reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Strip...:*
Czyzbym dzis była pierwsza?Ja wczoraj w nocy tez walczyłam ze swoją,bo wróciła do starych nawyków-po kąpieli padła,na jakąś godzinę,a potem oczka jak 5 złotych i nie ma mowy o spaniu.Nawet kołyska-huśtawka poszła w ruch i owszem,tam zasnęła...na 15 minut.To było tak ok.1wszej.No i skapitulowałam ,wzięłam do łóżka ,dałam cyca i...nie pamiętam,co było dalej;).
Dawidowe ,to faktycznie człowiek wkurzyc się może.Ale przynajmniej wiesz,że jest rozsądny i bezpieczny.To najważniejsze.

Ostatnia edycja:
dzięki :D
ale i tak lepsze to co dwie h niż co godzinę ;p

no i padł. poszalał dwie godzinki i lula od paru minut. uciekam tez zalapac mala drzemke, o ile ksiaze pozwoli:)

a dorisday jak u Ciebie nocka? i onesmile? no i efcia? czy jeszcze jakąś mamę niewyspaną pominęłam? ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Rysia,ika gratuluję "samozaśnięcia" przez wasze dzieci:tak:
elizabennet jeszcze daję radę bez paracetamolu,ale wczoraj taka myśl przeszła mi przez głowę. Nie chcę faszerować Franka zbyt często,bo właśnie musiałabym teraz dawać codziennie. Jakoś daję radę. Franek też. I po tym płaczu nadal śpi całą noc.
dawidowe co mogę powiedzieć...współczuję:-(
kasis witaj z powrotem

Pospałam sobie w pokoju z moimi młodszymi facetami. Jakub szczęśliwy,ja też,Frankowi było wszystko jedno;-).
A ja muszę ze smutkiem stwierdzić,że kończę chyba przygodę z karmieniem.Ostatnio znowu tylko ściągałam mleko,bo Franek już cyca nie chciał:-(. A wczoraj przez cały dzień ściągnęłam tylko na jedno karmienie... Jeszcze będę próbować ściągać,ale zobaczymy,ile z tego wyjdzie...

Nadrobiłam wątek główny,nie wiem kiedy nadrobię poboczne...

Ostatnia edycja:
u nas zasniecie 19,30 potem 2 i 5 ,pobudka 7.30...
a ja rok temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. robię więc dziśZobacz załącznik 323644
jakos trzeba walczyc z tą obrzydliwą zimą. Marzy mi się,ze Hance ubieram bluze i idziemy na pól dnia do parku, ogrodu botanicznego, a nie bariera zimna....

reklama
z tymi karmieniami w nocy to masakra jest co nie? tyle ze ja mialam od 2 miesiaca karmienie po kapieli do 21h, mała szła spać, później kolejne o 1 lub 3 i jakos o 6 lub 7, a od paru dni mam co 3 godziny, nie wiem, małej chyba się zwiększyło zapotrzebowanie na pokarm, do tego dzisiaj o 4:30 już jej się spać nie chciało, także padam z nóg na samym wejściu

Do góry