kataszaone
nowa mama
moim zdaniem warto 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co wiem to na początku chodzi się do niego prywatnie, a z czasem tak jak mówiły mi koleżanki, wizyty są nieodpłatne. Na razie chodzę i płacę i to spore pieniążki jak na Olsztyn.Emilciaa ja teraz chodzę do dr Rymkiewicza na Dywizjonu 303 (za Tesco). Mimo różnych opinii wydaje mi się bardzo kompetentny. W poprzedniej ciąży chodziłam do dr Kawki - przyjmuje w Szpitalu Wojskowym. Rodziłam właśnie w byłym Szpitalu Kolejowym. A dr Malarkiewicz przyjmuje tylko prywatnie, prawda ? Opinie ma bardzo dobre, więc musi być świetnym fachowcem ...
Z tego co wiem to na początku chodzi się do niego prywatnie, a z czasem tak jak mówiły mi koleżanki, wizyty są nieodpłatne. Na razie chodzę i płacę i to spore pieniążki jak na Olsztyn.
Mimo to jestem bardzo zadowolona i cieszę się, że do niego trafiłam.
A powiedz mi dr Rymkiewicz to w jakim szpitalu pracuje?