reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
a ja od rana bol gardla i fatalne samopoczucie-masakra i mnie dopadlo:(
Malej za to katarek minal.
Wczoraj latalam po sklepach-za butami do slubu-tragedia-nie ma nic:( no i za meblami do salonu, bo nadal na kartonach mieszkam-i tez nic:( ja zwariuje! Nie dam 5tys za szafke pod TV, a jak juz cos ma normalna cene to wyglad i jakosc nie do przyjecia. Ot, polska rzeczywistosc:(
Współczuję samopoczucia, żebyś tylko malutkiej nie zaraziła.
A jakie buciki szukasz? Jak szykowałam się do ślubu to z suknią problemu nie było za to za bucikami to się nalatałam a w sumie to prawie ich widać nie było.

Nat, no,to super,ze wreszcie ręce wygojone:).Awatarek zarąbisty,w pierwszej chwili,jak rzucił mi się w oczy,to myslałam,że jakiś przystojny tatuś do nas dołączył:-D.
Ciocia wpadła jak po ogień,zasypała Amelkę prezentami :).Dostałyśmy czteropak chusteczek babydream,herbatkę owocową Milupa od 4 mca,herbatkę Hipp taką do parzenia owocową,tez od 4 mca,zabawki i kosmetyki do kąpieli,balony z buźkami,które Amelce najlepiej przypasowały ,a dla mnie słodycze dla alergików:).Szkoda,że tak szybko się zmyła,bo bardzo ją lubię.A Amelka prawie całą wizyte przespała,a jak się obudziła,to wcale się nie bała,tylko gadała i śmiała sie do nich(bo była z 12 letnią córką):).Fajnie mi sie dzień zaczął,mam nadzieję,że dalej też taki będzie:).

O to ciocia superowa tylko pozazdrościć.

dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie mojego nowego image ;-)
co do butów ślubnych to ja miałam zwykłe, a do tego różowe, w CCC kupione za jakieś 50 zł ;-) i były super! :-)

Natolin hmmm awatarek do schrupania:)nie wiem czy znasz u majewskiego tez mial rolke:)peszek i malaszynski grali policjantow:)ojj nie pamietam tytulu ale tam wlasnie pokazal na co go stac:)ten facet jest naprawde uzdolniony:)
ale moj typ to jednak jason statham:)ojjj ma cos w sobie:)

miniu, gratulujemy 4 miesięcy!
A ja dzisiaj nie mam siły ani czytać, ani pisać. Dopadła mnie wścieklizna.
Jutro pewnie nie zajrzę na bb, bo jadę do Bydzi odwalić urząd bezrobotnych.

natolin - aaale przystojniak z Twojego avatara wygląda. Mniaam. Nic tylko schrupać ;-)
moriam - zdrówka życzę!
ja zaliczyłam wizytę w sklepie właśnie a Mała (w asyscie D.) poleżakowała sobie na balkonie :laugh2: teraz czas na niedzielny relax przy kawie i BB :laugh2:

Witam weekendowo!
U nas nocka w porzadku :-)

Teściowa ululana...w końcu mam święty spokój!!!Dziewczyny które mieszkają z teściowymi-wielki szacun dla Was bo ja bym ześwirowała i chyba szybko wylądowałabym w wariatkowie;-)
Dziulka,doris,onesmile,natolin,sarisa,efa,mała_mi dziękuje za to że jesteście za. Bardzo mi się milutko zrobiło w ten pochrzaniony weekend:-)
Monimoni wiem że jesteś strażniczką prywatności i rozumiem wszystkie Twoje obawy itp.i żebyś wiedziała że "nieufne dziewuchy" napisałam tylko w żartobliwej przenośni a nie złośliwie:-)
Natolin ja też często sypiam z kochankami "ciuchami":-)Nie ma to jak dobra organizacja;-)

Ja mieszkam z tesciową... I pomimo tego, że nic do niej nie mam to właśnie z tego powodu działa mi na nerwy - przychodzi i stoi nade mną jak karmię i usypiam małego, szczególnie wtedy ja mój mąz ma nocki... wrrrr wkurza mnie to strasznie. Albo raz w nocy mały się przebudził z płaczem (czasem tak robi) a ona przyleciała zobaczyć co się dzieje bo mały zapłakał... Jakby mi była do czegos potrzebna wtedy... :wściekła/y: Drażni mnie czasem strasznie...

;-) z pingwina w Małaszyńskiego :-D
mam jakiegoś świra od rana ;-)

a tak poważnie to chciałam napisać, że może część z Was pamięta, że miałam BARDZO zniszczone dłonie, po prostu tak sucha skóra, że taka tarka jakby, okropność! i całe czerwone. i powiem Wam, że próbowałam różnych rzeczy i wygrał linomag ten w zielonym opakowaniu! po prostu rewelacja, że też od razu nie pomyślałam, teraz doprawiam maścią ochronną z witaminą A, ale najlepszy jednak na zagojenie okazał się linomag

Ja też mam strasznie czerowne i suche dłonie. I szczypią strasznie jak je posmaruje kremem... Wydaje mi się, że to od mrozu. Spróbuje tego linomagu skoro mówisz, że taki dobry...

reklama
1smile - bardzo dziękuję Twojemu mężowi za świetne wytłumaczenie jak wstawić zdj do galerii w grupie zamkniętej!

Natuś - świetny avatarek!

Moriam - dopiero zauważyłam, że Ty też zmieniłaś avatara :( wstyd, że tak późno ale śliczne zdjęcie!

Co ja chciałam napisać? Hmm nie wiem :) Miłej niedzieli, my dziś mamy teściów na kawie popołudniowej. Buziole!

Do góry