• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Mój mąż miał wypadek.

Dlaczego tak zawsze jest,że coś jest nie tak, coś się pieprzy?! jak nie jedno to drugie... :-(:-(.
bo takie jest to popieprzone życie:( ja jestem tak okropną pesymistka, ze sama z siebie czasem nie mogę, ale przynajmniej nie przeżywam zbyt wielu rozczarowań... A TY KOCHANA NIE DENERWUJ SIĘ!!! WAŻNE ŻE WSZYSCY SĄ CALI I ZDROWI!!!!!!!!!!!!zrób sobie herbatkę, usiądź i odpocznij!!!

reklama
lolisza gdzieś wyjechała, ma być z tego co pamiętam w niedziele spowrotem :)

Kobity... pomóżcie.... idziemy dziś do dziadka TŻ na imieniny i nie mam totalnie pomysłu co mu kupić.... grrrr może macie jakieś sprawdzone pomysły i niedrogie :)

Ja nie mam już dziadka ale jak idziemy do dziadka mojego M. to czasem kupujemy książkę, czasem flaszkę ;), jakiś perfum, ostatnio kupowaliśmy pendrive'a :) bo się dziadek zainteresował komputerami.

ciężko powiedzieć jaki to dziadek:D mój jakby jeszcze żył a dostałby pendrive'a to by padł z wrażenia, albo do psychiatryka mnie wysłał...:D:D:D z reguły jakieś kosmetyki kupowałam, bo to zawsze się przyda...

Dziadziowi to naleweczke jakąś ,burbonik, ale zależy czy lubi czystą czy kolorową wódke .
Albo do apteki taki syrop na serce Vita Buerlecithin My co rok kupujemy Babcia i są bardzo zadowolone ,bo same sobie nie kupią ,a zdrowe to :). Wiec Concitko powodzenia w wyborze :)

reklama
tak na serio to i tak mamy fuksa ze nie bedziemy w 9 mcu np w grudniu albo styczniu jak moja szwagierka. jak se przypomne jak lazila ubrana to masakra... nie chciala kupowac ciazowych plaszczy itp to kurtka-brakowalo 40cm zeby sie dopiac , ciagle rozpieta szalik na szyje dluzszy i tak chodzila. mowila ze masakra...
też myślę, że najgorzej kończyć ciążę w zimie.
mała mi nie denerwuj się, najważniejsze, że nikomu się nic nie stało! głowa do góry!
miniu to kiedy u Was były wakacje w szkole?
cambria witaj
ida ja oczywiście też jestem wielką pesymistką ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry