reklama

Październikowe Mamy 2010

Mój mąż miał wypadek.

Dlaczego tak zawsze jest,że coś jest nie tak, coś się pieprzy?! jak nie jedno to drugie... :-(:-(.
bo takie jest to popieprzone życie:( ja jestem tak okropną pesymistka, ze sama z siebie czasem nie mogę, ale przynajmniej nie przeżywam zbyt wielu rozczarowań... A TY KOCHANA NIE DENERWUJ SIĘ!!! WAŻNE ŻE WSZYSCY SĄ CALI I ZDROWI!!!!!!!!!!!!zrób sobie herbatkę, usiądź i odpocznij!!!

reklama
lolisza gdzieś wyjechała, ma być z tego co pamiętam w niedziele spowrotem :)

Kobity... pomóżcie.... idziemy dziś do dziadka TŻ na imieniny i nie mam totalnie pomysłu co mu kupić.... grrrr może macie jakieś sprawdzone pomysły i niedrogie :)

Ja nie mam już dziadka ale jak idziemy do dziadka mojego M. to czasem kupujemy książkę, czasem flaszkę ;), jakiś perfum, ostatnio kupowaliśmy pendrive'a :) bo się dziadek zainteresował komputerami.

ciężko powiedzieć jaki to dziadek:D mój jakby jeszcze żył a dostałby pendrive'a to by padł z wrażenia, albo do psychiatryka mnie wysłał...:D:D:D z reguły jakieś kosmetyki kupowałam, bo to zawsze się przyda...

Dziadziowi to naleweczke jakąś ,burbonik, ale zależy czy lubi czystą czy kolorową wódke .
Albo do apteki taki syrop na serce Vita Buerlecithin My co rok kupujemy Babcia i są bardzo zadowolone ,bo same sobie nie kupią ,a zdrowe to :). Wiec Concitko powodzenia w wyborze :)

reklama
tak na serio to i tak mamy fuksa ze nie bedziemy w 9 mcu np w grudniu albo styczniu jak moja szwagierka. jak se przypomne jak lazila ubrana to masakra... nie chciala kupowac ciazowych plaszczy itp to kurtka-brakowalo 40cm zeby sie dopiac , ciagle rozpieta szalik na szyje dluzszy i tak chodzila. mowila ze masakra...
też myślę, że najgorzej kończyć ciążę w zimie.
mała mi nie denerwuj się, najważniejsze, że nikomu się nic nie stało! głowa do góry!
miniu to kiedy u Was były wakacje w szkole?
cambria witaj
ida ja oczywiście też jestem wielką pesymistką ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry