reklama

Październikowe Mamy 2010

Powiem Ci, że jestem mega zadowolona z tego szpitala. Obawiałam się bo znając naszą służbę zdrowia to można się różnych rzeczy spodziewać. A tu miła niespodzianka, normalni, kompetentni lekarze, przemiłe pielęgniarki i położne. Może dlatego jestem taka spokojniejsza i nie panikuje :)

reklama
to oczywiste że się zmienia .... ale ja nie mówię teraz o porodzie a o karetce która musi przyjechać jak się rodzi i tyle i nie ma opcji że ci odmówi.
a że najpierw popytają jaki to etap to całkiem możliwe jeśli mają inne wyjazdy chcą wiedzieć gdzie się bardziej spieszyć ( to w dużych miastach kiedy trzeba dłużej pojechać)

Cześć mamusie, SMS OD DZIULKI: Hej.leże na łóżku porodowym pod monitoringiem.mała nadal na dupie siedzi.niestety. Za godzinę dopiero będzie odwrót.czeka nas parę godzin tu.
Zapytałam czy coś już robili i czekam na odpowiedź. Ja będę coś wiedzieć dam znać

kurde biedna ta Dziulka nasza ... przerypane tyle w stresie to też nie jest normalne tak stresować kobite w ciąży !
Ohhhhhhh mam jakiegoś nerwa dzisiaj od pewnego czasu nie wiem to chyba od coli bo się napiłam ...

sparrowkot, też mam stresa - może to przez fakt że naszą biedną dziulkę męczą...?
Wysłałam Mojego po liście malin - rzeczywiście trudno je dostać, ale znalazł ponoć. Wrocław jest duży.
Czekam też z niecierpliwością na niego, bo ma mi wyniki odebrać.
A do porodu jeszcze jeszcze trochę - wymioty mam od dłuższego czasu. Przeszły trochę po 4 miesiącu i wróciły w ósmym. Widać taka moja uroda...

To się dzisiaj Dziulka nastresuje bidna nooo...:-(
Dobranocka daj znać jak wyniki.

klapnęłam na chwie,mała przerwa w sprzątaniu,za jakąś godzinkę czekają mnie jeszcze akrobacje w łazience z goleniem hehe. :rofl2: Paznokcie u nóg udało mi się obciąć samej - no szok normalnie.

Dzięki Ci Sparrowkot... Jesteś kochana! Dla takich słów warto było zapisać się na te forum! :happy2: W ogóle to niesamowite, że o co zapytam, czego nie napiszę - od razu mogę liczyć na wsparcie od Was. Jesteście cudowne Dziewczyny! :-)

Sms od Dziulki: Leże pod kroplówką, myślałam że (...) jak mi wrypali igłę w żyłkę. Tak mam leżeć 25 min.Potem dostane czopek na rozluźnienie macicy i 25 min kolejne żeby obrót lepiej poszedł. Już mam k.... dość. Jestem głodna jak cholera. A nic nie mogę. Wzieli mi krew na badanie przy okazji.

To na razie tyle :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czarodziejka no bo ty czarodziejka jesteś :)

A co do tego forum no tak - ono jest naprawde fajne :) Byłam już na 3 różnych to albo nienawiść i zawiść .. dziewczyny konkurowały ze sobą tam poprostu ... która jaki brzuch - czy lepszy czy gorszy i dlaczego.. która pierwsza z rana na forum i która bardziej wypoczęta.. która pierwsze ruchy i jak czuła ...
i takie tam ... poprostu klęska .. a na innym zas każda ino pisała o sobie i jak ktos o cos zapytal to se mógł sam odpowiedziec tam było mnóstwo monologów i nic poza tym
a kolejne forum .. piszesz dziś odpowiedz za 2 dni ;p
bardzo mało ludzi na nim było albo im się gadać nie chciało .. nie to co tutaj ruch jak w ulu ;p

Czopek w du... na rozluźnienie to dziwne metody rozluźniania ;ppppp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry