Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
NAjważniejsze by Wam sie podobało..a co do ludzi to są gusta i guściki;-)U nas sąsiad miał pas Filipa wiec też sie moze kojarzyć.
Moja bratowa ma na imię Diana i też mówią, ze niby psie imie.
A to przecież przeszło z ludzi na zwierzęta nie odwrotnie.
Miło mi, że sie podoba nasz wybór
Nasza Michalinka to w każdym calu spełnienie naszych marzeń![]()
oj dziewczyny mam nadzieję, bo co jeśli nie??możliwe jest w ogóle takie coś?? że leżałby koło mnie maluszek własny synek a ja nie wiedziałabym jak go nazwać??
![]()
Ja tak mialam za pierwszym razem. Jeszcze pod urzedem czekajac na rejestracje przez godzine sie zastanawialismy jak nazwac coreczke 

Nigdy nie jest za późnoŻałuje tylko, ze dopiero teraz do was dołączyłam.
Ale mam nadzieje, ze Misia da nam jeszcze troche czasu zebyśmy mogły popisać![]()
witamy w naszym gronie:-)I Ciebie ametyst witamyWitajcie wg OM 20 lutego bedzie z nami nasza kochana dzidziaAle wg najnowszych wieści wypakujemy się wczesniej, czas pokaże
POZDRAWIAM WSZYSTKIE LUTÓWKI:-)
,wegług OM to ja bym musiała czekać aż do 27go,ale termin OM podawałam lekarzowi przybliżony,bo tak mi sie wtedy namieszało z miesiączka,były jakies plamienia itp.że cięzo było okreslić,kiedy się ta właściwa @ pojawiła,ale z usg wynika,że to ma być wcześniej,znając moje wcześniejsze porody,to już w 38tyg powinnam się rozpakować-więc niedługo-ale zobaczymy