Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ech Rechot - podziel się swoim nastawienie - ja szaleńczo cieszę się z rosnącego maluszka... niestety nie mogę powiedzieć tego o brzuszku i wadze... właściwie nie wchodzę na nią bo się bojeja sie też postaram dziś na pocieszenie zrobić fotke- ja czyli wieloryb na brzegu he he he pamietajcie że ciała do kochania nigdy za wiele

Ech Rechot - podziel się swoim nastawienie - ja szaleńczo cieszę się z rosnącego maluszka... niestety nie mogę powiedzieć tego o brzuszku i wadze... właściwie nie wchodzę na nią bo się boje![]()

Beatko ja mam to samo też... jak słucham czasami jak on mówi "popatrz jak ta wygląda, ble, łe,fu" itp. to zastanawiam się nad samą sobą. On mi mówi, że mnie bardzo kocha, że muszę przytyc dla dzidziusia, ale jest u mnie strach "a co będzie potem..."