reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
..a mój to taki pimpek ,że się boi..lekarz powiedział że mi sie szyjka skróciła żebym na siebie uważała a on już taki spanikowany,że nawet jak go proszę to mówi,że nie..że on wytrzyma dla dobra dzidzi..ja mówie,że to nie zaszkodzi,najwyżej szybciej mała z nami będzie a on że nie chce i koniec..:sorry2:

reklama
z duzym brzuchem najwygodniej od tyłu:-D
z moim nie ma problemu... chociaz powiem wam że w ciąży ja nie zawsze mam ochote.... moje libido jakoś osłabło w ciąży

z duzym brzuchem najwygodniej od tyłu:-D
z moim nie ma problemu... chociaz powiem wam że w ciąży ja nie zawsze mam ochote.... moje libido jakoś osłabło w ciąży
ja na początku ciąży nie mogłam wogle bo do 4tego miesiąca wymiotowałam i wogle chodziłam taka nie do życia..
a teraz już pod koniec mi sie chce to mój sie boi-Pimpek jeden:dry::wściekła/y:

Tygrynko ja bym sie waga nie przejmowała w ogole.Kilogramy zawsze mozna zrzucić nie jest to nieodwracalne wiec o co chodzi :) Ja na przykład wolałabym przytyć nawet 30 kilo a nie miec rozstepow niz te niecałe 15 i wygladac jak podrapana przez stado dzikich kotów bo tak teraz wygladam.Chce juz miec na rękach malutką bo wiem że wtedy te ciemne strony ciąży odejdą w zapomnienie i przestaną się liczyć :)

ale z drugiej strony ciąża to chyby jedyny czas kiedy można się tak rozleniwić i nie mieć wyrzutów sumienia;-):-D
no ja się nie przejmuję kg, tzn czasem mi przykro jak spojrzę na wagę ale wiem, że nie mam co z tym zrobic.. no dobra "mogłabym" np się poodchudzać ale przecież nie o to chodzi prawda??i też bym wolała dużo przytyć a nie mieć rozstępów ale na to jak wiadomo nie ma reguły...

Tygrynko a juz myslalam.......:-)
Ja pamietam jak sie zobaczylam wieczorem po porodzie w lustrze - jaki "flaczek" (brzuch) mi zostal:-). I wiecie co? Z usmiechem odeszlam na sale i to nie bylo juz dla mnie wazne tylko moj synek:tak:

no właśnie to jest w tym wszystkim najpiękniejsze:tak: nawet jak teraz marudzimy na wagę lub rozstępy to dobrze wiemy że nie to jest najważniejsze i że tragedii nie ma a jak będą maluszki na świecie to już w ogóle kompletnie o tym zapomnimy a za parę miesięcy się weźmiemy za siebie:tak:

ja tylko napiszę że używałam tantuum przy różnych infekcjach kiedy nie byłam w ciąży - i bardzo sobie chwaliłam, dawał natychmiastową ulgę:tak: zawsze mam w domu parę saszetek, a teraz to już w ogóle ilości apteczne:-D i z czystym sumieniem (no raczej nie sumieniem:confused::-D) polecam każdemu:tak:

..a mój to taki pimpek ,że się boi..lekarz powiedział że mi sie szyjka skróciła żebym na siebie uważała a on już taki spanikowany,że nawet jak go proszę to mówi,że nie..że on wytrzyma dla dobra dzidzi..ja mówie,że to nie zaszkodzi,najwyżej szybciej mała z nami będzie a on że nie chce i koniec..:sorry2:

Nie jesteś sama, mój też jest Cykor :dry::-(
Mimo, że na ostatniej wizycie moja gin powiedziała, że szyjka się nie skraca, nie rozwiera, tylko jest trochę miękka - to On się zaparł i koniec :dry::eek:
A siłą go przecież nie zmuszę... :zawstydzona/y:

reklama
Do góry