszcze ten chlop - to prostak jakis , ale ze ta kobieta (skoro niemloda i jeszcze przyznaje ze ciaze przeszla) tak sie zachowala to juz szczyt bezczelnosci. Milo ,ze kasjerka zareagowala , a Ty nastepnym razem sie nie tłumacz (bo tak jak powiedziala : nie musisz sie tlumaczyc) kasa z pierwszenstwem to kasa dla takich jak my - do cholerki.

reklama
to tak jak ja zakupy a potem pranie bo od 3 dni nie robie nic i ciagle o tym mysle wiec zrobie i bede miała wreszcie swiety spokoj. tak myslałam bo w sobote przyjedza kolezanka z 4 siatami ubranek a jeszcze mama zakupiła pieluszki ktore tez trzeba bedzie wyprac. Ja juz mam dosc prania i prasowania bo konca nie widac.

nie tylko kahaaa ciezko pracowala dzis na forum, naprawde tempo mamy nie ziemskie, wrocilam po calym dniu poza domem i nadrabiam nadrabiam :) daje rade
pojechalam potem do tesco po lovele i zastalam pusta pulke, a potem sie poplakalam przy kasie, zrobilam zakupy a ze kolejki wiec ide do tej z pierszenstwem i grzecznie, przepraszam kasa pierszenstwa, na co baba lat 4o i kilka z mezem, ale ona na mnie, ze gdzie sie pcham, bo ona juz wszytko wylozyla i wogole kultury nie mam, na co mowie, ze kasa z pierszenstwem i dam sobie rade, po czym jakos tak pomyslalam, ze moze juz kasjerka ja kasuje, wiec za nimi zaczelam rzeczy wykladac, a facet z tylu mnie za ramie szarpna, ze to szyt chamstwa i jak ja smiem w kolejke mu sie wcinac, na co pokazuje zanczek i ze jak nie dowidzi to bedzie stal.... i wiecie co powiedzial, ze obrzydzenie ma do takich jak ja/ owakich i wogole i on z tad idzie bo na mnie haftnie z tego obrzydzienia i etc. az mnie zamurowalo, a ta baba z przodu, ze jak wogole mam czelnosc tak dziecko denerwowac etc, na co mowie, ze mowi sie, ze mlodzi nie wychowani i jak by sama byla w ciazy to by pewnie tez jej bylo ciezko stac, a ona do mnie, ze gowniara nie bedzie jej mowic jak to w ciazy bo ona nie w jednej byla i stala wiec ja tez moge postac i nic mi nie bedzie, w miedzyczasie kasierka przeprosila ta babke i mowi, ze ja mam tu pierszenstwo i nie musze sie tlumaczyc i maja mnie przepuscic, ale juz wylozylam te swoej rzeczy i mowie niech ich kasuje, bo mi sie tego przekladac nie chcialo, wyszlam i w bek, :no::no::no: juz jakos ochlonelam,

wiesz co? u mnie by to nie przeszlo...mam zbyt mocno niewyparzony pysk i po takim tekscie jak ten facet to dostalby ode mnei w morde az by zjechal na glebe (a ja taki lubie ciosy walic:)) , to samo ta baba!!! co to za bezczelnosc serio! pierszenstwo to peirszenstwo! ja sie wrypalam w carrefourze przed pare gdzie baba w ciazy tez nie byla, w wieku mamy mojej, mieli wylozone na tasme rzeczy a ja mialam wiekszy wozek i z mezem bylam i wrylam sieprzed nich i powiedzialam tylko na sucho: przepraszam, jestem w ciazy i mam pierszenstwo! kasjerka tylko skinela glowa ze mam przejsc i powiedziala ze sobie poradzimy. ja stalam jak swieczka obok a maz podawal po artykule kasjerce a ona przekazywala z drugiej strony w moja strone.co lekkie to pakowalam, a o ciezkie to maz ladowal sam i jechal na dwa fronty-podawal i odbieral. innym razem byli przede mna dwoch gosci z paczka wedliny i dwie butelki wina, ale ze mieli wredne pyski to wpechalam sie przed nich z wielkim wozkiem. oni mowia ze maja tylko te kilka artykulow a ja caly wozek, a ja na to : co mnie to obchodzi! wy w ciazy nie jestescie i jak sie wam nie podoba to sa kasy gdzie pisze: mniej niz 10 artykulow. innym razem trafilam na mlodych tzn mieli kolo 30stki i mieli wielkie ale zebym przeszla przed nimi i zaczeli mnie obrazac ze slonica sie wpycha, wiec sie odwrocilam i sie wydarlam na pol sklepu " uwazaj lajzo zeby slonica ci nie przypier.... w ryj bo ochrona bedzie cie skrobac z posadzki!!!"bez slowa mnie puscili i juz sie nie odezwali slowem:)

margerrita współczuję takiej sytuacji... ja też byłam dziś w tesco po lovelle i też... spojrzenie na półkę 2 ostatnie lece i wogle, moj TŻ łapie proszek a z niego się sypie.... uszkodzone opakowanie, ja mina załamka i już maszeruje wściekła do wyjścia że kurna nawet sobie proszku nie moge kupić i przechodząc koło działu dziecięcego patrze a tam wielkaaaa chołdaaaa proszków :D więc jak się rzuciłam to od razu banan na ryjek i maszeruję :) w kasie z pierwszeństwem oczywiscie pelno ludzi ale nie mialam natchnienia sie przepychac tak bylam podniecona tym proszkiem :) hiuhiuhi

wiesz co? u mnie by to nie przeszlo...mam zbyt mocno niewyparzony pysk i po takim tekscie jak ten facet to dostalby ode mnei w morde az by zjechal na glebe (a ja taki lubie ciosy walic:)) , to samo ta baba!!! co to za bezczelnosc serio! pierszenstwo to peirszenstwo! ja sie wrypalam w carrefourze przed pare gdzie baba w ciazy tez nie byla, w wieku mamy mojej, mieli wylozone na tasme rzeczy a ja mialam wiekszy wozek i z mezem bylam i wrylam sieprzed nich i powiedzialam tylko na sucho: przepraszam, jestem w ciazy i mam pierszenstwo! kasjerka tylko skinela glowa ze mam przejsc i powiedziala ze sobie poradzimy. ja stalam jak swieczka obok a maz podawal po artykule kasjerce a ona przekazywala z drugiej strony w moja strone.co lekkie to pakowalam, a o ciezkie to maz ladowal sam i jechal na dwa fronty-podawal i odbieral. innym razem byli przede mna dwoch gosci z paczka wedliny i dwie butelki wina, ale ze mieli wredne pyski to wpechalam sie przed nich z wielkim wozkiem. oni mowia ze maja tylko te kilka artykulow a ja caly wozek, a ja na to : co mnie to obchodzi! wy w ciazy nie jestescie i jak sie wam nie podoba to sa kasy gdzie pisze: mniej niz 10 artykulow. innym razem trafilam na mlodych tzn mieli kolo 30stki i mieli wielkie ale zebym przeszla przed nimi i zaczeli mnie obrazac ze slonica sie wpycha, wiec sie odwrocilam i sie wydarlam na pol sklepu " uwazaj lajzo zeby slonica ci nie przypier.... w ryj bo ochrona bedzie cie skrobac z posadzki!!!"bez slowa mnie puscili i juz sie nie odezwali slowem:)

rozbwiłas mnie na wieczór ale masz moj charakter

mi sie zawsze wydawalo, ze ja tez mam nie wyparzony jezyk i ze sie o swoje opomne, ale dzis to mnie poprostu zmoglo, nawet nie wyobrazalam sobie, ze mozna tak sie zachowac w stosunku do kobiety w zaawansowanej ciazy, ale na poprawe humoru w kisoku typowy obraz dresa mnie w kolejce przepuscil, tzn wyszed z niej i stanal za mna :) a ja tylko 6 liczb oddac, za 10 milionow to i ja bym nawet w kolejce postala :)

DAVIDOWE -serio ja taka jestem: w ciazy nie w ciazy a pralabym po mordzie jak sie nalezy!:) nie patrze czy bialy dzien, czy ktos mnie slucha i widzi...leje na to!!! jak sie nalezy to w ryj i juz! co ja bede glabom tlumaczyc.

z tego co wiem to dzulka ma ostry charakterek:))nie mozna pozwolic sobie w kasze dmuchac:)wlasnie doszlam do tego ze jednak swiat jest maly:)mieszkam w dk a na tym forum jest znajduje osoby ktore"znam":)swiat jest bardzo maly:)

Normalnie jesteście szybkie w pisaniu jak perszingi:) Zaczęłam czytać a tu jeszcze strona doszła:)
Sparrow bardzo śliczny przybornik:) Może też opatentuj swoje pomysły i kasę na tym rób:)
A ja dzisiaj kupiłam jeszcze pieluchy, zawiozłam wymaz na paciorkowca i teraz zdycham z powodu zgagi, chociaż ostatnio już lepiej bo tak nie męczy już mocno. A najlepsze jest to, że skurcze lewej ręki mam, palce mi wykrzywia.
Poczytałam niektóre posty i jestem w szoku, że ludzie tak mogą bezczelnie obrażać ciężarną, niech ich myszy zjedzą:) Ciekawe jak będę dzisiaj spać?? Od wczoraj biegam do wc coś mnie przeczyszczenie wzięło:(

Miłej nocki i spokojnej życzę:)

reklama
miniu a ty dostaniesz po dupie bo na naszym forum pazdziernikowym ostatnio ci wcale nei widac:/// masz racje mam ostry charakterek:)))) jestem super spokojna i cool dokad mi ktos na odciska nie wlezie... bo wtedy ziemio rozstap sie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry