Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak powoduje skurcze-twardnienie macicy przez oksytocyne wydzielana(( Ja mam brzuch jak kamień przy pierwszym lepszym podnieceniu :/
KASZTAONE Ja mam coś podobnego...Ostatnio jak się kochaliśmy w piątek to na początku bolało przy samym wejściu ale nie spowodowane śluzem bo ten to ja zawsze mam.Ale ok jakos to wytrzymałam myslałam że jak się rozluźnie i misiek mnie "porozciąga" to będzie lepiej.DUPA! W ogole jakos pozycji pierwszy raz w zyciu nie moglismy dopasować bo mi "Wacław" o kości harował (pierwszy raz w życiu!) wiec kompletny niewypał.Zacisnelam zeby bo widziałam jaki był Skarbek napalony ale z mojej rozkoszy nie wyszło nic.Dodatkowo już któryś tam raz mam swędzenie "tej no" i bol łechtaczki :/ Nie ma żadnego większego śluzu ani brzydkiego zapachu tylko swędzi nieprzyjemnie.Myślę że to infekcje mnie dopadają.Muszę się tam myć ze 3 razy dziennie...jak będzie mniej to od razu coś jest niedobrego:/
Lekarz powiedział że kiedyś w badaniu wyszło mi za mało czegośtam i to właśnie miało za zadanie chronić przed infekcjami dróg rodnych i moczowych.
Kataszonku zobacz co znalazłam na jakimś forum:
ostatnio było w jakiejś gazetce dla mam.... z tego co pamiętam to było tam napisane że od-
- wysokości mamy(im drobniejsza tym brzuszek większy)
-mięśni brzuszka(im bardziej napięte i rozbudowane tym lepiej brzuszek
trzymają i tym mniejszy ten brzuszek w rezultacie jest i ładniejszy)
-od ilości wód płodowych
-od ilości napływających kilkogramów
-od budowy miednicy...jednym mamą dzieciątka chowają się do środka a inne noszą swoje dzieci przed sobą![]()
a o ile dobrze się orientuję Ty nieźle wysportowana jesteś![]()
a ja wczoraj mało... to zależy jak dzidzia leży sobiea ja dzis nie czulam nicnie wiem czemu zawsze jest bardzo aktywna...
( ja czuję dopiero może od tygodnia i wcale nie jakoś mocno)
)