reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona to chyba sam ksiądz ustala kiedy i o której robi chrzciny. W poprzedniej parafii zawsze były w niedzielę o 11:00 a tutaj teoretycznie w sobotę o 18:00. Na szczęście nasz proboszcz nie robi problemu, jeśli ktoś chce inaczej.
Dziulka ja do pieczarkowej dodaję zawsze ziemniaków albo makaronu, no i trochę marchewki. Samymi pieczarkami raczej byśmy się nie najedli :-)

reklama
A co do klimatów SOAD, to ja też lubię. Poza tym bardzo lubię słuchać wszelkiego electro i gotyku (The Gathering z Anneke, Nightwish, Theatre of Tragedy, Moonspell, Tiamat i tego typu rzeczy), a także new age. Mój mąż kocha jakieś Górniaczki i inne takie zaciągające wokalistki. Jesli chodzi o lżejszą muzyczkę, to ja chętnie Queen, Alphaville... generalnie takie fajne starocie z dobrymi męskimi wokalami. A mój Tomek woli Grechutę (nie trawię) i takie tam... W sumie ja go stawiam na nogi moją muzą, on "gwałci" moje uszy swoją, hehehe.

A w temacie spacerówki: moje dziecko jest zachwycone. Tak jak zawsze spał w czasie spaceru, tak teraz oczy latają Olkowi dookoła głowy. I jak on się cieszy, mogąc nareszcie zobaczyć wszystko, co dotychczas tylko słyszał! Dzisiaj to już w ogóle było cieplutko, więc pospacerowaliśmy bez żadnych śpiworków, kocyków, tylko wózek i Olek - ale miał radochę!

Miłosz już śpi od jakieś godzinki a ja weekend spędzam bez M i może mnie zlinczujecie za takie słowa,ale takie "samotne" dni lubię najbardziej...;-)

RYSIA ja linczować nie będę, ale coś się dzieje?

nic szczególnego...po prostu jak to facet (czytać:gorszy i nierozumny gatunek)wkur.w.i.ł mnie "troszeczkę" więc fajnie jest że go nie ma (ale nie uciekł,nie wygoniłam go z domu, nie rozstaliśmy się)...tylko jest w pracy;-):-) Zaraz otwieram desperadosa-pije któraś ze mną??!!:-)

ojjj dziewczyny ale smaka nabralam na grzybowa mniam....tylko najgorsze ze u nas zupy to nie koniecznie chlopaki wola miesko albo nalesniki jejku mi sie nalesniki po nocach snia;)wlasnie wymyslalam menu na chrzciny i nie wiem czy 3 rodzaje miecha starcza?moze ktoras doradzi co serwowala na chrzcinach?
Rysia85 dolaczam sie:)ja akurat koncze asti:)nalac ci troszke;)

reklama
Do góry