Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja wam powiem ze stosuje profilaktycznie żel do stop i nog taki zapobiegajacy roznych perturbacjom ciazowym.gibaga- ja wlasnie wczoraj kupilam sobie w aptece cos na nogi,na zylki, zeby nie pekaly....jest to masc z heparyna, podobno skuteczna
gibaga- ja wlasnie wczoraj kupilam sobie w aptece cos na nogi,na zylki, zeby nie pekaly....jest to masc z heparyna, podobno skuteczna
Uwielbiam chlebek ze sliwka, albo z musli mniam mniam....Niestety w Oslo nie maja takich chlebkow buuuuuuu.....![]()
nooo chleb ze sliwka jest pyyyyyszny! wiem ja tez bym ciagle kanapke z serem i pomidorem jadla. Ale staram sie urozmaicac jadlospis. A przede wszystkim musze jesc codziennie jaja. lekarz mi zalecil z racji tego ze jestem wege. 7 jaj tygodniowo musze zjadac![]()
salsa meksykanska to moje ulubione sledzie, ale mi smaka zrobilasa ja wlasnie wcinam salse meksykanska sledziowa choc sledzi nie lubie ale to jest pyszne do tego zakaszam pączkiem i kit katem -mam nadzieje ze rewolucji w żolądku nie bedzie :-)
a ja wlasnie wcinam salse meksykanska sledziowa choc sledzi nie lubie ale to jest pyszne do tego zakaszam pączkiem i kit katem -mam nadzieje ze rewolucji w żolądku nie bedzie :-)
no tak takie mieszanki tylko w ciąży..ja właśnie wcinam orzechy laskowe..bo mi sie zachciało;-)do tej pory mój mąż się cały czas wymigiwał z ustalenia imion dla dziewczynki mówił ze jak będziemy wiedzieć to zdecydujemy a ja cały czas miałam swój typ na Milenkę no i jak dr powiedział że córeczka to mówię do męża że teraz to już musi podac swoje propozycje bo jak nie to zostanie Milenka a on na to że to bardzo ładne imie i będzie mała Milena Alina