• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
hmmm ja mam takie praktycznie co wizytę:happy:
To masz fajnie i fajnego lekarza:tak: Tylko pozazdrościć takiej opieki:tak: mi lekarka powiedziała że wiekszość narządów wstępnie da się ocenić właśnie na połówkowym bo wcześniej albo są słabo widoczne albo czasem słabo wykształcone:sorry: Coś w tym musi byś bo dzidzia większa już jest i razem z nią wszystko rośnie:-)

Dziewczyny czy któraś z Was miała coś takiego, że wydawało się jej bądź nie, że poczuła ruchy dzidzi, a potem przestała je czuć ? Kurcze, bo ja Wam jakiś czas temu pisałam, że czuję dzidźkę, ale czułam ją ze 2-3 dni, a potem cisza. I teraz nie wiem czy to było złudzenie, fałszywy alarmik czy coś jest nie tak....Hmm...A wizytę mam dopiero w poniedziałek i się martwię. :crazy:

Spokojnie ! Nasze dzidzie są jeszcze malutkie , i zeby nam dac znac o soebie muszą sie namęczyc okropnie :) wiec teraz pewnie odpoczywa :) Ja tez tak mam ze jedego dnia łąskocze i łaskocze a potem kilka dni ciszy :)

Dziewczyny czy któraś z Was miała coś takiego, że wydawało się jej bądź nie, że poczuła ruchy dzidzi, a potem przestała je czuć ? Kurcze, bo ja Wam jakiś czas temu pisałam, że czuję dzidźkę, ale czułam ją ze 2-3 dni, a potem cisza. I teraz nie wiem czy to było złudzenie, fałszywy alarmik czy coś jest nie tak....Hmm...A wizytę mam dopiero w poniedziałek i się martwię. :crazy:
Czytałam gdzieś że na początku ruchy mogą być sporadyczne albo tak delikatne że możemy ich nie odczuwać z czasem się będą nasilać także się nie martw na pewno wszystko ok:tak::tak:

ja jeszcze gdzieś czytałam, że martwić się należy zacząć po 22 tc, po dłuższym okresie ciszy... faktycznie dzidzie są jeszcze małe i mogą buszować gdzieś tak, że nie poczujemy... jednak jeśli ma Ci to spędzać sen z oczu, to wybierz się do lekarza, żebyś się nie denerwowała, bo to przecież niewskazane... ale głowa do góry, jeszcze poczujesz taaakie kopnięcie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry