reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hehe, Roxannka, no fajnie mi się z Tobą jeździło ;-)
no my we dwie, musiało byc fajnie :tak:
Witamy się, tempo cyckania wzrosło na tyle, że nie ogarniam porannego netu... marchewka mi przez Was zgnije :-)
oj przypomniałas mi o mojej marchewecze, ale u mnie to pewnie zgliszcza bo ja juz z rok tam nie zagladałam :no:
emiliab grzyby to ja uwielbiam od zawsze, a już najbardziej coś z grzybami typu pierogi, krokiety itd no, ale to moja babunia kochana musi zrobić :-)
mniam ale mi smaka narobiłas a ja teraz nie moge :-(oj jak przestane karmic to chyba przez miesiac bede wcinała pierogi na przemian z krokietami ;-)

ja na szybciuto,
MAMY PIERWSZEGO ZĘBOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super, gratki od Patryka dla Patryka :-)

Ja tez mam taki album dla Maury i nie moge sie zebrac, zeby go uzupelnnic. Wyobazalam sobie, ze bedziemy robic to razem z tatusiem-scenka piekna jak na filmie-ale nigdy nie ma na to czasu:no:
no skąd ja to znam ehh fantazja ;-) ja już zwątpiłam i ostatnio sama zaczełam wypełniać bo tak to bym może przy drugim dziecku uzupełniła albo i nie :no:
Roxanka – też tak mam:) zamiast spać razem z Alicją to siedzę i BB nadrabiam (chociaż momentami oczy mi się same zamykają i średnio widzę i czaję co piszę)
roxi -i co wyspana???wczoraj troche posiedzialas , a własciwie to już dziś było .
no przyszalałam wczoraj troszke, aż się nad swoim zdrowiem psychicznym zastanawiałam :szok: no ale generalnie wyspana jestem bo mój synek chyba wiedział o co chodzi i dał mamusi pospać prawie do 8 rano :-) raz tylko smoczek musiałam mu podać ale ładnie spał dalej więc i ja się specjalnie nie rozbudziłam :-)
tylko co mi z tego wczorajszego nadrabiania jak znowu w tyle jestem, ten mój synek taki absorbujący w ciągu dnia że mi już pomysłów brak i na głowie staje żeby czymś go zająć :rofl2:

Zazdroszcze tym co maja wychodne ja niestety bez dziecia ruszyc sie nie moge.
kochana już niedługo zobaczysz :tak: i ty będziesz szalała po sklepach, oczywiście zaraz po tym jak nacieszysz się mężem :-pno i zdrówka życzę, żebyś się nie rozchorowała, fluidki przesyłam :-)

Magnolia gratuluję pięknego piątkowego suwaczka.

cdn. jak doczytam reszte ;-)

Ja długo prasowałam nawet skarpetki.

ja tez tak miałam. Aż w końcu przestałam (chyba ze wybitnie pogniecione jest) i jak na razie małej nie przeszkadza że w nieuprasowanych chodzi ;-)

u mnie wreszcie cisza i spokój - mła śpi...wcześniej koszmar - Isia urządziła sobie dziś drzemki po 15 min - normalnie myślałam że udusze - z niczym zdążyć nie mogłam. W końcu wsadziłam ją w fotelik, dałam paczkę płatków śniadaniowych. Nie wiedziałam że szeleszcząca paczka da dziecku tyle frajdy a mi spokoju :-D

Tak Was czytam jak piszecie, że u Was tak zimno to nie mogę uwierzyć. U Nas piękna pogoda (połunie Anglii)!!! Normalnie WIOSNA!!! Jak byłam dziś z Małą na spaceru w parku to znalazłam moje ukochane kwiatuszki - fiołki :happy: Pięnie pachną:tak: Tak więc życzę Wam, żeby i do Was szybko dotarła. Nic lepiej nie ładuje "akumulatorków" niż słoneczna pogoda za oknem :-)

Ida dzięki, że przypomniałaś o tantum rosa, mam gdzieś jeszcze to sobie zużyję ;-)
monimoni chyba bym zabiła za filmowanie w szpitalu!!!
loliszka no to już rozumiem z tymi ubrankami :-)
sheeney mnie też takie myśli nachodzą, że zapomnę wszystko...
mamaagusi to u nas wręcz przeciwnie, jak większy mróz to lepiej się śpi małemu na spacerze
lolisza, dorisday ja biorę i zestaw witamin i specjalne preparaty na włosy i nic to nie daje
rozmawiałyście o prasowaniu - to ja prasuję tylko synka rzeczy i bynajmniej nie dlatego, żeby ładnie wyglądały, wyprasowane wszystko lubi mieć mój mąż, no więc skoro lubi to ma...
mala mi
przestań! a po cholerę macie się do nich odzywać??
aniawa zdrówka dla Was!
moriam u mnie to pierwsze forum, tzn kiedyś pisałam trochę na ślubnych forach, ale nikogo tam nie kojarzyłam, bo to nie było zupełnie towarzysko tylko takie przygotowania do ślubu po prostu
frecklis zazdroszczę wiosny, choć trochę się jej obawiam, bo mojemu dziecku najlepiej śpi się na mrozie
my dzisiaj byliśmy ze 2h poza domem, a jak jesteśmy w domu to mały leży na macie i cały czas obraca się z pleców na brzuch, a że na odwrót nie potrafi to nerwy ;-) chyba dzisiaj idę wcześniej spać, więc Was nie nadrobię chyba już w ogóle...

Ida nie jestes sama z problemem włosów,mnie juz 2 miesiące tak wypadają,że szok :szok::-(NO i podziwiam za taki rozkład nocki,że jeszcze na rzęsach nie chodzisz kochana.
idzie się przyzwyczaić;))) co nie znaczy że nie marzę o chociaż 5h snu ciurkiem:cool:
dorisday, a propos obiadu - właśnie jemy pizzę;)))

ja ciuszki maluszka prasuje , bo jednak jakies tam bakterie sie przez to wyniszcza , a co do naszych rzeczy to róznie.
jak ja:) poza tym nie mogę znieść widoku mojej córci w pogniecionych ciuszkach, brrrrrrrrrrrr:no:
P.S a ja się jakoś tak dziwnie zaczynam obwiniać,że te kontakty ze teściami to może nasza wina? Może my powinniśmy się do nich odezwać? Wczoraj we drzwiach minął się teść i mąż i żadne słowo nie padło. Ja jak teścia widzę to mówię "dzień dobry" no a z teściową kompletnie nic.
ty to masz jednak miękkie serce...

aniawa, zdrowiej szybko!!!

Ja tez tak lubię...... Jesli chodzi o tesciów, to kochana nie Wasza wina. To oni przegieli z zachowaniem i Was rozumiem, ale wiesz ja z tych złośliwych troche i bym tak codziennie szyderczo mówiła im dziendobry9nawet jakby mieli mi nie odpowiedac) żeby im głupio było (ze ja zachować sie umiem)
podpisuję się w 100%
????????????????????????????o czymś nie wiem???:-D
Tak Was czytam jak piszecie, że u Was tak zimno to nie mogę uwierzyć. U Nas piękna pogoda (połunie Anglii)!!! Normalnie WIOSNA!!! Jak byłam dziś z Małą na spaceru w parku to znalazłam moje ukochane kwiatuszki - fiołki :happy: Pięnie pachną:tak: Tak więc życzę Wam, żeby i do Was szybko dotarła. Nic lepiej nie ładuje "akumulatorków" niż słoneczna pogoda za oknem :-)
i co??? to prawda, że "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma"!!! mnie tam nie ma a tam wiosna!!!!!!:wściekła/y::-D

reklama
Witam! My dziś na szczepieniu byliśmy... Mały dał czadu z płaczem, że hej :no: A waży juz 8990g :szok::szok: moja "mała" kluseczka :-) ale on długi jest więc nie widać żeby był grubiutki :-) Ostatnio nie gorączkował więc mam nadzieję, że teraz też tak będzie.
A najlepsze, że nie mieliśmy go w co zapakować :-) Śpiworek już przymaławy a ostatnio dostałam od mojej bratowej kombinezon ale co z tego jak się do niego nie zmieścił... :eek: No i wyszło na to, że jeszcze w śpiworku jechał... Szkoda teraz kombinezon kupować, niech ta wiosna już będzie!!! :-)

aniawa zdrówka życzę!
natalion oj pierogi z kapustą i grzybami to ja mogłabym jeść tonami :-) poprostu uwielbiam! krokiety zresztą też!
margeritta gratulujemy ząbka!!! :-)
monimoni ja mam to samo ze spacerami! Już na samą myśl o spacerze jestem spocona. Mały nie lubi się ubierać a potem w wózku się kręci i stęka bo mu niewygodnie :eek:
magnolia gratuluje 5 na suwaczku!
małami ja też ostatnio oglądałam swoje zdjęcia z porodu jak mały leży u mnie na brzuchu i i zamarłam jak zobaczyłam swój fryz :-D ale miałam tapir na głowie :-D:-D
sheeney ja też nie prasuje ubranek małego. On nieraz ma body załozone 10 minut i już ubrudzone - dłużej bym to chyba prasowała :-D

Do góry