reklama
Roxannka
Pracująca mama!
no my we dwie, musiało byc fajnieHehe, Roxannka, no fajnie mi się z Tobą jeździło ;-)

oj przypomniałas mi o mojej marchewecze, ale u mnie to pewnie zgliszcza bo ja juz z rok tam nie zagladałamWitamy się, tempo cyckania wzrosło na tyle, że nie ogarniam porannego netu... marchewka mi przez Was zgnije :-)

mniam ale mi smaka narobiłas a ja teraz nie moge :-(oj jak przestane karmic to chyba przez miesiac bede wcinała pierogi na przemian z krokietami ;-)emiliab grzyby to ja uwielbiam od zawsze, a już najbardziej coś z grzybami typu pierogi, krokiety itd no, ale to moja babunia kochana musi zrobić :-)
super, gratki od Patryka dla Patryka :-)ja na szybciuto,
MAMY PIERWSZEGO ZĘBOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no skąd ja to znam ehh fantazja ;-) ja już zwątpiłam i ostatnio sama zaczełam wypełniać bo tak to bym może przy drugim dziecku uzupełniła albo i nieJa tez mam taki album dla Maury i nie moge sie zebrac, zeby go uzupelnnic. Wyobazalam sobie, ze bedziemy robic to razem z tatusiem-scenka piekna jak na filmie-ale nigdy nie ma na to czasu![]()

Roxanka – też tak mamzamiast spać razem z Alicją to siedzę i BB nadrabiam (chociaż momentami oczy mi się same zamykają i średnio widzę i czaję co piszę)
no przyszalałam wczoraj troszke, aż się nad swoim zdrowiem psychicznym zastanawiałamroxi -i co wyspana???wczoraj troche posiedzialas , a własciwie to już dziś było .

tylko co mi z tego wczorajszego nadrabiania jak znowu w tyle jestem, ten mój synek taki absorbujący w ciągu dnia że mi już pomysłów brak i na głowie staje żeby czymś go zająć

kochana już niedługo zobaczyszZazdroszcze tym co maja wychodne ja niestety bez dziecia ruszyc sie nie moge.

Magnolia gratuluję pięknego piątkowego suwaczka.
cdn. jak doczytam reszte ;-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Ja długo prasowałam nawet skarpetki.
ja tez tak miałam. Aż w końcu przestałam (chyba ze wybitnie pogniecione jest) i jak na razie małej nie przeszkadza że w nieuprasowanych chodzi ;-)
u mnie wreszcie cisza i spokój - mła śpi...wcześniej koszmar - Isia urządziła sobie dziś drzemki po 15 min - normalnie myślałam że udusze - z niczym zdążyć nie mogłam. W końcu wsadziłam ją w fotelik, dałam paczkę płatków śniadaniowych. Nie wiedziałam że szeleszcząca paczka da dziecku tyle frajdy a mi spokoju

frecklis
Zaciekawiona BB
Tak Was czytam jak piszecie, że u Was tak zimno to nie mogę uwierzyć. U Nas piękna pogoda (połunie Anglii)!!! Normalnie WIOSNA!!! Jak byłam dziś z Małą na spaceru w parku to znalazłam moje ukochane kwiatuszki - fiołki
Pięnie pachną
Tak więc życzę Wam, żeby i do Was szybko dotarła. Nic lepiej nie ładuje "akumulatorków" niż słoneczna pogoda za oknem :-)

czarodziejkaM
Fanka BB :)
Mała-MI daj spokój,nie wasza wina,nic złego nie zrobiliście.Kilka dni ciszy dobrze wam zrobi.

natolin
Ida dzięki, że przypomniałaś o tantum rosa, mam gdzieś jeszcze to sobie zużyję ;-)
monimoni chyba bym zabiła za filmowanie w szpitalu!!!
loliszka no to już rozumiem z tymi ubrankami :-)
sheeney mnie też takie myśli nachodzą, że zapomnę wszystko...
mamaagusi to u nas wręcz przeciwnie, jak większy mróz to lepiej się śpi małemu na spacerze
lolisza, dorisday ja biorę i zestaw witamin i specjalne preparaty na włosy i nic to nie daje
rozmawiałyście o prasowaniu - to ja prasuję tylko synka rzeczy i bynajmniej nie dlatego, żeby ładnie wyglądały, wyprasowane wszystko lubi mieć mój mąż, no więc skoro lubi to ma...
mala mi przestań! a po cholerę macie się do nich odzywać??
aniawa zdrówka dla Was!
moriam u mnie to pierwsze forum, tzn kiedyś pisałam trochę na ślubnych forach, ale nikogo tam nie kojarzyłam, bo to nie było zupełnie towarzysko tylko takie przygotowania do ślubu po prostu
frecklis zazdroszczę wiosny, choć trochę się jej obawiam, bo mojemu dziecku najlepiej śpi się na mrozie
my dzisiaj byliśmy ze 2h poza domem, a jak jesteśmy w domu to mały leży na macie i cały czas obraca się z pleców na brzuch, a że na odwrót nie potrafi to nerwy ;-) chyba dzisiaj idę wcześniej spać, więc Was nie nadrobię chyba już w ogóle...
monimoni chyba bym zabiła za filmowanie w szpitalu!!!
loliszka no to już rozumiem z tymi ubrankami :-)
sheeney mnie też takie myśli nachodzą, że zapomnę wszystko...
mamaagusi to u nas wręcz przeciwnie, jak większy mróz to lepiej się śpi małemu na spacerze
lolisza, dorisday ja biorę i zestaw witamin i specjalne preparaty na włosy i nic to nie daje
rozmawiałyście o prasowaniu - to ja prasuję tylko synka rzeczy i bynajmniej nie dlatego, żeby ładnie wyglądały, wyprasowane wszystko lubi mieć mój mąż, no więc skoro lubi to ma...
mala mi przestań! a po cholerę macie się do nich odzywać??
aniawa zdrówka dla Was!
moriam u mnie to pierwsze forum, tzn kiedyś pisałam trochę na ślubnych forach, ale nikogo tam nie kojarzyłam, bo to nie było zupełnie towarzysko tylko takie przygotowania do ślubu po prostu
frecklis zazdroszczę wiosny, choć trochę się jej obawiam, bo mojemu dziecku najlepiej śpi się na mrozie
my dzisiaj byliśmy ze 2h poza domem, a jak jesteśmy w domu to mały leży na macie i cały czas obraca się z pleców na brzuch, a że na odwrót nie potrafi to nerwy ;-) chyba dzisiaj idę wcześniej spać, więc Was nie nadrobię chyba już w ogóle...
jak jesteśmy w domu to mały leży na macie i cały czas obraca się z pleców na brzuch, a że na odwrót nie potrafi to nerwy ;-)QUOTE]
u nas to samo![]()
magnolia85
Zaangażowana w BB
moriam, woda z miodem i cytryną dla 2,5 mcznego szkraba?, gratulacje dla lekarzy z UK, z jakis dziwnych książek sie uczyli
Ida Sierpniowa
idzie się przyzwyczaićIda nie jestes sama z problemem włosów,mnie juz 2 miesiące tak wypadają,że szok:-(NO i podziwiam za taki rozkład nocki,że jeszcze na rzęsach nie chodzisz kochana.

dorisday, a propos obiadu - właśnie jemy pizzę
jak jaja ciuszki maluszka prasuje , bo jednak jakies tam bakterie sie przez to wyniszcza , a co do naszych rzeczy to róznie.

ty to masz jednak miękkie serce...P.S a ja się jakoś tak dziwnie zaczynam obwiniać,że te kontakty ze teściami to może nasza wina? Może my powinniśmy się do nich odezwać? Wczoraj we drzwiach minął się teść i mąż i żadne słowo nie padło. Ja jak teścia widzę to mówię "dzień dobry" no a z teściową kompletnie nic.
aniawa, zdrowiej szybko!!!
podpisuję się w 100%Ja tez tak lubię...... Jesli chodzi o tesciów, to kochana nie Wasza wina. To oni przegieli z zachowaniem i Was rozumiem, ale wiesz ja z tych złośliwych troche i bym tak codziennie szyderczo mówiła im dziendobry9nawet jakby mieli mi nie odpowiedac) żeby im głupio było (ze ja zachować sie umiem)
????????????????????????????o czymś nie wiem???Ida gratki 5![]()

i co??? to prawda, że "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma"!!! mnie tam nie ma a tam wiosna!!!!!!Tak Was czytam jak piszecie, że u Was tak zimno to nie mogę uwierzyć. U Nas piękna pogoda (połunie Anglii)!!! Normalnie WIOSNA!!! Jak byłam dziś z Małą na spaceru w parku to znalazłam moje ukochane kwiatuszki - fiołkiPięnie pachną
Tak więc życzę Wam, żeby i do Was szybko dotarła. Nic lepiej nie ładuje "akumulatorków" niż słoneczna pogoda za oknem :-)

reklama
Witam! My dziś na szczepieniu byliśmy... Mały dał czadu z płaczem, że hej
A waży juz 8990g 
moja "mała" kluseczka :-) ale on długi jest więc nie widać żeby był grubiutki :-) Ostatnio nie gorączkował więc mam nadzieję, że teraz też tak będzie.
A najlepsze, że nie mieliśmy go w co zapakować :-) Śpiworek już przymaławy a ostatnio dostałam od mojej bratowej kombinezon ale co z tego jak się do niego nie zmieścił...
No i wyszło na to, że jeszcze w śpiworku jechał... Szkoda teraz kombinezon kupować, niech ta wiosna już będzie!!! :-)
aniawa zdrówka życzę!
natalion oj pierogi z kapustą i grzybami to ja mogłabym jeść tonami :-) poprostu uwielbiam! krokiety zresztą też!
margeritta gratulujemy ząbka!!! :-)
monimoni ja mam to samo ze spacerami! Już na samą myśl o spacerze jestem spocona. Mały nie lubi się ubierać a potem w wózku się kręci i stęka bo mu niewygodnie
magnolia gratuluje 5 na suwaczku!
małami ja też ostatnio oglądałam swoje zdjęcia z porodu jak mały leży u mnie na brzuchu i i zamarłam jak zobaczyłam swój fryz
ale miałam tapir na głowie 

sheeney ja też nie prasuje ubranek małego. On nieraz ma body załozone 10 minut i już ubrudzone - dłużej bym to chyba prasowała

A najlepsze, że nie mieliśmy go w co zapakować :-) Śpiworek już przymaławy a ostatnio dostałam od mojej bratowej kombinezon ale co z tego jak się do niego nie zmieścił...

aniawa zdrówka życzę!
natalion oj pierogi z kapustą i grzybami to ja mogłabym jeść tonami :-) poprostu uwielbiam! krokiety zresztą też!
margeritta gratulujemy ząbka!!! :-)
monimoni ja mam to samo ze spacerami! Już na samą myśl o spacerze jestem spocona. Mały nie lubi się ubierać a potem w wózku się kręci i stęka bo mu niewygodnie

magnolia gratuluje 5 na suwaczku!
małami ja też ostatnio oglądałam swoje zdjęcia z porodu jak mały leży u mnie na brzuchu i i zamarłam jak zobaczyłam swój fryz

sheeney ja też nie prasuje ubranek małego. On nieraz ma body załozone 10 minut i już ubrudzone - dłużej bym to chyba prasowała