reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam dziewczynki:)
Dziulka trzymam kciuki:)
A teraz muszę sie cofnąć co sie działo na forum bo jeden dzień lub kilka godzin nie obecności o ful do czytania hehhe'

reklama
Fakt, jak się rano nie wstanie, a wieczorem nie nadgoni, to potem ostatnio kojarzony wątek odpływa daleko...! :-D

Koleżanka dzwoniła z laboratorium - mam już pierwsze wyniki: nie mam GBS ! :-)
Siostra nie zbadała (rodziła trzeci rok z rzędu, trzecią dziewczynkę), a miała GBS, no i potem przez 5 dni ją i dzidzię męczyli antybiotykami, zaraz po porodzie. Masakra...

Jakby któraś z Was chciała więcej informacji na ten temat to polecam przeczytać:
Serwis Mikrobiologiczny - Streptokoki grupy B a kobiety ciężarne

Frogg, odpisz od nas Dziulce, proszę, że kciuki to tak zaciskamy, że aż sinieją!

oj... nie no, straszyć nie miałam zamiaru, wybacz Sparrowkot. Ino jako że siostra była zainfekowana, to mi też kazano sprawdzić, a czy to może być środowiskowe, czy zupełnie niezależnie - to nie wiem. Na dodatek chcę rodzic w tym samym szpitalu co siostra, więc już w moim przypadku w ogóle nie było dyskusji: robić czy nie robić badań. Ważne, że jestem czysta i już ;-)
Reszta też wyjdzie dobrze - mogę się założyć. Bardziej martwię się o naszą Dziulkę niż o swoje wyniki....
Dagisu, a jak Ty się dzisiaj czujesz? Jak Twoje przeziębienie...?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry