olenka12345
Fanka BB :)
a nam się pokazała córeczka..chyba sisiorek już nie wyrosnie..hehe
:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

gratuluje:-);-)Dziewczyny a ja wczoraj leząc w wannie zobaczylam jak male fika koziolki.....normalnie brzuch mi podskakiwalll.tak sie usmialam...co chwila w innym miejscu bylo stukniecie
Ja mam dokladnie to samoJa nie wiem juz co ze mna jest nie tak w tej ciazy bo nie mam ZADNEJ potrzeby...
![]()
hehe ja tez sie smieje jak moja dzidzia szaleje ! najczesciej w autobusieDziewczyny a ja wczoraj leząc w wannie zobaczylam jak male fika koziolki.....normalnie brzuch mi podskakiwalll.tak sie usmialam...co chwila w innym miejscu bylo stukniecie
tak samo mam i ja! i dlatego bardzo mi zalezy zeby mi w koncu pokazali ta plec! tzn zeby dzidzia byla przychylna i sie pokazala! musze zobaczyc ile juz rzeczy mam ( bo niektore co dostalam np sa typowo dla dziewuszki) i kupic potrzebne rzeczyJa liczę że w czwartek mi zrobi USG i da się coś zobaczyć, bo mnie korci na zakupy, ale chcemmmmmm znac płeć![]()