patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
O kurcze ale brzusioproszę :-)
Fajniutki ja też taki chcę mieć
:-) I Ty wyglądałaś ślicznie i chyba dobrze znosiłaś pierwszą ciąże

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O kurcze ale brzusioproszę :-)
Fajniutki ja też taki chcę mieć
:-) I Ty wyglądałaś ślicznie i chyba dobrze znosiłaś pierwszą ciąże

Gratuluje córeńki:-)hej dziewczynki ja mialam usg w poniedzialek i czekamy na dziewczynke JESSICAmoj komputer nizadobry teraz jest cos pokrecilam i niemoge powstawaic zdiec takze innym razem ale przynajmiej wicie co mi wyroslo :-) oczywiscie gratuluje wszystkim mamuska tym ktore juz :-)wiedza :-) pozdrawaim serdecznie
![]()

Jutro mam wizytę o 8.30Trzymajcie proszę kciuki
![]()

patrycja o tej porze będe mocno trzymać kciuki :-) bo nie bede miec nic innego do roboty. o 8 jadę na badanie krzywej do labory wiec zanim J mnie zawiezie będzie ok 8.15. przeznaczam tą godzine tylko na kciukiJutro mam wizytę o 8.30Trzymajcie proszę kciuki
![]()
A mi glukoze robi na miejscu moja gin. bo widzę że Ty Anisen i pare dziewczyn idzie do laboratorium a mi na miejscu robi badania ciekawe
Badanie krwi i moczu też na miejscu miałam robione;-) może dobrze wyposazona ta moja przychodzia, więc nie będę zdziwiać;-):-)