Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
miałam nadmiarowe usg na izbie przyjęć... lekarz odesłał mnie do szpitala z silnymi bólami brzucha i stwierdzeniem "poronienie zagrażające"... okazało się, że to tylko zrosty po mojej wcześniejszej operacjina szczęście
i przy usg wyszło, że na 80% to... chłopak) między nóżkami było widać pływającego ptaszka
ale upewnię się bardziej za 4 tygodnie
![]()
Na początku czułam nisko od niedawna czuje zaraz pod pępkiem ale to dlatego że nam się macica podnosi i powiększa więc niedlugo coraz wyżej będziesz czuła dzidziusia;-):-)Ja dziś pierwszy raz poczułam ruchy, narzeczony też czułdziwne uczucie
, ale chyba fajne;-) Wy też czujecie wasze dzidzie nisko???
![]()
Mnie dzisiaj moja mama wkurzyła. Bo dopytuje się czy już czuję. Mówie jej ze nie, bo to pukanie co czuję czasmi to sobie ręki nie dam obciąć czy to dzidzior czy nie. A ona niemal z panika, że przeciez kobieta czuje jak jest 4,5 miesiąca. Kurde zamiast mnie uspokoic to mnie jeszcze stresujee. Dziwna jest.