Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wiec jak ktos juz duzo o tym wie, bo czytal itp. to te zajecia moga mu sie wydawac nudne

znaczy wiesz ja to mialam do wyboru albo darmowa w madurowiczu albo na piotrkowskiej to wolalam ta na piotrkowskiej bo o szkole w madurowiczu to tylko same wady slyszalam![]()

spox
moja gin uważa że jak już bardzo chcę to mogę tam dla zabicia nudy chodzić bo nikt nie jest w szafie chowany, zwłaszcza młoda mama która sama z siebie uczy się o dzidziusiu od momentu kiedy wie że jest w ciąży![]()
ja a wczoraj o tej godzinie byłam zaraz po frytkach i cheesburgerze ;Dprzestańcie, bo zaraz wyślę mojego biednego, zapracowanego męża do mcdonalda![]()
ja a wczoraj o tej godzinie byłam zaraz po frytkach i cheesburgerze ;D

) i nadal miałam zgagę, no to ciepłe mleko, renni i do łóżka
Tygrynka ja postaram się zapisać w przyszłym tygodniu. Jedna ze szkół rodzenia w Warszawie reklamuje się, że ma praktycznie same zajęcia praktyczne ze szczególnym naciskiem na nauczenie przyszłych tatusiów kąpania, przewijania i usypiania maluszków i pomocy przyszłym mamusiom w trakcie porodu. To chyba zbyt piękne żeby mogło być prawdziweTak czy inaczej wyczerpującą relację z zajęć masz jak w banku
![]()
zwłaszcza, że teraz jestem megaciekawa jak z tym naciskiem na tatusiów
Moja gin mówi to samo, że w zasadzie to nie jest potrzebne. Każda z nas będzie miała przecież wsparcie rodziny w opiece nad naszymi bobaskami no i przecież mamy taki fajny "wynalazek" jak instynkt macierzyńskiO nauce oddychania mówi, że poród nie trwa 5 minut i podpowiedzi położnej wystarczą- to podobno jest proste. Poza tym nikt się jeszcze podczas porodu nie udusił
Tak jej słuchałam i stwierdziłam, że to chyba logiczne
Ale mam taką książkę i tam są pokazane takie ćwiczenia. Jeśli mi się uda to zrobię fotki i wrzucę tu
Może to komuś pomoże
![]()
ja chyba będę miała opłaconą położną (jeśli nie będzie cc), która ok 34tyg przychodzi się zapoznać do domu, więc myślę, że też coś ją podpytam....