reklama

Październikowe Mamy 2010

dzisiaj mu nie odpuszcze .... nie ma mowy. A czytanie dobrze mu zrobi :-)
Jutro wybieramy sie na fajną wycieczkę (zaplanowane juz kilka dni wczesniej) , wiec choc dzis musi troszke pocierpiec za swoja nieodpowiedzialnosc.
Mówią ,ze okazja czyni złodzieja.... i to kurde prawda ... przykre to jest.

reklama
No tak Wy oczywiście tempo nie do nadgonienia. Mi wczoraj internet nawalił i w sumie dopiero od godziny działa. I okazało się że wszystkie przelewy które małż zrobił w niedziele nie poszły a kasa zniknęła. Także nie ma ani kasy ani tych wszystkich rzeczy zamówionych:/ No ale sprawę trzeba wyjaśnić nie ma to tamto!!!

Byłam u lekarza!! Aleks waży 2kg. Lekarz powiedział że kluska rośnie. Także coraz bardziej się boje że do 5kg dobije - masakra!! I ogólnie wszystko w porządku. Mały jest ułozony główka do wyjścia także tyle dobrze i lekarz stwierdził, że już raczej nie powinien się odwrócić. A i jeszcze jedno. 28 września odstawiamy fenoterol i jak to lekarz powiedział niech się dzieje wola nieba. Także słyszałam o przypadkach gdzie zaraz po odstawieniu można urodzić.
z kasą na pewno da się odkręcić, wbrew pozorom w banku nie ma tak, że kasa przepada. a co do odstawienia leków to różnie bywa, czasem wcale się dziecku potem nie spieszy ;)
dorisday może trzeba było od razu do sieci zgłosić, że zagubiony to może by jakoś namierzyli póki karta była w środku. a synkowi współczuję, chyba najbardziej nie chciałabym telefonu zgubić. (najpierw to napisałam, ale potem przeczytałam co Ty Iduś napisałaś i mi oczywiście też się żal zrobiło Mikołaja;) )

dziewczyny - Efa byla na forum wczorej, wiec poki co lajcik. jak sie nie odmelduje w najblizszym czasie to ktoras chyba ma jej nr telefonu? no bo ona najbardziej zaawansowana z nas wszystkich chyba jest?
co ulisi - to pisala, ze jej sie nie chce pisac, ale ze tez ma termin dosc wczesny, to jak sie nie pokarze trzeba bedzie ja scigac.

EFA byla na forum pazdziernikowym, ma problem z laptopem i musi kupic nowy czy cos takiego bo to wiem z forum na ktorym od poczatku dyndam Przyszłe Mamy Październik 2010 - Forum BabyBoom i miejmy nadzieje ze nie zdecydowala sie rozpakowac:)))

ja wlasnie mam dziob w ogniu bo zrobilam spaghetti z sosem pomidorowym ktory jest dobry na przeziebienie- bardzo wypotny z racji ostrosci:))) wyzlopalam juz chyba 2 litry wody:))) mezusiowi bardzo smakowalo, mi tez ale kurde papryke ostra to przegielam....

SPARR jakbys kazala mi sie uczyc w wakacje to sama bym cie z pokoju wywalila chyba:)))) wakacje to wakacje:)))

natolin , no moze trzeba bylo wtedy cos kombinowac i dzwonic , ale to dzialo sie dosc szybko. Z gosciem mialam sie spotkac za 20 minut na tym placu zabaw ,gdzie telefon zostal zgubiony i poprostu chyba tez łudzilam sie i naiwnie liczylam na zwyklą ludzką uczciwosc. tez nie wiem jakby to wyglądało , bo ten tel byl na karte (bez rejestracji) ... ale numer mial super - taki , który mozna licytowac.
No nic , bylo minęło- stało się i trzeba zyc dalej.

Co do osób ,ktorych tu dawno nie bylo to ja wciąż nie widzę tu Karen. odzywala się cos?

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie co ja się zaczęłam zastanawiać co to będzie jak ja będę w szpitalu przez te 3 doby czy 2 (więcej nie przewiduję) co mój małż będzie robił. I tak sobie myślę i myślę, że skubany będzie kompa okupywał i grał. Ciekawe tylko czy kociakom da jeść i podrapie za uszkiem. Hmmmmmmmmmmmmmmm
Rany, że ja też mam o czym myśleć:) Da sobie facet rade, ma 32 lata to chyba nie zginie co?? Ja się czasem zastanawiam tylko czy nasze dziecko odziedziczy po mnie charakter czy po tatusiu:) Bo jak po nim to się pochlastam. Zapał do robienia czegoś ma chwilowy,schody miał pomalować i jeszcze ni widu ni słychu malowania.
Ale mała czadu daje tak mi wariuje teraz:) A ja krążę koło lodówki jak krążownik jakiś i niucham co by tu zjeść:(:( Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry