reklama

Październikowe Mamy 2010

kilknij na linka i tam MADZIKS cie wpusci:) zrobila prywatna grupe wlasnei dzisiaj:) a t grupa istnieje od kwietnia i tam tez sie duuuuuuuuuzo dzieje:)

albo kliknij na profil MADZIKS20 i napisz na priv to cie wpusci, bo nei wiem jak tam sie dostac jak tam juz siedze to pojecia nie mam jak to wyglada po zamknieciu:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale mała czadu daje tak mi wariuje teraz:) A ja krążę koło lodówki jak krążownik jakiś i niucham co by tu zjeść:(:( Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czuję się rozwalona tym tekstem:D:D:D:D:D

dziulka o co chodzi z tą grupą? Jak się można do niej dostać? Nie wiedziałam,że jakaś grupa październikówek jeszcze istnieje.
i jeszcze jedno pytanie: po co rozmieniać sie na drobne??????????????????????????

IDUS ta grupa istnieje od kwietnia juz:) ja jade na dwa fronty bo na obu jest fajnie:) wszedzie babki "z jajami":)

FASOLKAANIA - ja tez krazylam i zlapalam sie za wielka miche lodow i bita smietana:)

ooo ULISIa sie znalazla:))) myslalam ze cie gdzies wcielo na jakis wyjazd czy cos:) jak nas czytasz to tez juz sukces:) serio teraz sie zaczynaja niezle jaja, pazdziernik sie zbliza to jak tylko ktoras sie nie odezwie jeden dzien to od razu kazda sie niepokoi czemu:)))

a ja dzisiaj zamowilam wozek okres oczekiwania 1 miesiac masakra chyba sie nie doczekam:):):) na szczescie przeszła mi biegunkanie wiem co to było....kupiłam znowu pare ciuszków i tak sie zastanawiam czy mam juz wszystko...ciuszki kupuje bo niestety nie dostalam od nikogo ale tez nie szaleje z ich iloscia jestem raczej oszczedna:):): dziewczynki a tak z innej beczki to znalalam zel do higieny intymnej bialy jelen z aloesem albo z blawatkiem czy to o taki chodzi ktory jest lepszy?? czy jest jakis inny czysty???

a ja sie melduje najedzona jak bak. Najpierw pierogi, potem pojechałam na duzy puchar lodów az wkoncu skonczyłam w restauracji na lazanie która była lekko mowiac h.......jowa. A teraz siedze wkurzona ze tyle zjadłam. Obawiam sie ze przy moim sposobie na spanie jest pojscie spac na jedzonym to ja po dzisiejdzym dniu bede spała tydzien.

reklama
to ja mam pomyslaaa:)))) na porodowki zabieramy laptopy zeby nie narobic sobie zaleglosci w pisaniu i czytaniu:)))))) co wy na to??:)))) jednak moja maz dobrze wymyslil ze sie przykleilam do lapka i ze z porodowki bede pisac co mi robia i kiedy:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry