shingle
I.2004 / II.2010
Najprościej jest zajrzeć do księgi imion i przekonasz się że są to typowo słowiańskie imiona :-)No niby ale i tak nie jestem przekonana do końca bo to staropolskie imiona i sklecone raczej ze wszystkich języków słowiańskich![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Najprościej jest zajrzeć do księgi imion i przekonasz się że są to typowo słowiańskie imiona :-)No niby ale i tak nie jestem przekonana do końca bo to staropolskie imiona i sklecone raczej ze wszystkich języków słowiańskich![]()
W takim razie będe trzymać jutro mocno kciuki, ja w piątek mam usg połówkowe, na które idę z mężem i już się nie mogę doczekać bo w końcu lekarz spróbuje określić płeć mojego robaczka:-)moja wizyta jutro o 12 30 juz nie moge sie doczekac,To jest jedyne USG ktore robia w norwegii, mam nadzieje ze trafie na kompetentnego lekarza i powiem co sie kryje miedzy nozkami Groszka
. milej niedzieli