reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

to przez to olśnienie odnośnie moich uczuć do niego spowodowało inne nastawienie i więcej pewności a również to że mam w was przyjaciółki i dużo wsparcia:tak::-D

reklama
ja też jestem ale ze mną pewnie nikt nie będzie chciał gadać.
Nat nie podoba mi się to, że moje posty tak odzwierciedlają i twoją sytuację.... przykro mi bo w takim razie wiem co czujesz i z całego serca życzę ci aby wszystko się lepiej zaczęło układać u ciebie

NAT, MAMAAGUSI przykro mi, że we 2 w podobnej sytuacji jesteście i że przez to i u Was humoru totalnie niet :-(
DAWIDOWE a Ty zamiast patrzeć się w minitor to rozkręcaj towarzystwo :laugh2: ;-)

reklama
jestem i ja:)odpukać w niemalowane ale to drugi z rzędu wieczór kiedy Miłosz usnął o normalnej porze (dzisiaj 19.30,wczoraj 20.30)-jejku jak ja bym chciała by tak już zostało bo te wcześniejsze noce gdzie kładł się spać między 23 a 1 mnie po prostu wykańczały:baffled:dzisiaj popołudnie szybko mi zleciało bo byliśmy u mojej kumpeli co ma prawie 2 miesięczną córę,Miłosz dzielnie się nią zajmował przytulając i głaskając swą małą narzeczoną:sorry:co jeszcze...chłopina czuje się coraz lepiej (jeszcze tylko jutro ma wolne i wraca do pracy...ufff jak ja się z tego powodu cieszę:-D)

Kaniu dzisiaj nie dotarłam na obiad,ale szykuj się że niebawem to zrobię bo na wszystkie pyszności o których piszesz,to do tej pory cieknie mi ślina aż do pasa:-p
Kasis oby Błażejek zaczął wcześniej chodzić spać bo wiem to z autopsji że chociaż kocha się swoje dziecko całym sercem to wieczory fajnie by było mieć tylko dla siebie:rofl2:
Beti nożesz że wczesniej nie przeczytałam że "zgubiłaś" tel.bo też bym chętnie puściła Ci sygnał:laugh2:a jeszcze odnośnie tel.to ja swój ostatnio po długich poszukiwaniach znalazłam na dnie kosza na śmieci (Miłosz lubi robić porządki):eek:
Natolinko,Makuc,Mamaagusi niech te Wasze podłe nastroje w końcu Was opuszczą bo aż żal du.pe ściska że takie fajne dziełuchy mają kiepski humor:oo:
Olena dobrze że się odezwałaś:-)
Dawidowe i jak jesteś już po kąpieli no i czy użyłaś szamponu??!!;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry