makuc
Fanka BB :)
RAGNA widzę, że mamy identyko zakres temperaturowy zima-lato ;-)
u nas jutro ma być 35C w cieniu. Przyjdzie się własną pięścią strzelić
i tu prośba to SHEENEY - jak znasz jakieś dobre zaklęcie na przegonienie do Ciebie tych upałów to daj znać.
EMIŚ coś rzeczywiście długo Ci w tej bidronce zejszło
chociaż skoro piszesz, że tam chłodno, to nie dziwię się, że tyle czasu mogłaś tam spędzić. Odnośnie mycia zębów to wydaje mi się, że najważniejsze jest, żeby je chociaż trochę umyć (na pewno lepsze to niż nic). U nas też nie ma tych przepisowych 3 min. a mycie wygląda bardzo podobnie jak u Was.
DAWIDOWE Twoja Laura jest mistrzem w nietypowym zasypianiu
szkoda, że Alicja nie zaśnie inaczej niż w łóżeczku ;-)
ROXI jak Wam dzionek minął?
u nas dzisiaj aktywno-upalnie i finalnie, wkurzona zachowaniem mojego ślubnego, zostawiłam go z Alicją i poszłam na 1,5h spacer po polach (tak, tak dosłownie 10min. drogi od bloku mam "wiochę" z polami, lasem, torami i krowami
) i chyba tylko dzięki tej wycieczce udało mi się dotrwać do końca dnia. Znalazłam też kilka fajnych miejscówek idealnych na spacery z Alicjuszem, więc to w sumie też na plus dzisiaj ;-)

EMIŚ coś rzeczywiście długo Ci w tej bidronce zejszło

DAWIDOWE Twoja Laura jest mistrzem w nietypowym zasypianiu

ROXI jak Wam dzionek minął?
u nas dzisiaj aktywno-upalnie i finalnie, wkurzona zachowaniem mojego ślubnego, zostawiłam go z Alicją i poszłam na 1,5h spacer po polach (tak, tak dosłownie 10min. drogi od bloku mam "wiochę" z polami, lasem, torami i krowami