Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
bo takie jest to popieprzone życieMój mąż miał wypadek.
Dlaczego tak zawsze jest,że coś jest nie tak, coś się pieprzy?! jak nie jedno to drugie... :--(.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo takie jest to popieprzone życieMój mąż miał wypadek.
Dlaczego tak zawsze jest,że coś jest nie tak, coś się pieprzy?! jak nie jedno to drugie... :--(.
Dziewczyny, czy ktoras z Was ma kontakt z Lolisza? Nie ma jej na forum ostatnio.
lolisza gdzieś wyjechała, ma być z tego co pamiętam w niedziele spowrotem
Kobity... pomóżcie.... idziemy dziś do dziadka TŻ na imieniny i nie mam totalnie pomysłu co mu kupić.... grrrr może macie jakieś sprawdzone pomysły i niedrogie![]()
lolisza gdzieś wyjechała, ma być z tego co pamiętam w niedziele spowrotem
Kobity... pomóżcie.... idziemy dziś do dziadka TŻ na imieniny i nie mam totalnie pomysłu co mu kupić.... grrrr może macie jakieś sprawdzone pomysły i niedrogie![]()
sarisa, twe pomysły są moimi pomysłamiczy jakoś tak to szło...
![]()
też myślę, że najgorzej kończyć ciążę w zimie.tak na serio to i tak mamy fuksa ze nie bedziemy w 9 mcu np w grudniu albo styczniu jak moja szwagierka. jak se przypomne jak lazila ubrana to masakra... nie chciala kupowac ciazowych plaszczy itp to kurtka-brakowalo 40cm zeby sie dopiac , ciagle rozpieta szalik na szyje dluzszy i tak chodzila. mowila ze masakra...