Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czekamy na wieści trzymamy kciukiDzisiaj wizyta, dzisiaj wizyta lalalal
ale się cieszę !:-) byle do 18:30...
![]()
Ilonko kciuki były i są zaciśnięte.Dzisiaj wizyta, dzisiaj wizyta lalalal
ale się cieszę !:-) byle do 18:30...
![]()
ale narazie obcy moga go interpretować nie jako ciąże, lecz przejedzenie heheheheho ile wiem nie mozna byc zbyt dlugo w wodzie i i tak bedziesz musiala potem polozyc sie na stole. A w ogole w jaki sposob w wodzie? jako porod rodzinny czy w ogole wyspecjalizowany porod w wodzie?
czekamy na wieści trzymamy kciuki
Ilonko kciuki były i są zaciśnięte.
teraz czekamy na dobre wiadomości
). Powiem Wam, że załamałam się jednym ! Wczoraj była bardzo duża kolejka ponieważ od dziś przez 4 dni pan dr nie robi Monitoringu i wczoraj był nawał ludzi...Tak czy inaczej pierw były wizyty...

Przecież bym zabiła Andrzeja jakby nie puścił kobiety w ciąży na krzesełko w poczekalni ! Chociaż wiem, że by tak nie zrobił... ciśnienie chyba już mi zanikło i jak weszłam do gin to dał mi dojść do siebie, był bardzo pomocny po czym zaczęły mi się za minute ręce trząść i miałam 150/80... ale ogólnie z resztą wszystko ok