reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
efa, ryba w sumie przynajmniej macie mniej czasu na kłótnie ;-)
ika ilość postów chyba zatrważająca, a nie imponująca ;-)
U nas ostatnio ciągle sprzeczki są. Czasami mam ochotę spakować się i wyjechać... :| zresztą nie będę marudzić tutaj.
natolin rzeczywiście ładna liczba postów
a ja myslalam ze to ja jestem porypana.
a co watku o wnetrzach to to jest na pazdziernikowkach prywatnie i chyba trzeba poprosic zaproszenie Ulisie (nie pamietam juz jak tam sie dostalam) https://www.babyboom.pl/forum/groups/259-pazdziernik-2010-d1356-galeria-naszych-wnetrz.html -to jest link do tego co ja sprodukowalam tylko nei wiem czemu zdjec nie mozna dodawac tylko jedynie przez url
dziecko mi sie popsulo bo juz z 5 razy po kapieli beczalo...
wiecie co -jak analizuje moje objawy ciazowe przy Leane to momentami mam wrazenie ze to powrocilo.... jutro dzwonie do gin!! ja nie moge zajsc teraz bo cc mialam!
NATOLIN moje posty tez ilosciowo przerazaja ale do ciebie mi daleko
a co watku o wnetrzach to to jest na pazdziernikowkach prywatnie i chyba trzeba poprosic zaproszenie Ulisie (nie pamietam juz jak tam sie dostalam) https://www.babyboom.pl/forum/groups/259-pazdziernik-2010-d1356-galeria-naszych-wnetrz.html -to jest link do tego co ja sprodukowalam tylko nei wiem czemu zdjec nie mozna dodawac tylko jedynie przez url
dziecko mi sie popsulo bo juz z 5 razy po kapieli beczalo...
wiecie co -jak analizuje moje objawy ciazowe przy Leane to momentami mam wrazenie ze to powrocilo.... jutro dzwonie do gin!! ja nie moge zajsc teraz bo cc mialam!
NATOLIN moje posty tez ilosciowo przerazaja ale do ciebie mi daleko
Ostatnia edycja:
dobranocka
podwójna październikówka!
Na początek bo potem zapomnę:
Mała_mi, ika- gratuluję suwaczków!!!
Ja dotąd też tak miałam...! Ledwo przykładałam głowę do poduszki to spałam a teraz... Ech.
Nie zrobiłam i prędko nie zrobię. Wolę póki co nie wiedzieć. Nie wiem kiedy się odważę...
A jest jeszcze któraś oprócz Dziulki i mnie która nie miała jeszcze okresu...?
Mąż tak zażartował bo do jedzenia w McD dosypują takie substancje które mają zapewnić rosnący apetyt w miarę jedzenia (tak zebyś po pierwszej kanapce kupiła kolejną)
))))
U mnie średnia ilość postów na dzień wychodzi jeszcze wyższa :-) My to poważnie na odwyk się nadajemy!!!
Lecę nadrobić wątki, bo przesiedziałam cały dzień u teściów - a muszę pochwalić M. na odpowiednim temacie
)))
Mała_mi, ika- gratuluję suwaczków!!!
dobranocka nie zrozumiem problemu, bo ja to z tych co mogą spać zawsze i wszędzie i jeszcze im ciągle mało...
Ja dotąd też tak miałam...! Ledwo przykładałam głowę do poduszki to spałam a teraz... Ech.
i co? już zrobiłaś test???![]()
Nie zrobiłam i prędko nie zrobię. Wolę póki co nie wiedzieć. Nie wiem kiedy się odważę...
A jest jeszcze któraś oprócz Dziulki i mnie która nie miała jeszcze okresu...?
Dziekuje za mile przyjecie, DobranockaI wlasnie dlatego w koncu sie odwazylam do Was dolaczyc. Wiem, ze fajne z Was dziewczyny. Faktycznie, czuje sie jakbym Was juz dobrze znala, wiec teraz postaram sie nadrobic szybko, abyscie mogly poznac i mnie
Jesli chodzi o jedzenie Adasia, to nie z MacDonalda![]()
Mąż tak zażartował bo do jedzenia w McD dosypują takie substancje które mają zapewnić rosnący apetyt w miarę jedzenia (tak zebyś po pierwszej kanapce kupiła kolejną)
właśnie spojrzałam na ilość moich postów i stwierdzam, że jednak jestem nienormalna ;-)
U mnie średnia ilość postów na dzień wychodzi jeszcze wyższa :-) My to poważnie na odwyk się nadajemy!!!
Lecę nadrobić wątki, bo przesiedziałam cały dzień u teściów - a muszę pochwalić M. na odpowiednim temacie
dagisu
Fanka BB :)
DZIULKA ta wrześniówka 2010 i obecnie 2011 też po CC tak na marginesie. No i ja po CC. Dlatego ten strach jest większy przynajmniej takie są moje odczucia. Jak byłam na wizycie po połogu u gina to pokazywał mi szwy na macicy więc to nie takie hop siup do tego słyszałam, że często po CC zdarzają się ciąże pozamaciczne, ale to tylko czytałam. Jutro też dzwonie do gina bo trzeba w takim wypadku zmienić te cerazette na te dwuskładnikowe!! I Tobie kochana też tak radzę
:*
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
dobranocka ja jeszcze nie miałam okresu, już nie karmię piersią, tyle że ja wiatropylna to chyba nie jestem jeszcze 
Dziendoberek, a raczej dobrywieczorek:-)
Ja tez po cesarce i to juz drugi raz. Jak byłam u gina na kontroli po porodzie to powiedział ze lepiej dla mnie zebym juz wiecej dzieci nie miała, bo po dwuch cesarkach to duze ryzyko ze macica nie wytrzyma i pęknie:-(I wiecie co? tak mi sie dziwnie smutno zrobiło ze az łzy mi poleciały jak wyszłam z gabinetu mimo ze narazie nie planujmy trzeciego dziecka, ale kto wie co bedzie za jakis czas? moze bedziemy chcieli miec jeszcze jedno( córeczke tym razem:-)) Mi było źle po takiej informacji a co dopiero czują kobiety które dzieci nie mają a pragną je miec a dowiadują sie ze nie mogą:-(
A czy któras z Was zna przypadek ze kobitka zaszła w ciąze po dwuch cesarkach?
Ja tez po cesarce i to juz drugi raz. Jak byłam u gina na kontroli po porodzie to powiedział ze lepiej dla mnie zebym juz wiecej dzieci nie miała, bo po dwuch cesarkach to duze ryzyko ze macica nie wytrzyma i pęknie:-(I wiecie co? tak mi sie dziwnie smutno zrobiło ze az łzy mi poleciały jak wyszłam z gabinetu mimo ze narazie nie planujmy trzeciego dziecka, ale kto wie co bedzie za jakis czas? moze bedziemy chcieli miec jeszcze jedno( córeczke tym razem:-)) Mi było źle po takiej informacji a co dopiero czują kobiety które dzieci nie mają a pragną je miec a dowiadują sie ze nie mogą:-(
A czy któras z Was zna przypadek ze kobitka zaszła w ciąze po dwuch cesarkach?
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
natolin dziękuje :* jak mnie zacznie od środka wysadzać to powylewam tutaj żale swoje.
reklama