Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
bo takie jest to popieprzone życieMój mąż miał wypadek.
Dlaczego tak zawsze jest,że coś jest nie tak, coś się pieprzy?! jak nie jedno to drugie... :--(.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo takie jest to popieprzone życieMój mąż miał wypadek.
Dlaczego tak zawsze jest,że coś jest nie tak, coś się pieprzy?! jak nie jedno to drugie... :--(.
Dziewczyny, czy ktoras z Was ma kontakt z Lolisza? Nie ma jej na forum ostatnio.
lolisza gdzieś wyjechała, ma być z tego co pamiętam w niedziele spowrotem
Kobity... pomóżcie.... idziemy dziś do dziadka TŻ na imieniny i nie mam totalnie pomysłu co mu kupić.... grrrr może macie jakieś sprawdzone pomysły i niedrogie![]()
lolisza gdzieś wyjechała, ma być z tego co pamiętam w niedziele spowrotem
Kobity... pomóżcie.... idziemy dziś do dziadka TŻ na imieniny i nie mam totalnie pomysłu co mu kupić.... grrrr może macie jakieś sprawdzone pomysły i niedrogie![]()
sarisa, twe pomysły są moimi pomysłamiczy jakoś tak to szło...
![]()
też myślę, że najgorzej kończyć ciążę w zimie.tak na serio to i tak mamy fuksa ze nie bedziemy w 9 mcu np w grudniu albo styczniu jak moja szwagierka. jak se przypomne jak lazila ubrana to masakra... nie chciala kupowac ciazowych plaszczy itp to kurtka-brakowalo 40cm zeby sie dopiac , ciagle rozpieta szalik na szyje dluzszy i tak chodzila. mowila ze masakra...