Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a potem jak się dowiedział, że będzie jego wyczekany synek, a później że są problemy to już w ogóle zaczął gadać do brzuszka, troszczyć się czy małemu dobrze, kupować mu zabawki... ciuszki też go nie ruszały, nudził się w sklepie i mnie poganial, ale jak leżałam u rodziców i przez telefon prosilam go żeby mi wymienił co już mamy, bo uzupełniałam listę z mamą, to tylko słyszałam "ojej a to jakie ładne, a to jakie małe, o kurczę on taki mały będzie, a jakie śliczne te body czy coś..." nigdy go takiego nie słyszałam na temat ciuchów, rozczulił mnie na maksa
wydaje mi się, że każdy ma wlasny moment w którym dociera do niego że dziecko JEST czymś realnym...kurczę, a ja właśnie o 3D słyszałam, że jak się robi pózno, nie pamiętam ale jakoś po 30tym którymś tygodniu, to dziecko jest za duże i już tak ładnie nie widać, bo się nie mieści w polu czy też usg nie wyłapuje wszystkiego... nie wiem...

ja tez sie zgadzam z tygrynka tez to gdzies wyczytalam...kurczę, a ja właśnie o 3d słyszałam, że jak się robi pózno, nie pamiętam ale jakoś po 30tym którymś tygodniu, to dziecko jest za duże i już tak ładnie nie widać, bo się nie mieści w polu czy też usg nie wyłapuje wszystkiego... Nie wiem...
Ja jeszcze nie robilam zakupow, bo jeszcze nie wiem gdzie bede rodzic, tu czy w Polsce. A gdzie kupowalas mebelki dla swojej coruni?
No zimno zwlascza rano, dobrze chociaz ze sloneczko swieci poki co i nie jest tak ponuro![]()
Ja jade do Polski na poczatku grudnia i zostaje tam do stycznia. Mam tam lekarke, ktora mnie prowadzi. No i wlasnie nie wiem czy wracac do Oslo w styczniu czy juz tam zostac do porodu. Troche mnie przeraza, ze zostane sama z maluszkiem i nikt mi nie pomoze bo wiadomo maz w pracy. W Polsce moge zawsze liczyc na pomoc mamy w pierwszych dniachJa kupilam mebelki w ikei, lozeczko i szafe z serii Hensvik czy jakos tak, takie skromne bialutkie-ale sliczne
Ja bede rodzic tu wiec musze sie pomalu zaopatrzac... A ty jak to widzisz, chcesz krotko przed porodem jechacdo polski czy jak??
pozdrowionka