reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dziulka mala uparta napewno po mamusi :)
no dziewczyny z tymi medalami to nie bijcie sie tak o ten braz, bo moze sie okazac, ze dostaniemy info, ze juz wszystkie medale rozdane :-):-):-)
nam sie nie spieszy

no właśnie tak czuję, że może już medale rozdane ;-) a tak poważnie to czuję, że skoro chcę już to przenoszę tę ciążę...
dziulka będzie miała córcię ze swoim charakterem ;-) biedna tylko, że musiała się tak nacierpieć...
lolisza kojarzysz może skąd najlepiej byłoby zrobić ten wymaz w kierunku paciorkowca? bo w różnych miejscach różnie można przeczytać

Dagisu - ja cię nie oceniam - poprostu pisałam swoją reakcję od tego jest otwarte forum.
Jeśli one były mikroskopijne to może poprostu masz jakąś infekcję małą w środku lub własnie zadrapanie .. zadałas nam pytanie więc poczułam się odpowiedzialna - nie mogę ci napisać - nie martw się będzie dobrze - a potem okaże się że kilka godzin po tym ty dostałaś krwotoku lub coś podobnego prawda?
Przepraszam ale znałam dziewczynę która tylko na forum się radziła i też tak się to skończyło tragicznie że ach ... może zbyt ostro reaguję na takie rzeczy - przepraszam cię jeśli źle to odebrałaś gdyż nie takie były moje intencje - naprawdę się przejełam ...... a dlaczego? Z troski prawda? O Ciebie.

Pozdrawiam
i 3maj się a lekarza może idź - do innego a napewno go objedź porządnie i powiedz że się zamartwiałaś i stresowałas z jego winy !!

dagisu po prostu obserwuj teraz sobie po siusianiu papierek, żeby być na bieżąco. :*

Aniulek84 faktycznie się rozpakowała a ona z Bydgoszczy jest. Ciekawa jestem gdzie rodziła i jak w ogóle to wszystko wyglądało.

skąd najlepiej byłoby zrobić ten wymaz w kierunku paciorkowca? bo w różnych miejscach różnie można przeczytać
Mi się wydaje, choć nie jestem ekspertem w tych sprawach, że skoro to jest groźne dla dziecka wychodzącego z kanału rodnego, że skoro tam dziecko ma możliwość się zarazić, no to chyba najlepiej właśnie stamtąd ten wymaz pobrać. Z resztą - lekarz, który będzie pobierał próbkę na pewno powie skąd.
Piję właśnie herbatkę z liści malin i cieszę się, że już dwie z nas mają swoje Maleństwa po drugiej stronie brzucha :-)

Dzięki sparrowkot, przecież wiem że nie miałaś złych intencji:) pewnie też bym tak napisała w dodatku kiedy miałabym większe doświadczenie w tym temacie. Na pewno bez opierdzielenia się nie obejdzie. Koleżanka której również prowadził ciąże kiedy zaczęło się u niej coś dziać i w nocy pisała to od razu się odezwał. Także pewnie jest sobie gdzieś zagranicą i opala dupsko w słonku. Nie no szczerze to nie miałam do niego nigdy zastrzeżeń. Przecież już raz leżałam na patologii i dzięki niemu czułam się tam dobrze.
A tak jak pisałam teraz siebie obserwuje jeszcze bardziej niż wcześniej i jak tylko coś zauważę jedziemy na IP. Dzięki Wam dziewczyny za wsparcie.

Jak to się stało i skąd wiadomo że Aniulek rozpakowana? Jakoś mi umknęło..
Dziulka a Ty tam się trzymaj. Jesteśmy z Tobą:)

Dagisiu na pewno nie czekaj na lekarza jak byś miała objawy jeszcze jakieś lub np znowu poplamiłaś, powiem tak co do lekarza to nie dziwie się,ze nie odbiera smsów lub nie odbiera jeśli jest na wakacjach,każdy ma prawo do odpoczynku, jeśli wyjechał powinien poinformować Cie ,ze go nie będzie i ewentualnie zaproponować lekarza w zastępstwie.
Przesyłam Ci pozytywne wibracje.:)

tak, ale ja właśnie dzisiaj poszłam sobie zrobić to badanie prywatnie, bo u mojej gin na NFZ dopiero będę miała 21.09 a tam się długo czeka na wyniki i jestem spokojniejsza jak będę miała już wcześniej wynik i jak poszłam do laboratorium to pani powiedziała, że robi się i z przedsionka pochwy i z odbytu i jeszcze z szyjki czy tam skąś głębiej w każdym razie ;) no i że zależy od szpitala i lekarza co uważają za miarodajne...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry