Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
znaczy wiesz ja to mialam do wyboru albo darmowa w madurowiczu albo na piotrkowskiej to wolalam ta na piotrkowskiej bo o szkole w madurowiczu to tylko same wady slyszalam![]()

Poza tym była to położna tzw. 'starej daty', a więc "dzieci chowamy w pieluszkach tetrowych a nie w jakichś współczesnych wynalazkach! " i wiele tym podobnych haseł
No i przykre było, że podkreślała że kobiety tu są jednostką zasługującą na szacunek, noszenie na rękach, masowanie stóp etc, za to przyszły tatuś jest tylko do wyręczania nas, masowania etc.
To zapewne zniechęcało wielu panów 

Moja gin mówi to samo, że w zasadzie to nie jest potrzebne. Każda z nas będzie miała przecież wsparcie rodziny w opiece nad naszymi bobaskami no i przecież mamy taki fajny "wynalazek" jak instynkt macierzyńskiO nauce oddychania mówi, że poród nie trwa 5 minut i podpowiedzi położnej wystarczą- to podobno jest proste. Poza tym nikt się jeszcze podczas porodu nie udusił
Tak jej słuchałam i stwierdziłam, że to chyba logiczne
Ale mam taką książkę i tam są pokazane takie ćwiczenia. Jeśli mi się uda to zrobię fotki i wrzucę tu
Może to komuś pomoże
![]()

mnie jakoś nie ciągnie do sałatki... ale cola to co innego... albo frytki z kfc... albo właśnie shake waniliowy z maca...![]()
przestańcie, bo zaraz wyślę mojego biednego, zapracowanego męża do mcdonalda![]()
ja a wczoraj o tej godzinie byłam zaraz po frytkach i cheesburgerze ;D

się nie chwal
ja zjadłam jeszcze zupkę (gorący kubek) i nadal miałam zgagę, no to ciepłe mleko, renni i do łóżka
![]()

duzo nas wogóle tu jest kestem w szoku 
witam dziewczyny! jak byście mnie dopisały byłabym wdzięczna.. termin na 22.02.2010 mam.. będzie synek- Marcelek!
duzo nas wogóle tu jest kestem w szoku
hhee
Mnie kochane możecie przesunąć na 26.02..... choć ja coś czuje że młoda wykluje się wcześniej....;-)
Imienia jeszcze nie mamy....myślałam że jestem jedną z nielicznych. Ale widzę po liście że nie jest z nami tak źle![]()

Hello!!! Może mnie ktoś dopisać na tą listę wiedzących.
Termin - 27 luty, córcia Julia:-) (Uff... dobrze że w tym roku luty ma tylko 28 dni:-))
A swoją drogą fajna nazwa te Śnieżynki. Pozytywnie mi się jakoś kojarzy