• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
No wlasnie specjalnie go zabralam na usg w 20 tc bo myslalam ze jakos to przezyje, no nie wiem okaze jakies emocje, uczucia... A tu nic, zadnej reakcji. Nie wiem dlaczego tak sie zachowuje, bo dzidzia byla planowana. Na razie moja milosc musi wystarczyc mojej kruszynce:) Mam nadzieje ze po urodzeniu moj maz sie zmieni, oby...bo jak nie to zobaczy co wsciekla mamuska potrafi:). Z moim mezezm jestem juz 11lat i wiem ze jest kochany, czasami moze troske malo wylewny?

Całkiem możliwe, że mało wylewny. Trzeba było po USG zapytać jak mu się dzidzia podoba:tak:

reklama
No wlasnie specjalnie go zabralam na usg w 20 tc bo myslalam ze jakos to przezyje, no nie wiem okaze jakies emocje, uczucia... A tu nic, zadnej reakcji. Nie wiem dlaczego tak sie zachowuje, bo dzidzia byla planowana. Na razie moja milosc musi wystarczyc mojej kruszynce:) Mam nadzieje ze po urodzeniu moj maz sie zmieni, oby...bo jak nie to zobaczy co wsciekla mamuska potrafi:). Z moim mezezm jestem juz 11lat i wiem ze jest kochany, czasami moze troske malo wylewny?

Mój też po usg zero emocji ale go zapytałam o co chodzi to stwierdził że do niego to jeszcze nei dociera. Jak pierszy raz poczuł kopniajki to stwierdził że takie małio wyraźnie i już z rękami isę nei pcha. Na ciuszki nei reaguje. W przyszył tygodniu go ciągne na kolejne usg, dzidzia jużbędei wieksza, może teraz do neigo dotrze ;)

No może i tak jest - mój znajomy mi odpowiadał tak:"Kaśka, przez 9 miesięcy nic do Tego nie czułem... ale jak go zobaczyłem, takiego maluśkiego, to stał się dla mnie całym światem..." :D Także dziewczynki... to tylko facet :D i on jeszcze oszaleje na punkcie maluszka... Mój niby gada do brzucha i mówi do mnie - moje dziewczynki. Ale to chyba tak tylko na pokaz bo nic innego związanego z ciążą go nie obchodzi, poród nie, ubranka nie... generalnie on ma na wszystko czas, a to wszystko to w ogóle załatwi się samo :D

Ja tez podsuwalam mu jakas lekture, ale do niego bardziej przemawia internet, wiec podsylam mu linki stron. Cos tam troche czyta, ale nic nie komentuje i nie mowi.:-) Chyba najbardziej obeznany jest z tematem seks w ciazy hihi:-D

czesc

u mnie tak samo, mam czasem wrazenie ze jestem sama w tej ciazy, a czasem wrecz przeciwnie, nie wiem od czego to zalezy od nastroju moze????

u nas Lenka szaleje juz od dawna, rzeczywiscie niektore kopniaki da sie odczuc, i to mocno :)

Zabeczka , widzialam ze mieszkasz w Oslo.. Ja w Moss, bliziutko, wlasnie wczoraj bylam w Oslo po lozeczko i szafe dla mojej córuni. zimko sie tu zrobilo..brrr,, Buziaki i milgo dnia

reklama
czesc

u mnie tak samo, mam czasem wrazenie ze jestem sama w tej ciazy, a czasem wrecz przeciwnie, nie wiem od czego to zalezy od nastroju moze????

u nas Lenka szaleje juz od dawna, rzeczywiscie niektore kopniaki da sie odczuc, i to mocno :)

Zabeczka , widzialam ze mieszkasz w Oslo.. Ja w Moss, bliziutko, wlasnie wczoraj bylam w Oslo po lozeczko i szafe dla mojej córuni. zimko sie tu zrobilo..brrr,, Buziaki i milgo dnia
Ja jeszcze nie robilam zakupow, bo jeszcze nie wiem gdzie bede rodzic, tu czy w Polsce. A gdzie kupowalas mebelki dla swojej coruni?
No zimno zwlascza rano, dobrze chociaz ze sloneczko swieci poki co i nie jest tak ponuro:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry