Sulwie
Lea jest juz z nami!!!
no kamien z serca mi Dusia zdjelas :-):-):-)Nie mysle ze bendzie jaki kolwiek problem z wyrobieniem paszportu. W Polsce teraz polowa ludzi daje nie Polskie imiona.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no kamien z serca mi Dusia zdjelas :-):-):-)Nie mysle ze bendzie jaki kolwiek problem z wyrobieniem paszportu. W Polsce teraz polowa ludzi daje nie Polskie imiona.
a my dla syneczka mamy imie Jan , <Janek , Jasieniek> , a dla córeczki Lilianna <Lili, Lilianka
> póki co chyba wszystkim sie spodobało.. chociaż mama mojego lubego cos pokreciła nosem na Janka , a ja mam to gdzies
![]()
a my dla syneczka mamy imie Jan , <Janek , Jasieniek> , a dla córeczki Lilianna <Lili, Lilianka
> póki co chyba wszystkim sie spodobało.. chociaż mama mojego lubego cos pokreciła nosem na Janka , a ja mam to gdzies
![]()
a szkoda. Ale juz zmienilismy na Hanie :-)
) i skoro my nie możemy zdecydować to niech sama dzidzia wybierze