reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
cze mamy dzisiaj szczepienie prosze o trzymanie kciukow za mojego kubusia zeby obylo sie bez jakis niespodzianek!
jak poszczepieniu?
makuc, natolin i mamaagusi poprawy humorku
Dawidowe a to Laurka zaszalała z mleczkiem

.Mojej tyle na cały dzień starcza i jeszcze by zostało
Położyłam ją i co?Gada do Abdullacha,wydzicza się,o spaniu ani myśli

Mamaagusi:-(***
A tak w ogóle to czekam na M.,ale chyba ma problem z netem,bo cos go nie ma...:-
no:

.Mojej tyle na cały dzień starcza i jeszcze by zostało
Położyłam ją i co?Gada do Abdullacha,wydzicza się,o spaniu ani myśli

Mamaagusi:-(***
A tak w ogóle to czekam na M.,ale chyba ma problem z netem,bo cos go nie ma...:-

Witam spowrotem w świecie żywych. Miło z waszej strony że się mną tak przejmujecie, i mam nadzieje że mnie źle nie ocenicie po mojej opowieści. Nie odzywałam się nie dlatego że się wstydziłąm, poprostu nie działał mi internet, nie miałam na zapłacenie rachunku i kilka dni miałąm wyłączony. W ten dzień kiedy mu napisałam że to koniec i nie chce żeby dzieci do końca życia oglądały takie sceny jak ta z lodówką, wrócił do domu, wszedł jakby nigdy nic, zjadł obiad, zabrał się za zakładanie listew przy płytkach żeby dziewczynki nie udeżyły (dodam że robi to od 4 miesięcy), zaczął się z dziećmi bawić, i był bardzo miły, ani słowa o rozstaniu a tak się rzucał że wystarczy że mu słowo powiem a pójdzie w ***, chyba się przestraszył że kazałam mu iść w cholere. Od tamtego czasu cisza, ale to nie koniec, wiecie dziewczyny co mi uświadomiła ta cała sytuacja? A to że ja już go nie kocham
Mimo że został w domu, to nic nie znaczy, bo w tymm momencie kiedy uświadomiłam sobie że nie kocham i patrze na niego z pogardą, w łóżku czekam aż skończy czyli nie ma poprostu nic, i teraz czekam tylko na jego najmniejszy błąd żeby mu powiedzieć twarzą w twarz żeby tym razem zrozumiał że ma poprostu odejść.
Mimo że został w domu, to nic nie znaczy, bo w tymm momencie kiedy uświadomiłam sobie że nie kocham i patrze na niego z pogardą, w łóżku czekam aż skończy czyli nie ma poprostu nic, i teraz czekam tylko na jego najmniejszy błąd żeby mu powiedzieć twarzą w twarz żeby tym razem zrozumiał że ma poprostu odejść.Olena- kamień z serca!!!!
dobrze,że się odezwałaś
))).Mam nadzieję,że juz nie będziesz tak znikac;-)
Zasnęła- jednak była zmeczona.a jeszcze przed butla dąłm jej miseczkę kuskusu na mleczku z malinami,butlą "poprawiła",to mam nadzieję,że mi w nocy alarmu o 3.00 dziś nie zrobi;p
dobrze,że się odezwałaś

Zasnęła- jednak była zmeczona.a jeszcze przed butla dąłm jej miseczkę kuskusu na mleczku z malinami,butlą "poprawiła",to mam nadzieję,że mi w nocy alarmu o 3.00 dziś nie zrobi;p
Ostatnia edycja:
Olena- dokładnie.Widze,że zmienił sie ton Twoich postów- jakas bardziej pewna siebie się stałaśnie mam zamiaru:-) wiem że mam w was oparcie a jak mu się nie podoba że siedze przy kompie to niech idzie w diabły![]()

reklama
natolin
Fanka BB :)
znowu mogę się podpisać pod Twoimi słowami, tylko u mnie nie było spotkania, a jedynie rozmowa przez net i mieszkamy w jednym mieście, a jednak ciągle tak jest, że nie zdążamy dobrze pogadaćmój nastrój nadal jest kiepski. chce mi się płakać i jest mi bardzo przykro:-( dzisiaj się widziałam z Michałem i póki co nic się nie zmieniło w związku z moim humorem... ale wiecie co? bardzo żałuję, że on nie mieszka w Łodzi:-( nawet nie zdążyliśmy dobrze pogadać bo musiał jechać:-(

Olena dobrze, że jesteś!!!
Kasis współczuję, ja mimo iż nie pracuję to jakoś nie wyobrażam sobie jakby to było jakby mi Pudzianek dopiero o 22 chodził spać

Mój przed spaniem wypija 300 z kaszką na dobranoc, ale jak dawałam mu część przed kąpielą, a drugą część po kąpieli to w sumie wypijał 360