reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
mamaagusi różnie bywa... alergia to dla mnie nadal zagadka. mój syn obecnie cały obsypany...
Efa o kurcze, to Twój mąż tak długo nie widuje się z dzieckiem??? ja byłam ostatnio u rodziców 3 dni i w sumie chciałam zostać dłużej, ale mąż strasznie stęsknił się za dzieckiem i pomyślałam, że u rodziców dobrze, ale jednak trzeba wracać, bo to jednak mój dom.

Ika, mała mi zrówka i dużo uśmiechu dla Wakaszych maluszków z okazji 4 miesiąca:)

Co do skazy to ja już nic nie wiem. Małemu na policzkach coraz bardziej się to zaognia!! Jutro muszę iść do lekarza.
Poza tym zrobiłam dzisiaj test - jedna kreska, ale jakoś mnie to nieuspokoiło jeszcze po poście loliszki. Ale wolę nie schizować także już ani słowa z mojej strony na razie o tym:)

o mnie też by to wkurzało, mój tylko wie, że jest takie forum na którym ja piszę (nie wie, że tyle postów natrzaskałam :-D jak żadna z Was :-D ) ale nigdy o nic nie pyta ani ja mu nic nie czytam

Rzutka moja przyjaciółka ma dzieci z różnicą 10 mies. Oczywiście była to wpadka przy tym "pierwszym razie" po porodzie bo gin ja zapewniał, że karmiąc piersią nie może zajść w ciążę i ona mu uwierzyła no ale to było kilkanaście lat temu. Najpierw był to dla niej szok ale oswoiła się z myślą i potem dzieci chowały się jak bliźniaki i w ogóle było super, a teraz jak jest fajnie... dzieci już nastolatki a ona przeżywa drugą młodość. W każdym razie ja Ci gratuluję!

Efa wiem jak to jest być stęsknioną za mężem, ja swojego widuję co 3 tyg.

reklama
natolin faktycznie ilość postów imponująca :-)
Mój mąż też dogląda mnie zawsze jak siedzę na forum i pyta co piszę. Na początku jak tylko Was czytałam to mnie ciągle namawiał do tego żebym się zarejestrowała i ujawniła;-)

Do góry